Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
НАД 160 имота!!! Ле-ле...
ТЕ ТОВА СЕ КАЗВА ИМОТАДЖИЯ/ИМОТАДЖИЙКА !
В сравнение с Вася Михайлова, жената на Ивелин Михайлов от "Величие",
нашите тухладжии от форума са като обикновени мухльовци...и каквото са му подхвърлили там по сциентоложка линия . А сега бам, и идват кредиторите
А от кредиторите, мили мои бизнесмени, умиране има, отърване няма. Тъй като повечето от вас никога не са имали и няма да имат бизнес, да го запомните. Че и ръце, крака и глави се трошат, зависи от размера на борча
Last edited by Minaiivan; 11.10.2024, 23:26.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Кооперацията беше започната преди 1990, а беше завършена през 1994 г. Тя се намира на ул. Смилица в кв. Бели брези.
Не мога да кажа какви пари е дал баща ми преди 1990 г. и какви в периода 1990-1993 г. Той беше с лоша финансова култура, можеше да спаси този апартамент като не харчи за една наша вила, но не успя. А инвеститорът много скубеше съкооператорите, точно както в "Баш майстора".
Дори да беше успял, сигурно щеше да влачи курви в този апартамент, тогава беше млад. През 1994 г. получи 50 000 долара, гледал съм документи и съм смятал наскоро, купи една нова кола, вилата на морето и 2 къщи по провинцията, които аз продадох. И си харчеше около 4 г.
През 2003 г. заплатите бяха страшно ниски и много хора едвам си плащаха сметките и храната за вкъщи. Отделно не можеше да се намери допълнителна работа, в общия случаи. Или ако се намери, е нещо мизерно.
Такива цени, преди 1990 г. - за подобни строежи - НЕ Е ИМАЛО!
Дори за 50 k ЛЕВА - не е имало подобни цени за "Бели брези" (камо ли - за измислените 50 k долара!).
Освен това, през 1997 година ИМАШЕ ГОЛЯМА ИНФЛАЦИЯ точно в България. Ако бащата беше сключил договор за кредит с тогавашната ДСК - кредитът му (напр. за 30 год. е щял да се преобразува - при тогавашните заплати - в дву- тримесечни вноски и задължението към ДСК е можело напълно да бъде изплатено).
Евго, фантазиите ти са впечатляващи! Неуважението (ти) към твоя баща и мизерни твои мисли - нагли и безочливи, пълни с неуважение и злословене по адрес на тоя човек, който Е ТВОЙ БЛАГОДЕТЕЛ!
Само ще предположа: този човек и останалите от фамилията са ти оставили МНОГО имоти: в София и страната. Доста от тях ти си продал - дали си купил нещо - си е твой проблем.
Тия МНОГО ИМОТИ, които ти е оставил твоят благодетел - НЕ Е ВЪЗМОЖНО да са нараствали в геометрична прогресия (колкото и на теб да ти се е искало), защото при комунизЪма много хора нямаха жилища. Това е било преграда - дори пред служители на УБО - да придобиват на безценица нови и нови имоти ... Вероятно това е била и ПРИЧИНАТА, за да не разрешат на семейството ви да закупи и другия ведомствен апарт, за който казваш, че вашите "са изплатили с наеми"!
Колко много са "изгубили" някои в суматохата на жилищната криза, когато младите семейства чакаха с години да получат едно-единствено жилище, за да отглеждат децата си в нормални условия...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕ те т'ва е ИГРАЧ на имотния пазар !!! ..... а не като вас - полски свирачи !!!!
https://www.segabg.com/hot/category-...velin-mihaylov
ТЕ ТОВА СЕ КАЗВА ИМОТАДЖИЯ/ИМОТАДЖИЙКА !
В сравнение с Вася Михайлова, жената на Ивелин Михайлов от "Величие",
нашите тухладжии от форума са като обикновени мухльовци...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
� -
Е те т'ва е ИГРАЧ на имотния пазар !!! ..... а не като вас - полски свирачи !!!!
https://www.segabg.com/hot/category-...velin-mihaylov
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
3+M портфолио? не е зле
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Охо, тъкмо погледнах..Пак съм захлебил днес едногодишен наем на 2-3 маломерки..Това при едни мижави 0.6% в S&P, има и по-добри дни.
Брокеразите къде са, да оправдаят цените и "доходността" на маломерките?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
ШвабитИ нЕмат кинти бе.
някой трябва да изхранва кафявите новогерманципрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Не се притеснявай, Швабия ще плати колкото е нужно това да не се случи. Там има достатъчно гастъри които да плащат данъци и с тези данъци през ЕС да се плащат борчовете. Платиха за Гърция, ще платят и за други когато се наложи.
Коментар
� -
Евго, както и жонката са потомци на УБО и ДС съоветно. За техните родители нямаше ограничения откъм конфискация на чуждо имущество, вкл. и жилища за собствена изгода.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Ама и приятелка ли има?
Брокеразите къде са, да оправдаят цените и "доходността" на маломерките?Last edited by ejonny2376; 11.10.2024, 18:59.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Има незаконен кофтор без канализация, който предстои да бъде принудително премахнат.
Също и незаконна купчина бетон в Банско, която само загрознява града.
В София, като последният навлек и паразит, ходеше да спи в жилището на родителите на приятелката си. И този индивид ще ми говори за "детски"..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
-----------------------------------------------
Падат, падат.... Снимай и ни покажи да видим ти какви имоти имаш.7291
Също и незаконна купчина бетон в Банско, която само загрознява града.
В София, като последният навлек и паразит, ходеше да спи в жилището на родителите на приятелката си. И този индивид ще ми говори за "детски"..Last edited by ejonny2376; 11.10.2024, 17:33.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Пише се Узакониш. Ще я узаконя когато продам боксониерата с японския климатик в Дружба.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Да беше ама с гол гъз не се купува.А в Оброчище по сатистика мургавите са 33% реално над 50%.И кога ще озакониш къщата?
- 1 like
Коментар
�
Коментар