Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеАко трябва върнете бекъп на целият форум, заради изтритата тема. Едва ли ще е проблем загубата на днешните раздумки за ЧЕЗ, ПИБ и койните. Наистина невероятна грешка
както сме се разписали за 2 дни няма да можеш да смогнеш да изчетеш назад.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Не ми излизат целите мнения.. не знам тия какво направиха.. ама си мисля че не е случайно.
А може са да спуснали са нареждане да се изтрие..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ми случва се има примери..
А може са да спуснали са нареждане да се изтрие..
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеТова е знамение.Щом са изтрили темата,значи имотите ще са долуу.Това е.Last edited by Zalmoxis; 19.01.2021, 22:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеточно ти пишех Бони, че цитираната от кавръчето безработица не е съществения проблем на хоризонта. Проблемът е какво ще се случи със сектор услуги след отпадането на мярка 80/20 60/40 или там както я водят властимащите. Отпадането на мораториума върху кредитите също не е малък облак на хоризонта, но банките няма да са дълго време търпеливи. Днес имаше по медии отразено желанието на ресторантьори и сие да се вдигат на бунт ако не ги отворят, но кой и как ще ходи по обектите им никой не знае. Верно е, че има много луди , но има и доста хора,които вече имат близки изкарали по-сериозно вируса и ще се въздържат от юрване по заведенията. В същото време наемодатели, кредитори, доставчици и те тръпнат кой пръв ще успее да си събере парите, че длъжниците дължат на по няколко човека.....
та реално в риск са поне 200К работни места, които в момента не се водят закрити, а са под чадъра на държавата макар и 80/20 в сектори в които се осигурява на праговете не е особена помощ за работещите, които бедстват и трупат дългове.
как ще се отрази това на бизнес климата можем да гадаем, но със сигурност няма да е лесно през 2021-ва и тръгне ли вълна от съкращения това ще удари и събираемостта и лошите кредити и потреблението като цяло.
не съм оптимист и дано да бъркам.
Ич не ми и трябват тия кръчми.
Отделно тия програми,те не компенсират оборотите,това забравяш.Отделно хората харчат,но най базисното,няма потребление,има несигурност и страх.И още ,ами хубаво утре пускат пак всичко,колко вече време мина,отваряй,затваряй...кой ще ти даде сигурност че ще работиш без да те резнат след месец,два пак...да спреш работа ?
Много,много детайли....Проблема,е че вече дори говорят за 3 вълна...Германия минава в мегалокдаун...другите страни да не коментирам.Ами ваксините...маса народ не желае да се ваксинира и с право...майка ми ми разправя по Пирогов ,два случая на колежки нейни след първата ваксина със задух,липса на въздух...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнениеЗа нас е много странно, че модератор от сайта участва в дискусията като редови участник, отваря теми и т.н. Не е ли редно да е безпристрастен и неутрален? А ако иска да участва в разговорите да си направи друга регистрация.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнениеЗа нас е много странно, че модератор от сайта участва в дискусията като редови участник, отваря теми и т.н. Не е ли редно да е безпристрастен и неутрален? А ако иска да участва в разговорите да си направи друга регистрация.
И аз утре ако заколя някой ще се извиня просто.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнениеЗа нас е много странно, че модератор от сайта участва в дискусията като редови участник, отваря теми и т.н. Не е ли редно да е безпристрастен и неутрален? А ако иска да участва в разговорите да си направи друга регистрация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Аз точно на този пост ти отговарях. Ето какво:
И какво ако фалира ресторант, бар или хотел, няма да ги съборят я? Някой ще го купи с отстъпка и като паднат ограниченията пак ще отвори. Е, собственикът ще е друг, може и банките да глътнат малко вода, и дотам.
да сме живи и здрави, а другото ще го борим!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеточно ти пишех Бони, че цитираната от кавръчето безработица не е съществения проблем на хоризонта. Проблемът е какво ще се случи със сектор услуги след отпадането на мярка 80/20 60/40 или там както я водят властимащите. Отпадането на мораториума върху кредитите също не е малък облак на хоризонта, но банките няма да са дълго време търпеливи. Днес имаше по медии отразено желанието на ресторантьори и сие да се вдигат на бунт ако не ги отворят, но кой и как ще ходи по обектите им никой не знае. Верно е, че има много луди , но има и доста хора,които вече имат близки изкарали по-сериозно вируса и ще се въздържат от юрване по заведенията. В същото време наемодатели, кредитори, доставчици и те тръпнат кой пръв ще успее да си събере парите, че длъжниците дължат на по няколко човека.....
та реално в риск са поне 200К работни места, които в момента не се водят закрити, а са под чадъра на държавата макар и 80/20 в сектори в които се осигурява на праговете не е особена помощ за работещите, които бедстват и трупат дългове.
как ще се отрази това на бизнес климата можем да гадаем, но със сигурност няма да е лесно през 2021-ва и тръгне ли вълна от съкращения това ще удари и събираемостта и лошите кредити и потреблението като цяло.
не съм оптимист и дано да бъркам.
И какво ако фалира ресторант, бар или хотел, няма да ги съборят я? Някой ще го купи с отстъпка и като паднат ограниченията пак ще отвори. Е, собственикът ще е друг, може и банките да глътнат малко вода, и дотам.
Коментар
Коментар