If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ковида беше опит за голямо мяу баш по време на Тръмп (края на мандата), но нещо не им се получи точно както беше замислено. Тръмп загуби, но не се ресетна системата.
да видим какво ще измислят през този му мандат, но със сигурност няма да мине без някакви ексцесии - Тръмп е роден за това.
Със сигурност.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Най-много нов вирус да налази уж Китай и Русия, но всъщност всички без Америка.
ковида беше опит за голямо мяу баш по време на Тръмп (края на мандата), но нещо не им се получи точно както беше замислено. Тръмп загуби, но не се ресетна системата.
да видим какво ще измислят през този му мандат, но със сигурност няма да мине без някакви ексцесии - Тръмп е роден за това.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
ти какво добро видя от байдъмомиката?
като изключим възхода на лгбт, които ти, според мен приемаш за естествени
това с лгбт ще си остане и с тръмп и без него - тяхна си работа
според мен Тръмп ще е идеален за задкулисието да раздруса системата на световните финанси.
ако Харис е нещо като Деса Поетеса то Тръмп е нещо като микс между Пеевски и Жорж Ганчев(лека му пръст)
лично за мен и Харис и Тръмп не са на нивото за президент , но мен никой не ме пита - за задкулисието явно са ок.
Тръмп ще остави ЕС на кучетата, което няма как се отрази благотворно на Германия/Франция, а косвено и на нас.
да не мяукаме само.. ще го избутаме.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Къщата не е голяма, но е много хубаво проектирана и реновирана. Цената е скъпа и няма кой да им я плати за гр. Тетевен. Вероятно искат над 300 000 лв. Изглежда много добре, хубава декорация, имат много книги, вероятно инвеститорът е някой паралия.
Как не е голяма,като е 480 м2
Продавай апт в СФ и я взимай.Хем и тетевенска булка може да си намериш
Много безвкусно, ужасно тясно, много ми е интересна цената, но ги е срам да я покажат
Имотът не е мой, но предците ми са от този край.
Къщата не е голяма, но е много хубаво проектирана и реновирана. Цената е скъпа и няма кой да им я плати за гр. Тетевен. Вероятно искат над 300 000 лв. Изглежда много добре, хубава декорация, имат много книги, вероятно инвеститорът е някой паралия.
Коментар