IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Няма как да стигнеш до Ситония за 3ч и 30мин ако спазваш ограниченията
    .

Къде съм казал, че ги спазвам...?!?
    Ти, с ограниченията, най-много да стигнеш до Аспровалта за толкова време.
    Познах ли...?!?

Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
    Когато си разполагаш със свободното време можеш да тръгнеш когато си поискаш то и за БГ морето ако тръгнеш в пик часове ще има трафик
    Може, може и да спиш през деня, за да минеш границата нощем.

Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Факт е че дори и с несгодите по границата и с влаченето по кресненското дефиле и плащането на наем в Гърция за мен е по приятно да отида там
    Не споря, къде е по-добре. В Гърция наем не плащам.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Нищо им няма на нивите, ако искаш имам 10-на в пловдивско...
      Не знам дали купуваш ти, тати или булката... ?!?

Никой нищо не ми е отраднал, берджо.
      Идея си нямаш, къде и с какво точно се занимавам...
      жоро,
      видял съм ти обявите в имотиту...
      пълна скръб
      Last edited by bertram; 02.11.2024, 14:13.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Не знам, за кое точно крайбрежие в Гърция ми говориш. Но стигаме до извода: "правилното време", т.е. пак се съобразяваш. На всеки от нас е ясно кога и как, за да избегне трафик. Но той се създава умишлено в България.
        С кола от София до Ситония съм стигал за 3:30 ч. (около 400 км).
        И утре мога да отида за толкова, но не и лятото...
        Няма как да стигнеш до Ситония за 3ч и 30мин ако спазваш ограниченията

Когато си разполагаш със свободното време можеш да тръгнеш когато си поискаш то и за БГ морето ако тръгнеш в пик часове ще има трафик

Факт е че дори и с несгодите по границата и с влаченето по кресненското дефиле и плащането на наем в Гърция за мен е по приятно да отида там

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Като стана въпрос за " портфолио" 99% от брокерите нямат такова. Иска да те води на обяви от имот.бг, които ти сам можеш да си видиш в сайта И за какво да му плащаш комисионна в този случай? Другото е, че ако ти отидеш с брокер на обява пусната от друг брокер, а аз отида на същата обява без брокер- аз автоматично ставам предпочитания купувач защото брокера продавач освен от продавача взима комисионна и от мен, а при теб като си дошъл с брокер не взима втора комисионна
          Първо брокер един и за двете страни не е ок. Хич. Трябва ти твой брокер, с умения да ти свали цената ако си купувач, респективно да ти вдигне цената ако си продавач. Второ, без брокер доста късно или изобщо няма да откриеш добри оферти. Имай предвид тези моменти.
          Last edited by bulgarian lev; 02.11.2024, 13:28.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

И без Шенген ако тръгнеш в правилното време стигаш за около 3ч и 30 минути което ми е с поне 30 минути по бързо от до българското черноморие

Най дългото време което съм чакал на границата е около 1 час - Естествено ако тръгнеш с потока когато има 3 почивни дни нищо добро не те чака

На блокираната заради катастрофа магистрала Тракия съм висял над 2 часа

Със самолет от София е по бавно до морето от колкото с кола до Гърция
            Не знам, за кое точно крайбрежие в Гърция ми говориш. Но стигаме до извода: "правилното време", т.е. пак се съобразяваш. На всеки от нас е ясно кога и как, за да избегне трафик. Но той се създава умишлено в България.
            С кола от София до Ситония съм стигал за 3:30 ч. (около 400 км).
            И утре мога да отида за толкова, но не и лятото...

Коментар

Вчера, на арменеца му написах, че всяка година съм в Гърция. Минимум 2-ва пъти от 2007-ма година. "Като" го оправят (кресненското), нооо, няма да е скоро. Втория проблем е "Шенген"...

п.п. Естестено, че няма общо с нашето черноморие и в пъти по-добро. Но тук говорим за загубено време по опашки на граница.
              Това лято беше мармалад.
              И без Шенген ако тръгнеш в правилното време стигаш за около 3ч и 30 минути което ми е с поне 30 минути по бързо от до българското черноморие

Най дългото време което съм чакал на границата е около 1 час - Естествено ако тръгнеш с потока когато има 3 почивни дни нищо добро не те чака

На блокираната заради катастрофа магистрала Тракия съм висял над 2 часа

Със самолет от София е по бавно до морето от колкото с кола до Гърция

Коментар

Последният път минах границата за 5мин естествено не във час пик

От София до плажа в Гърция е 3ч 30м като спазвам ограниченията , като оправят кресненското дефиле и махнат границата ще се ходи за 3ч

Дълги години държах инкяр на българското черноморие, но за съжаление разликата във храната и чистотата на водата е много голяма

Сериозно се замислям да разпродам на нашето черноморие и да купя нещо в Гърция
                Вчера, на арменеца му написах, че всяка година съм в Гърция. Минимум 2-ва пъти от 2007-ма година. "Като" го оправят (кресненското), нооо, няма да е скоро. Втория проблем е "Шенген"...

