Първоначално изпратено от cyclop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Вадиш ги тия глупости от...- никой не вкарваха в болница "без особена нужда" понеже нямаше места а и лекарите не искаха.
ПП Единици сте инжектираните, които не сте го карали ненужно тежко, за хората с нормална интелигентност, които не се инжектираха с неработеща експериментална терапия, ковид беше лека, кратка настинка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Единственият човек, когото лично познавам да е умрял с ковид, беше с две инжекции плюс бустар... Много ме убеждаваше да се инжектирам, и много странен му бях как не искам... Малко повече от месец мина след бустара, хвана ковид, влезе в болница без особена нужда, и там си го довършиха "с ковид"... Междувременно, неинжектиран го преболедувах ковито за 3 дена почти неусетно... Междувременно, женицата ми с две инжекции боледува един месец по същото време... Ама за бустар я питах после, нещо не иска. Дойде й акъла явно. Хората с промити мозъци продължават да вярват на телевизора, независимо какво се случва пред очите им... Сигурно и ти си боледувал "ваксиниран" доста седмици от кови, но си казвал "леле представяш ли си без "ваксина" кво щеше да бъде... Хахаха
По темата - по Каблешков около новостроящия се участък, интересно, повече нови оградени места за паркинги се появяват, отколкото за строителство - дали е смяна на тенденцията, или чакат инвеститори, не знам
Вадиш ги тия глупости от гъза си - никой не вкарваха в болница "без особена нужда" понеже нямаше места а и лекарите не искаха.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
а разни промити мозъци, които слушаха и четяха проруската агитация срещу ваксините - платиха с живота си...за съжаление.
хора на 45-50+, които чули в тубата, че рептилите им точат ножа и ще ги чипосват.. е то статистиките показаха кои нации сме най-ударени - тези в които медии като поглед.инфо са предпочитани...
По темата - по Каблешков около новостроящия се участък, интересно, повече нови оградени места за паркинги се появяват, отколкото за строителство - дали е смяна на тенденцията, или чакат инвеститори, не знам
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
като се разболея, яне, чакам да ми мине
не тичам по болници и не взимам лекарства
освен за кръста, като ме сецне яко
и в момента ме болят ребрата /за трети път/ защото се изтърсих с мотора преди седмица някъде
но ти малко отклони нещата от разболяване към превенция
и бъртрам обича така леко да мести топика
затова си понася закачките
Коментар
-
хайде да уточним плана
и какво е правило бг стадото
и после да не се сърдиш, че ти викаме арменрц
ти си търчал да се ваксинираш
докато стадото е бягало наобратно
но някак сте решили да внимавате с децата?
правилно ли разбирам
Коментар
-
хайде да уточним плана
и какво е правило бг стадото
и после да не се сърдиш, че ти викаме арменрц
ти си търчал да се ваксинираш
докато стадото е бягало наобратно
но някак сте решили да внимавате с децата?
правилно ли разбирам
не съм търчал
ваксинирах се когато вече нямаше опашки и щях да пътувам в чужбина
децата не съм ваксинирал, защото освен, че го караха леко нямаше време за достатъчно тестове.
а разни промити мозъци, които слушаха и четяха проруската агитация срещу ваксините - платиха с живота си...за съжаление.
хора на 45-50+, които чули в тубата, че рептилите им точат ножа и ще ги чипосват.. е то статистиките показаха кои нации сме най-ударени - тези в които медии като поглед.инфо са предпочитани...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
искам да си припомниш /само за себе си/ твоите мнения по тоя повод
аз ги помня в обши линии.
другите, предполагам донякъде
и да ми кажеш, кой се оказа шарана с ваксина и бустери + детски ваксини
дето уж плувл срещу стадото
ваксините бяха драма за стадото - бг статодо много сериозно закъса
не случайно сме в челните редици на умрели на 1000
детските ваксини ги пропуснахме - тук съм съгласен, че с децата трябва внимателно
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
А, аз очаквам бития кон да нулира безвъзвратно. Тръмп е бизнес ориентиран, знае кой актив е без фундамент
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ковида беше опит за голямо мяу баш по време на Тръмп (края на мандата), но нещо не им се получи точно както беше замислено. Тръмп загуби, но не се ресетна системата.
да видим какво ще измислят през този му мандат, но със сигурност няма да мине без някакви ексцесии - Тръмп е роден за това.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Най-много нов вирус да налази уж Китай и Русия, но всъщност всички без Америка.
да видим какво ще измислят през този му мандат, но със сигурност няма да мине без някакви ексцесии - Тръмп е роден за това.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар