Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
За собствено ползване. И за сестра и и зетя канадец които платиха половината да имат жилище в Бг. Тея няма да останат в Канада след като спрат да работят.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Е нали живее в Плевен. А и искаха от наследството от майка им и баща им да имат недвижим имот някъде.
Last edited by bulgarian lev; 12.11.2024, 09:52.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
За собствено ползване. И за сестра и и зетя канадец които платиха половината да имат жилище в Бг. Тея няма да останат в Канада след като спрат да работят.
Коментар
-
И за какво и е?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
В Лазур жена ми наби стара тухла 86 квадрата за 108К€ и стъпи. И сега ще прави ремонт. Изринат е апарта готов за ремонт. Първо и се карах, но сега виждам че добра инвестиция е направила.Last edited by nradev1111; 12.11.2024, 09:35.
Коментар
-
Твоя в Лазур ли беше?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Това е най-тревожното, като набиеш в АДСИЦ, по съвет на Бертрам, който през това време е купувал реална ЗЗ. Освен Кавръчко, дето го зазида тоя арменец, мен ме заземи. Сметни си от 2017-2018 колко дивидент е снесла атерата и колко струва сега.
помня много добре, когато ме пита какво мисля за атера (вече беше качила) - казах ти, че са ОК и плащат дивиденти, което е факт. Ако нямах ЗЗ със сигурност щях да държа доста бройки атера
и не на последно място - като говориш приказки на едро кажи и броя акции на атера, които притежаваш - нямат и 10 000 лева (не евро, а лева) - с 5 000-10 000 лв къде си тръгнал да ставаш инвеститор в ЗЗ??
от 2017 до днес атера е изплатила нетно 1.30 на акция, а ако си я взел на 1.90-2 лв сега имаш и 1.30 повече на акция. А ако ежегодно си реинвестирал дивидента - сметни си сам - става още по добре.
ПП помня, че преди време писах на песимиста, че е добре да се ослушва в Радомирско за ниви, защото там закъсняха доста с догонването на цените, а ти къде дремА. По-лесно да жулнеш две ракии и да почнеш оценките и броенето на цифри.Last edited by bertram; 12.11.2024, 08:29.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това е най-тревожното, като набиеш в АДСИЦ, по съвет на Бертрам, който през това време е купувал реална ЗЗ. Освен Кавръчко, дето го зазида тоя арменец, мен ме заземи
Коментар
-
Не, в идеалния Център, между пешеходна зона и морската градина
Коментар
-
Аз ги оценявам по 435лв. на акция справедлива цена , ама след последния дивидент има предлагане по 600-700.
Коментар
-
Твоя в Лазур ли беше?
Коментар
-
Тия в Соди АД по колко ги оценяваш?
Коментар
-
А, доколкото разбрах, си почти утроил в инвеско за 5 години, така ли е? Не мога и аз да се оплача от моя бургаски,който е удвоил за 3 години, ама, ако съм го отдавал, със сигурност утроил, сходни са нещата....
Коментар
Коментар