IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
    Апарта на Прага не бил негов, хахаха, оня в княжевската вилна зона също ще се окаже, че не е негов, после що има сметка арменеца да рути софийски имоти, хахаха ще лъсне в АП, като гол охлюв
    Той само каза че не е на бул. Прага, но е в района - баня Мадара. На ул. Тунджа са добри апартите. Той си знае къде е.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Това, верно ли ....?!
      100декара си ги обрах средата на октомври.

шипките са ми хоби и страст, а твърдения за схеми с евросубсидии са 100% лъжа.
      нито един проект по програма нямам. всичко съм си купил/правил сам

и ще дойде някой търчи-лъжи да ми обеснява кое от къде ми е. типично по български
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Апарта на Прага не бил негов, хахаха, оня в княжевската вилна зона също ще се окаже, че не е негов, после що има сметка арменеца да рути софийски имоти, хахаха ще лъсне в АП, като гол охлюв
        Last edited by Bailor; 02.11.2024, 21:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram

мамин,
          с подобен бера
          не е върхът,но става
          мин година беше около 60к сега не знам
          Това, верно ли ....?!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

то програмирането ако беше като лъженето на балъци ..ехе.. широк живот

на тоЗ имот какво му е

https://m.imot.bg/details/1r158021060398699
            Той не продава доколкото знам в тези региони. И уверявам всички че познава материята с парцелите до болка, специфики има много там, скоро приключи една сделка с много казуси, това е дори по-сложно за работа отколкото жилищните имоти. И уверявам също аудиторията че при неговите клиенти няма недоволни, защото ако има казуси в сделка той не ги бута, а ги възпира.
            Работата трябва да се върши професионално. Това е закон и за мен. Не виждам защо се драчите тука.
            Last edited by bulgarian lev; 02.11.2024, 20:37.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• за 50Е може да се намери в Перник..ти в бутово за 70.. писах ти !порядък!
              търси балъци другаде
              тук сме 'разбирачи'
              Last edited by X_Y; 03.11.2024, 10:41.

Коментар

Объркал си рейса с линка...
                виж цената
                оня в бутово му търсиш по 10
                да няма злато в парцела?

Коментар

на тоЗ имот какво му е

Объркал си рейса с линка...

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19

Не говорим за ЗЗ, а за УПИ, ако изобщо ти говори нещо...
                    Ама тука сте едни "специалисти" ..., мАни, бЕгай, пАй се...
                    Особено арменеца, той е "най-големия разбирач"....
                    Тати носи, мама влачи, булката счетоводства и тЕ така...

на тоЗ имот какво му е

Коментар

Не те ли притеснява нивото на язовир Копринка, като си зем. производител в този район?
                      На Копринка му е..ха м..та, но той е в Казанлъшко. Спрял съм се на непретенциозни култури,които държат на суша и жега. Колкото толкова.

Коментар

Не те ли притеснява нивото на язовир Копринка, като си зем. производител в този район?
                        Какво да го притеснява като от Копринка няма как да дойде вода до него, още повече че се пълни от Тунджа, по-лесно ще отклонят Тунджа в Бяла Река отколкото да върнат вода от Копринка.
                        Него го интересува да има сняг между вр.Ботев(Калофер) и вр. Вежен(Клисура)

Но да, положението със водата там не е много добро, много пада и нивото на подпочвени води последните години и това води до биенето на още повече сонди. Лошо се управляват водните ресурси и времето става все по-сухо.

Коментар

Ииии, като си видял, мислиш че в тоя умрел форум с 90% определяш пазарната цена... ?!?
                          баш!
                          не си губи времето с нас, а пиши на кумчо вълчо
                          Last edited by X_Y; 03.11.2024, 10:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
                            Видях някъде, че става дума за район около Бутово. Един път ходих до Летница - това е цигански “град”, много зле. Не знам за какво производство го гласите, ама районът е доста западнал. А пък за 70 евро не може и дума да става, в никакъв случай. В околните села парцели в самите села се продават на 10 лв/м2.
                            Walltopia знам че имат предприятие там и ЗЗ е търсена и се работи в района, но чак пък някакви големи производства не ми е ясно да има.

Коментар

дребен-едър няма значение важното е да се разпростирам според възможностите си и да развивам каквото съм започнал.

онези 20 декара ти висят из нета, но на тази цена няма кой да ти ги вземе за солар. лудите свършиха... трябва да свалиш с порядък..

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
                                Видях някъде, че става дума за район около Бутово. Един път ходих до Летница - това е цигански “град”, много зле. Не знам за какво производство го гласите, ама районът е доста западнал. А пък за 70 евро не може и дума да става, в никакъв случай. В околните села парцели в самите села се продават на 10 лв/м2.
                                Ииии, като си видял, мислиш че в тоя умрел форум с 90% определяш пазарната цена... ?!?
                                Last edited by X_Y; 03.11.2024, 10:43. Причина: Обида.

Коментар

Working...
                                X