Първоначално изпратено от Orthodox
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Теб те знаем, купуваш по върховете само И после се молиш на господа за ...
личи му много
освен че купува по върховете
ще продава и по дъната
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Наемите няма да се вдигнат в близките няколко години.... вероятно няма и да паднат повече щото няма смисъл от отдаване при настоящите цени на поддръжка, ремонт и т.н.....
После ще тръгнат нагоре.... да речем от 2024/5 след еврото и масовото ваксиниране....
много си умен
ти ли написа товаподценяваш интелекта на Левчо и на другите хора с имоти :-)
или нямате имоти и сте шушляци скъсани
или пък наличието на имот не означава интелект
ще видиш как се отдава под себестойност
напъпило е
но тогава няма да дращиш тук
щото ще си зает да ревеш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
За известно време е напълно нормално, след това наемите отново ще се вдигнат
После ще тръгнат нагоре.... да речем от 2024/5 след еврото и масовото ваксиниране....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеhttps://money.bg/property/naemite-v-...naha-s-15.html Спад с 15 процента на наемните цени за София. Как мислите- дали е логично наемите да падат, а цените на НИ да се задържат същите
Иначе да му мислят инвеститорите рентиери с ипотечки.... :-)
Коментар
-
Разколебан съм с колко ще поевтинеят имотиту за една година с 20 или 30%....
https://business.dir.bg/banki-i-fina...ha-20-miliarda
Имам пасивна инвестиция която ми носи малко повече от 3% на година от известно време. Държа я щото е много ликвидна, безрискова и за диверсификация.... Сега си мисля че съм се яко набутал .... измерено в тули е няколко десетки процента назад, но и в инфлация настояща или бъдеща май е така
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеhttps://money.bg/property/naemite-v-...naha-s-15.html Спад с 15 процента на наемните цени за София. Как мислите- дали е логично наемите да падат, а цените на НИ да се задържат същите
Коментар
-
https://money.bg/property/naemite-v-...naha-s-15.html Спад с 15 процента на наемните цени за София. Как мислите- дали е логично наемите да падат, а цените на НИ да се задържат същите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Сори ама аз магазин от фалирал бизнес няма да купя, нито помещение, офис...даже и на по-ниски цени. И то е защото ще трябва време този сектор да се възстанови. Нито куц имот само за да река купих евтино. Колекция не ми трябва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.yavlena.com/93001?utm_so..._content=93001
З,стаен баня Мадара,на 1750 евро с наем 650 евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Защо брокито което не минава пети клас на четене с разбиране ще ми изнася лекция с брокерските опорки? Ти дори не си прочел за какво става дума. Директивата е насърчителна за нови еко жилища и разрушителна за стари имоти и туристически еърбнб-та в центъра.
Няма вариант на некадърници да им подарят топ жилища....Ако искат такива до да работят по-усърдно и изкарат необхподимият кеш изкачвайки се в класирането по доход за желан имот....
Следващият път като четеш разни популистки заглавия си припомни горното...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Айде сега,локация,локация...нали така беше или се бъркам....
Тези 650 евро наем могат да се вземат на други локации безпроблемно както е при този имот и затва ще го продават още няколко години...поне...И продвача не е на зор...
- 1 like
Коментар
-
Айде да видим как сме тази седмица...
Средна цена на имотите в извадката: 144792 euro
Средна цена на кв.м: 1371 euro.
Минус 1 % ... Дали е започнал очакваният от всички спад....?!
А дано ама надали , по-скоро продължаваме със сегментацията :-/)
ПП Това е за града, но в желаните райони имаме нов рекорд....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 06.02.2021, 13:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Каврък, подценяваш интелекта на Левчо и на другите хора с имоти :-)
Това е имот който НЕ СТАВА !
Публикувана на: 12.08.2019 г. Преглед: 4061 пъти
Защо 2 години не може да се продаде ?
Най-вероятно сградата е пълен боклук, снимки навън как е няма и сигурно е на булеварда...и като бонус без асансьор. дават го и под наем за 650 ама не са го дали..... Кой ще им даде такъв наем в очукана сграда, на шумен булевард и БЕЗ асансьор...?! Всеки наемател би предпочел особено като става въпрос за 3-стаен апарт да даде 100-200 или дори 300 евро за имот без проблемите на този....
А този апарт става евентуално за десетина години от живота на човек - в периода когато децата са 10+ години и преди ти да станеш на 50-55 плюс.... тва ако не е на булеварда и 70 годишният покрив не тече и т.н..... Накратко боклук и затва няма кой да го купи , а ти се опитваш да правиш изводи за пазара от него :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Това е приличен апарт, баня с прозорец, което е много ок. Но виж 4-ти етаж без асансьор. Това никога не е било на 2500€ мисля, може малко над 2000 макс. А и наем от 650€ не си спомням да е имало там. Единични предложения може би, но едва ли в подобни сгради.
Отде знаеш що го развързва. Може да кешира за нещо по-добро.
Има и друг момент - собственика не е само с този имот. Виж 1е или го продава или под наем квото дойде...няма зор за кеш....
- 1 like
Коментар
Коментар