IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Юлка, радвам се, че се разпознаваш в анимацията. Сигурен съм, че и Ванката те е разпознал, но това не е трудно, предвид многобройната орда от пероновлакогонци в темата. Обещавам, че честичко ще добавям в коментарите тази анимация щом ти харесва и се разпознаваш.
    Ама, той прУфесУр дефлация, бил жив скелет! Има двама- трима, за които искрено се учудвам, как не ги е срам да продължават да пишат в темата??!!
    ​​
    Last edited by Bailor; 30.10.2024, 20:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Само така, не спирай да ровиш по цял ден такива анимацийки!

пп
      ШумЯнчИтУ "Минчо&Иванчо" много им се радва!
      Само за това е в темата, не за друго!
      Юлка, радвам се, че се разпознаваш в анимацията. Сигурен съм, че и Ванката те е разпознал, но това не е трудно, предвид многобройната орда от пероновлакогонци в темата. Обещавам, че честичко ще добавям в коментарите тази анимация щом ти харесва и се разпознаваш.

Коментар

• Продължаващата тенденция на дефицит в предлагането на къщи под наем, както и на висок клас обзаведени апартаменти с три спални, при наличие на постоянно търсене, е предпоставка за покачване на наемите на подобни имоти в следващите месеци, пише в анализ на консултантска компания на пазара на имоти.

https://trud.bg/%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%...0%D0%B5%D0%BC/

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Ще ги свалят според мен, за това до колкото съм запознат САЩ заемат от 2г ДЦК а не от 10-те. Предполагам ще ги смъкнат ФЕД–а по някое време след 4-5 месеца, ще обявят "кризата" и ще почнат яко на 10 годишни на ниски лихви да вземат още повече. Освен това те печатат вече по нов начин. Ако една търговска банка купи актив за 100 долара, но след 2 години този актив на свободния пазар е 50 долара федералния резерв ще им изкупи актива за 100 долара. Това с цел да се избегнат фалити и да имат ликвидност банките, но е ясно как ще се ползва от алчните банкстери. Сега от гледаната точка на един американски банкер който няма как да загуби пари ти какво би направил? Не мисля че лихвените процени този път ще са пречка пред принтера защото се намират и правят всякакви други инструменти за наливане на пари, тоест инфлацията поне в америка ще се задържи било то с ниски или високи лихви.

В дългосрочен план няма как да си покриват дълга, но не знам и аз до къде могат да стигнат като са резервна валута на целия свят. Е Япония е с 200% мисля и не са фалирали още.
          В Япония доколкото знам вътрешно си го държат дълга.
          Като гледам какво казваш за банкерите, може и така да стане, банкстерите пак ще намажат филийката, добре измислено. Значи, инфлацията идва, само да минат изборите и отвързват коня. По принцип залагам на алчността и страха в хората и май пак ще се потвърди.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

[/B]
            Само така, не спирай да ровиш по цял ден такива анимацийки!

пп
            ШумЯнчИтУ "Минчо&Иванчо" много им се радва!
            Само за това е в темата, не за друго!

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

С кривосъдието в бг нямаш никакви шансове да се защитиш от имотни измами.
              Всеки безимотен мухльо може безнаказано да си присвои имотчето ти.
              Ядец, не можеш

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Прости ама смееш ли да се пробваш? Ще ти ускоря настаняването в Орландовци.
                Боньо, ама ти откъде си сигурен, че имотите ти в момента се водят на твое име? Много лесно се фалшифицира пълномощно. Особено в бг. Достатъчно е един фалшив подпис при някой ухилен, услужлив нотариус, и може да се окаже, че вече нямаш имоти на твое име, или че си ги заложил и дължиш милиони левове дълг на такива безделници като мен, обитаващи децки...

С кривосъдието в бг нямаш никакви шансове да се защитиш от имотни измами.
                Всеки безимотен мухльо може безнаказано да си присвои имотчето ти.
                Last edited by Frosty; 30.10.2024, 18:16.
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• В чужбина се раждат и умират в жилище под наем, но българинът държи да има имот - Vijti.com

===2079===

Това е положението. Цените ще се увеличават още...

Коментар

От топлата и уютна деЦка, едва ли ще се пробва. И колето вдигаше подобни лозунги, но в края на краищата напусна безславно темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Боньо, защо си мислиш, че ще те чакаме да ти приключи живота, за да ти вземем имотите?!

Знаеш ли, че може да стане и по-бързо.
                      С едно фалшиво пълномощно на името на някой безимотен от Бухово, и после запори на имотите ти от ЧСИ...

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Значи, инфлация се задава според теб но ниски лихвени проценти или високи? При инфлация и ниски лихви тези с кредитите за имоти май ще са спечелилите...
                        Ще ги свалят според мен, за това до колкото съм запознат САЩ заемат от 2г ДЦК а не от 10-те. Предполагам ще ги смъкнат ФЕД–а по някое време след 4-5 месеца, ще обявят "кризата" и ще почнат яко на 10 годишни на ниски лихви да вземат още повече. Освен това те печатат вече по нов начин. Ако една търговска банка купи актив за 100 долара, но след 2 години този актив на свободния пазар е 50 долара федералния резерв ще им изкупи актива за 100 долара. Това с цел да се избегнат фалити и да имат ликвидност банките, но е ясно как ще се ползва от алчните банкстери. Сега от гледаната точка на един американски банкер който няма как да загуби пари ти какво би направил? Не мисля че лихвените процени този път ще са пречка пред принтера защото се намират и правят всякакви други инструменти за наливане на пари, тоест инфлацията поне в америка ще се задържи било то с ниски или високи лихви.

