Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram
тук доста хора не знаят всъщност кой е Мариян и с какво е допринесъл за изграждането на инвестор.бг като медия и компания и затова им е простено, а тези които знаят ще разберат, че е последния човек, който може да има зла умисъл относно дела касаещи добруването на медията и форума в частност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз съм за 40-70% надолу. Искам такава отстъпка
айде малко по темата, че имаме да наваксваме
ти нали си по ЧСИ-тата .. там са им вързали ръцете, НО ако зачетете условията по които може да се кандидатства за спиране на плащанията ще видите, че те важат само за изрядни кредити или такива с до 90 дни просрочие... това означава , че проблемните си остават проблемни и просто покрай кризата не ги пускат до публична продан. Това са си мои тълкувания и ако някой е говорил скоро с ЧСИ можда ни каже.
На сайтът им е пусто, но няма начин да няма сериозна опашка от готови документално продани...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid
Както съм казвал много пъти Бог ще ни вкара в правия път.Отпадна едно безсмислено и ненужно потребление.Има още доста какво да отпада.Всичкия тоя софийски курвор и дришльовци трябва да се научи да работи.Сума ти безсмислени телевизии трябва да се затворят.Футболисти смешници фризьорки маникюристки нам какви си кифли на село и да метат кошарите и да пасат овцете...Тамън София ще остане едно 500000 и ще се живее добре..Нам колко си университета пълни с измамници.А тия политици съдии прокурори мутри и крадци с хотелите ще гризнат дръвцето...Не ми дреме за никакви кръчми дискотеки и наркотрафиканти..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
като ми писне да съм селянин ще направим тапас бар
ще има карти за остъпка за форумците
понижителите ще са -20%, а повишителите +20% да си знаят
Коментар
-
като ми писне да съм селянин ще направим тапас бар
понижителите ще са -20%, а повишителите +20% да си знаятНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982
С гаджето,сега едни карбонара спретнах.Някой ако отваря кръпма да вика на парттайм,вече с тов ковид ми се отключиха готварските практики.
понижителите ще са -20%, а повишителите +20% да си знаят
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеГолям рев от брокерското съсловие за изтриването на темата- стотици постове със стотици никове и накрая...... А реално ценните постове от които човек може да извлече реална полза са не повече от 20- тина.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Новия световен ред започна .
Ще има ли собственост? А хора? Че Бил не ще ора на земята. Каврък тази дата в пропусна - 19.01.2021 18:50
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеГолям рев от брокерското съсловие за изтриването на темата- стотици постове със стотици никове и накрая...... А реално ценните постове от които човек може да извлече реална полза са не повече от 20- тина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеДа не би някой модератор да е почистил темата от излишните мнения?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеТова е знамение.Щом са изтрили темата,значи имотите ще са долуу.Това е.
Ще има ли собственост? А хора? Че Бил не ще ора на земята. Каврък тази дата в пропусна - 19.01.2021 18:50Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
тази тема от години е място за заяждания и не мисля, че ще има време да се чете назад, предид на глупостите, които всички ние пишем нон-стоп.
както сме се разписали за 2 дни няма да можеш да смогнеш да изчетеш назад.
Коментар
Коментар