Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 14.10.2024, 09:27.
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Хайде бе...Има дрънци.
Пак повтарям - ако си женен и изкарваш повече от жената, получаваш друга данъчна категория и плащаш по-малко данък, докато жена ти повече. В края на годината с данъчната декларация всичко се изравнява. Ако сте с равни доходи, няма и стотинка облекчение.
Може би визираш т.нар. Pflegeversicherung - тук хората без деца плащат някави си 15-тина Евро по-висока вноска. Има и детски надбавки за всяко дете,които се плащат от държавата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Много добре знам, че има ергенски данък в Германия, не лъжи, имам приятел и бивш колега там. В ГЕРМАНИЯ ИМА ЕРГЕНСКИ ДАНЪК!!
Пак повтарям - ако си женен и изкарваш повече от жената, получаваш друга данъчна категория и плащаш по-малко данък, докато жена ти повече. В края на годината с данъчната декларация всичко се изравнява. Ако сте с равни доходи, няма и стотинка облекчение.
Може би визираш т.нар. Pflegeversicherung - тук хората без деца плащат някави си 15-тина Евро по-висока вноска. Има и детски надбавки за всяко дете,които се плащат от държавата.
Коментар
-
Твоята заплата я плащат бъдещите поколения. С нов дълг се плаща абсоютно всичко в изстрадалата ви държавица,тъй като дефакто икономика липсва.
Тук ергенски данък няма, объркал си се. Единствено ако си взема една безработна кака за жена, ще плащам 1700 Евро по-нисък данък, защото ще ползвам двоен необлагаем минимум. Една такава кака обаче излиза много по-скъпо от 1700 на края на месеца.
https://wise.com/bg/blog/danuci-v-germaniyaLast edited by Bailor; 13.10.2024, 21:22.
- 1 like
Коментар
-
Овнешко продавам, споко. Другото са изислици.
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеТочно за твоя ли? Звучиш, точно, като тези дето ми плащали заплатата. Хаха...знам, че ергенския данък много тежи, ама е задължителен сори..и аз съм имал такъв в България, ама през 1988г.
Тук ергенски данък няма, объркал си се. Единствено ако си взема една безработна кака за жена, ще плащам 1700 Евро по-нисък данък, защото ще ползвам двоен необлагаем минимум. Една такава кака обаче излиза много по-скъпо от 1700 на края на месеца.Last edited by ejonny2376; 13.10.2024, 21:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Че кой се вайка?
Да съм се вайкал днес?
Просто сложих на място долнопроната брокеразица, която си е пратила изчадието да учи за моя сметка в ТУ-то.Last edited by Bailor; 13.10.2024, 21:02.
- 1 like
Коментар
-
Ами, и аз се чудя къде е истината. Човек с 600К доход в Германия, да се вайка за скъпи имоти в България?????
Да съм се вайкал днес?
Просто сложих на място долнопроната брокеразица, която си е пратила изчадието да учи за моя сметка в ТУ-то.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз за джонката съм малко объркан
бъртрам вика топ ай ти бил, само той си знае как го е установил
според таралежа продава овнешко някъде в североизточна германия
а той самия казва, че бил финансист и обучавал ръководни кадри
ръководни ама в какво?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз за джонката съм малко объркан
ръководни ама в какво?Last edited by Bailor; 13.10.2024, 20:54.
- 2 Харесвания
Коментар
-
пук, пук, червен лукпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Със сигурност, само заплатата на елджон и още двама в Германия лепи 600КОт друга страна 2000€ на кв. м в София е ужасяващо висока цена, хахаха
ръководни ама в какво?
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Със сигурност, само заплатата на елджон и още двама в Германия лепи 600КОт друга страна 2000€ на кв. м в София е ужасяващо висока цена, хахаха
Коментар
-
Ти да не си ми светила, че да знаеш къде спя? И какви 25 пъти са ти в главата, ти мозък имаш ли изобщо?От друга страна 2000€ на кв. м в София е ужасяващо висока цена, хахаха
Last edited by Bailor; 13.10.2024, 20:36.
- 1 like
Коментар
Коментар