В дългосрочен план няма как да си покриват дълга, но не знам и аз до къде могат да стигнат като са резервна валута на целия свят. Е Япония е с 200% мисля и не са фалирали още.
                        Last edited by pwise; 30.10.2024, 17:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

така е, но не пречи да 'изпарят' малко ликвидност при едни бързо ликвидно торнадо.
                          частен и публичен (не държавен!) дълг + капитализацията по борсите.

иначе си прав за печатането.
                          преди 7г като има пишех тук, че ЗЗ и злато са добри алтернативи на тухли в демографски загиващ пазар ме подиграваха грозно, но земята която се работи носи доход (без данъци!!!), а златото се видя, че не изостава от имотите само дето е в пъти по-ликвидно. При това все още нямаме никаква криза на имотния пазар в България и всичко е 'ори-мели-яж'
                          Имам пропуск - още един изход има от големите дългове и това е войната. Не че тогава печатницата не е на пълни обороти, просто няма толкова значение тогава какво се случва с парите.

За златото си много прав - по-добре злато от колкото пари в банката. За съжаление скоро не съм купувал, че кеша чака един парцел да му оправят документите - надявам се скоро. Аз също съм и фен на биткойн в сегашния момент.
                          Last edited by pwise; 30.10.2024, 17:11.

Коментар

Лежиш и чакаш, лежиш и чакаш. Ама като мине повечко време те преместват в Орландовци да лежиш. Там ще си чакаш вечно, прости.
                            Боньо, защо си мислиш, че ще те чакаме да ти приключи живота, за да ти вземем имотите?!

Знаеш ли, че може да стане и по-бързо.
                            С едно фалшиво пълномощно на името на някой безимотен от Бухово, и после запори на имотите ти от ЧСИ...

-----------------------

77-годишен художник се оказа длъжник за 1,5 милиона лева след смъртта си. За случая на Стефан Родев съобщава NOVA.

През февруари тази година Родев, който притежава четири апартамента, умира от инфаркт в дома си в София. Няколко месеца след кончината му се появява предварителен договор, според който той е продал всичките си имоти на софийска фирма. По документи тя му е дала пари в брой. Също според документите Родев не бил спазил клауза по този договор и фирмата го съди за неустойка от 1,5 милиона лева.

От арбитражен съд в София възрастният мъж е осъден, а след няколко дни умира, оставяйки четири апартамента в квартал "Подуяне", 1/2 идеална част от жилище на улица "Бистрица", където е живеел, и 1/2 идеална част от магазин на булевард "Васил Левски". Другата половина е на 81-годишната му сестра, която е негов единствен роднина и от години живее във Франция.

Приживе за художника се грижил мъж от София, на когото възрастният артист завещава цялото си имущество. "Той е глухоням още от раждането си. Помагах му за различни услуги. Здравословното му състояние не беше кой знае колко добро. И затова ми беше дал пълномощно, за да мога да го представлявам в болници", разказа мъжът, грижил се за Родев. Той не разкрива самоличността си от опасения за сигурността си.

Въпреки че художникът умира на 2 февруари тази година, смъртният акт е издаден няколко месеца по-късно - на 14 юни. "Няма обяснение защо четири месеца не беше издаден този смъртен акт. Един час, след като получихме документа, бяха наложени възбрани на всички имоти на починалия. Установих, че това са запори от съдия-изпълнител. При него някой е занесъл документи, с които има изпълнителен лист, изваден срещу Стефан, на базата на арбитражно дело от януари", обяснява още мъжът, грижил се за Родев.
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Кофтито е че банките ще продължат да раздават пари докато не влезем в рецесия. Рецесията е единия от двата начина да се намалят огромните дългове, другия е през печатането. Като рецесията е само временно забавяне и е просто забавяне на темпа на инфлация, дългосрочно печатането няма да спре. Щатите вече са в дългова спирала и те няма как да си позволят да влезнат в рецесия. Само лихвите по дълга им е повече от 1.2 на трилиона на година(това не се включва в общата цифра на външния дълг). Правителството им харчи 13% от бюджета си само да покрие лихвите по дълга - повече от бюджета им за отбрана, да сложим малко нещата в перспектива. Този гигантски дълг няма как да се пребори с рецесия, само печатане ще има там което ще даде отзвук в целия свят. За това ще виждаме постоянно покачващи се цени на злато, борси и всякакви активи търгувани на международния пазар които не са контролирани като петрола.

В европа е малко по-добре ситуацията от САЩ, но има интересни връзки евро-долар и не мисля, че дори да има рецесия тук ще я оставят да е прекалено дълга като 2008, по-скоро ще преживеем една мини като през короната на хартия и после пак.
                              Значи, инфлация се задава според теб но ниски лихвени проценти или високи? При инфлация и ниски лихви тези с кредитите за имоти май ще са спечелилите...

Коментар

Working...
                              X