IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Тя е професор. Живее навсякъде, има ангажиненти и към Бургаския университет. Да не е кат мен проста бичкия. . А и искаха от наследството от майка им и баща им да имат недвижим имот някъде.
    Какъв е тоя университет?

Коментар

За собствено ползване. И за сестра и и зетя канадец които платиха половината да имат жилище в Бг. Тея няма да останат в Канада след като спрат да работят.
      Ами къде ще ходят, бе?! Само не ми казвай, че ще се местят в бг - на дърти години да бъдат изнудвани и уморени от мафията в бели престилки....
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Е нали живее в Плевен
        Тя е професор. Живее навсякъде, има ангажиненти и към Бургаския университет. Да не е кат мен проста бичкия. . А и искаха от наследството от майка им и баща им да имат недвижим имот някъде.
        Last edited by bulgarian lev; 12.11.2024, 09:52.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

За собствено ползване. И за сестра и и зетя канадец които платиха половината да имат жилище в Бг. Тея няма да останат в Канада след като спрат да работят.
          Е нали живее в Плевен

Коментар

И за какво и е?

Коментар

В Лазур жена ми наби стара тухла 86 квадрата за 108К€ и стъпи. И сега ще прави ремонт. Изринат е апарта готов за ремонт. Първо и се карах, но сега виждам че добра инвестиция е направила.
              И за какво и е?
              Last edited by nradev1111; 12.11.2024, 09:35.

Коментар

Твоя в Лазур ли беше?
                В Лазур жена ми наби стара тухла 86 квадрата за 108К€ и стъпи. И сега ще прави ремонт. Изринат е апарта готов за ремонт. Първо и се карах, но сега виждам че добра инвестиция е направила.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Това е най-тревожното, като набиеш в АДСИЦ, по съвет на Бертрам, който през това време е купувал реална ЗЗ. Освен Кавръчко, дето го зазида тоя арменец, мен ме заземи
                  Нямаш гръб и колена за ЗЗ, а атерата дава дивиденти. Когато я 'рекламирах' тук като алтернативна инвестиция на тухлите беше по 1.90. Също тогава писах, че купувам ЗЗ (защото ме кефи и защото така съм си решил), а един опиянчен смешник викаше че купувам пустеещи стърнища...без даже да знае какво означава стърнище . Сметни си от 2017-2018 колко дивидент е снесла атерата и колко струва сега.

помня много добре, когато ме пита какво мисля за атера (вече беше качила) - казах ти, че са ОК и плащат дивиденти, което е факт. Ако нямах ЗЗ със сигурност щях да държа доста бройки атера

и не на последно място - като говориш приказки на едро кажи и броя акции на атера, които притежаваш - нямат и 10 000 лева (не евро, а лева) - с 5 000-10 000 лв къде си тръгнал да ставаш инвеститор в ЗЗ??

от 2017 до днес атера е изплатила нетно 1.30 на акция, а ако си я взел на 1.90-2 лв сега имаш и 1.30 повече на акция. А ако ежегодно си реинвестирал дивидента - сметни си сам - става още по добре.

ПП помня, че преди време писах на песимиста, че е добре да се ослушва в Радомирско за ниви, защото там закъсняха доста с догонването на цените, а ти къде дремА. По-лесно да жулнеш две ракии и да почнеш оценките и броенето на цифри.
                  Last edited by bertram; 12.11.2024, 08:29.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Това е най-тревожното, като набиеш в АДСИЦ, по съвет на Бертрам, който през това време е купувал реална ЗЗ. Освен Кавръчко, дето го зазида тоя арменец, мен ме заземи
                    Продавай дoкато е време и купи ETF.

Коментар

Не, в идеалния Център, между пешеходна зона и морската градина
                      Там верно е доста скъпо

Коментар

Аз ги оценявам по 435лв. на акция справедлива цена , ама след последния дивидент има предлагане по 600-700.
                        А тъсене на колко има?Вероятно до 100 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19
                          Пустиняк, нЕма да намериш, щото си геврек...

п.п. Когато продадох май месец тази година, платих комисион на колеги...

Верно съм пустиняк .Признавам.

Коментар

Твоя в Лазур ли беше?
                            Не, в идеалния Център, между пешеходна зона и морската градина

Коментар

Тия в Соди АД по колко ги оценяваш?
                              Аз ги оценявам по 435лв. на акция справедлива цена , ама след последния дивидент има предлагане по 600-700.

Коментар

А, доколкото разбрах, си почти утроил в инвеско за 5 години, така ли е? Не мога и аз да се оплача от моя бургаски,който е удвоил за 3 години, ама, ако съм го отдавал, със сигурност утроил, сходни са нещата....
                                Твоя в Лазур ли беше?

Коментар

Working...
                                X