Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Това, верно ли ....?!
шипките са ми хоби и страст, а твърдения за схеми с евросубсидии са 100% лъжа.
нито един проект по програма нямам. всичко съм си купил/правил сам
и ще дойде някой търчи-лъжи да ми обеснява кое от къде ми е. типично по български
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Апарта на Прага не бил негов, хахаха, оня в княжевската вилна зона също ще се окаже, че не е негов, после що има сметка арменеца да рути софийски имоти, хахаха ще лъсне в АП, като гол охлювLast edited by Bailor; 02.11.2024, 21:48.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
то програмирането ако беше като лъженето на балъци ..ехе.. широк живот
на тоЗ имот какво му е
https://m.imot.bg/details/1r158021060398699
Работата трябва да се върши професионално. Това е закон и за мен. Не виждам защо се драчите тука.Last edited by bulgarian lev; 02.11.2024, 20:37.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Объркал си рейса с линка...
оня в бутово му търсиш по 10
да няма злато в парцела?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
то програмирането ако беше като лъженето на балъци ..ехе.. широк живот
на тоЗ имот какво му е
https://m.imot.bg/details/1r158021060398699
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19
Не говорим за ЗЗ, а за УПИ, ако изобщо ти говори нещо...
Ама тука сте едни "специалисти" ..., мАни, бЕгай, пАй се...
Особено арменеца, той е "най-големия разбирач"....
Тати носи, мама влачи, булката счетоводства и тЕ така...
на тоЗ имот какво му е
https://m.imot.bg/details/1r158021060398699това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Не те ли притеснява нивото на язовир Копринка, като си зем. производител в този район?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Не те ли притеснява нивото на язовир Копринка, като си зем. производител в този район?
Него го интересува да има сняг между вр.Ботев(Калофер) и вр. Вежен(Клисура)
Но да, положението със водата там не е много добро, много пада и нивото на подпочвени води последните години и това води до биенето на още повече сонди. Лошо се управляват водните ресурси и времето става все по-сухо.
Коментар
-
Ииии, като си видял, мислиш че в тоя умрел форум с 90% определяш пазарната цена... ?!?
не си губи времето с нас, а пиши на кумчо вълчоLast edited by X_Y; 03.11.2024, 10:43.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнениеВидях някъде, че става дума за район около Бутово. Един път ходих до Летница - това е цигански “град”, много зле. Не знам за какво производство го гласите, ама районът е доста западнал. А пък за 70 евро не може и дума да става, в никакъв случай. В околните села парцели в самите села се продават на 10 лв/м2.
Коментар
-
дребен-едър няма значение важното е да се разпростирам според възможностите си и да развивам каквото съм започнал.
онези 20 декара ти висят из нета, но на тази цена няма кой да ти ги вземе за солар. лудите свършиха... трябва да свалиш с порядък..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнениеВидях някъде, че става дума за район около Бутово. Един път ходих до Летница - това е цигански “град”, много зле. Не знам за какво производство го гласите, ама районът е доста западнал. А пък за 70 евро не може и дума да става, в никакъв случай. В околните села парцели в самите села се продават на 10 лв/м2.
Коментар
Коментар