п.п. Естестено, че няма общо с нашето черноморие и в пъти по-добро. Но тук говорим за загубено време по опашки на граница.
                Това лято беше мармалад.

Коментар

Ми единия автомобил е на летище Варна, другия на летище София и пей сърце.
                  Арменеца като искa да се бута на Кулата - Промахон....
                  Последният път минах границата за 5мин естествено не във час пик

От София до плажа в Гърция е 3ч 30м като спазвам ограниченията , като оправят кресненското дефиле и махнат границата ще се ходи за 3ч

Дълги години държах инкяр на българското черноморие, но за съжаление разликата в храната и чистотата на водата е много голяма

Сериозно се замислям да разпродам на нашето черноморие и да купя нещо в Гърция
                  Last edited by 6000; 02.11.2024, 13:16.

Коментар

Като стана въпрос за " портфолио" 99% от брокерите нямат такова. Иска да те води на обяви от имот.бг, които ти сам можеш да си видиш в сайта И за какво да му плащаш комисионна в този случай? Другото е, че ако ти отидеш с брокер на обява пусната от друг брокер, а аз отида на същата обява без брокер- аз автоматично ставам предпочитания купувач защото брокера продавач освен от продавача взима комисионна и от мен, а при теб като си дошъл с брокер не взима втора комисионна
                    Ти, що си мислиш, че всичко трябва да е официално на пазар, бре мите... ?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Какво им е на нивите като НИ? Нямат данък, държавата субсидира (ако си ги работиш), има ренти (ако те мързи или ти е невъзможно да ги работиш). Няма подръжка, събрание на входа, ремонти и др. Жена ми няма ЗЗ. ЗЗ купувам от 2017-та, когато прецених, че в София прекалихме с жилищното строителство. (трябваше по-рано да се усетя, но по-добре късно от колкото никога).
                      Нищо им няма на нивите, ако искаш имам 10-на в пловдивско...
                      Не знам дали купуваш ти, тати или булката... ?!?

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      Разбирам, че младите лъвчета са ти отнесли плячката, но това не означава да си язвителен и откровено лъжещ. Смени подхода и може да реализираш повече сделки, защото не остана много време за хубави сделки и шараните са на привършване. Не пропускай фактът, че 'влакогонците' както се изразяваш са потенциални клиенти на такива като теб. Друг въпрос е с портфолиото си от няколко посредствени апартамента какво може да им предложиш.

Никой нищо не ми е отраднал, берджо.
                      Идея си нямаш, къде и с какво точно се занимавам...

Коментар

Могат и сами да си ги видят ама не ги гледат почти всички клиенти дето гледаха бяха с брокери

Същото е и с продаващите - могат и сами да си пуснат безплатна обява но го дават на брокер за продажба

Не е луд тоя дето яде баницата да знаете

Коментар

Какво им е на нивите като НИ? Нямат данък, държавата субсидира (ако си ги работиш), има ренти (ако те мързи или ти е невъзможно да ги работиш). Няма подръжка, събрание на входа, ремонти и др. Жена ми няма ЗЗ. ЗЗ купувам от 2017-та, когато прецених, че в София прекалихме с жилищното строителство. (трябваше по-рано да се усетя, но по-добре късно от колкото никога).

Разбирам, че младите лъвчета са ти отнесли плячката, но това не означава да си язвителен и откровено лъжещ. Смени подхода и може да реализираш повече сделки, защото не остана много време за хубави сделки и шараните са на привършване. Не пропускай фактът, че 'влакогонците' както се изразяваш са потенциални клиенти на такива като теб. Друг въпрос е с портфолиото си от няколко посредствени апартамента какво може да им предложиш.

.

Коментар

Е, те са основно ниви в карловско и то от жена му...

.

Коментар

За съжаление България е трайно в челото на европейските статистики за ПТП с фатален край (на глава от населението) именно заради подобен род изцепки. Пътищата не са писти и 'бързото стигане' излага на риск не само живота на комплексирания (или неразумен) шофьор, а и на тези каращи срещу него или возещи се в превозното средство. Да чете човек такива хвалби от 18-20г юнаци взели книжка онзи ден е поносимо, но от 50+ чичаци... лоша работа. Подобни 'карачи' са един от факторите пътят до Варна и района да е кофти, претоварен и изнервен.
                              Държава на маймуните.Колко политици/съдии хванаха пияни,какво остава за матряла
                              Правосъдието ни е точно като на Африканска държава

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Да, помня. Докато се изкъпах и пих кафе и ударих една бира на пътя горе и ти дойде. За 4,30 часа от София.
                                За съжаление България е трайно в челото на европейските статистики за ПТП с фатален край (на глава от населението) именно заради подобен род изцепки. Пътищата не са писти и 'бързото стигане' излага на риск не само живота на комплексирания (или неразумен) шофьор, а и на тези каращи срещу него или возещи се в превозното средство. Да чете човек такива хвалби от 18-20г юнаци взели книжка онзи ден е поносимо, но от 50+ чичаци... лоша работа. Подобни 'карачи' са един от факторите пътят до Варна и района да е кофти, претоварен и изнервен.

Коментар

Working...
                                X