IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Не съм ходил по огледи, нито съм звънял по обяви, че нямам никакво време (само обяви разглеждам).
    Ти какво ще продаваш?
    Прави ми впечатление, че брокерите почнаха редовно да ми звънят и да си предлагат стоката. Явно почнаха да им намаляват сделките. Даже и тук във форума се появиха разни представящи се за брокери - явно нямат много работа.
    Нема ли да чакаш 30% тните отстъпки???

Какво стана с Лаконика дето много точно познаваше пазара и продаде на върха 2022-ра та да играе форкс с имоти???

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не се подлъгвай
      катерушката сега започва
      Тя че не започва сега не започва, започна преди 35 години и ще продължи на подскоци много след нас

Въпроса е че катерушката на различните пазара ще се движи с различни темпове

А БГ пазара ми се вижда най кофти катерушката от всички

Коментар

язък,
        на гершен ментор попадна
        Факт. Антииндикатор си е отвсякъде, а е симпатично момчето.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Тия броят ли се?

https://www.google.com/maps/@41.8737...oASAFQAw%3D%3D

https://www.google.com/maps/@41.8737...oASAFQAw%3D%3D

П.С за 12 год даже са поскъпнали с 50%
          Не знам това в Банско ли е? Или е по средата на някаква нива в нищото? Бетерчо от къде изкарваш тия алткойнове на НИ?

Говорехме си за незавършени сгради в Банско, не за кочини до път в средата на нищото. Нито е незавършено, нито е в Банско.
          Last edited by X_Y; 01.12.2024, 11:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
            Забелязвате ли че изчезнаха понижителите - Предадоха се и последните

Сигурен признак че трябва да се продава
            не се подлъгвай
            катерушката сега започва
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Ех горкия Кольо!
              язък,
              на гершен ментор попадна
              Last edited by ratten; 01.12.2024, 01:06.
              препоръка е

Коментар

• Забелязвате ли че изчезнаха понижителите - Предадоха се и последните

Сигурен признак че трябва да се продава

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

така е,
                  въпросът е човек да успее да извлече максимум от ситуацията - като това може да коства доста допълнителни средства.

в последните години хайпа в големите градове е такъв, че сума хора с по 20-30-50К спестени си казват "дай да си взема една къщичка на село, едно студио на морето или едно студио до планината" - това доведе до едно съживяване на тези пазарни ниши, НО за готови и пуснати в експлоатация жилища/къщи.

съфорумци купиха на морето (тънко), под планината (тънко), из селата (тънко) - после вече се усети повишението и в тези пазарни ниши.

та ако се ползва текущия прозорец може да се реализра добра печалба (или поне да се избият разходите за довършването), но трябва да се действа и да се пусне в експлоатация, иначе има хиени обикалят и търсят недовършени, но те искат да приберат маржа...
                  Ех горкия Кольо!

Коментар

Ще продам единия във Вн, след като се нанеса в новия.
                    Мен пък ме тормозят от хотелите, за нг. Уж Септември и Октомври бяха "последни места", Ноември пак се оказа, че са последни. Такъв глад ги гони, че не се задоволяват с мейли, а директно звънят, и то по няколко пъти.
                    Чудя се кои са по-изгладнели, брокеразите или хотелиерите/ресторантьорите.
                    Боже, не отмина ли тая мода да се ходи на Велинград на Нова година… тоя народ съвсем се видиоти и деградира, и после децата що били дебили. Ми щото родителите са, затва. Ше гледаме Глория и Рачков на скъпото, кой кат нас….
                    Last edited by Minaiivan; 30.11.2024, 22:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Което би трябвало изключително да ни радва. Печелят банките, печели бизнеса, печелят и хората!
                      Е как ще ни радва изключеително като заради това основно има инфлация?! Радва ги тия, които не са на твърда заплата, само че за 70% от хората, това изобщо не е добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Не съм ходил по огледи, нито съм звънял по обяви, че нямам никакво време (само обяви разглеждам).
                        Ти какво ще продаваш?
                        Прави ми впечатление, че брокерите почнаха редовно да ми звънят и да си предлагат стоката. Явно почнаха да им намаляват сделките. Даже и тук във форума се появиха разни представящи се за брокери - явно нямат много работа.
                        Ще продам единия във Вн, след като се нанеса в новия.
                        Мен пък ме тормозят от хотелите, за нг. Уж Септември и Октомври бяха "последни места", Ноември пак се оказа, че са последни. Такъв глад ги гони, че не се задоволяват с мейли, а директно звънят, и то по няколко пъти.
                        Чудя се кои са по-изгладнели, брокеразите или хотелиерите/ресторантьорите.
                        Last edited by better; 30.11.2024, 19:29.

Коментар

Кво се занимаваш със злобари нз, слагай ги в игнора и забрави за тях.
                          Набеляза ли си нещо?
                          Ти какво ще продаваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80

Не се кося за местенцето си или заплатата си, злобно бабче. Притесненията са ми(даже не се притеснявам, а го очаквам), че ще орежат (не казвам да ги спират) ДМС-та, работни групи и т.н. А повярвай ми парите са доста сериозни, едва ли ти някога си изкарвала толкова.
                            Кво се занимаваш със злобари нз, слагай ги в игнора и забрави за тях.
                            Набеляза ли си нещо?

Коментар

е, при имотиту може
                              Що бре? Я виж колко се продават. И аз ще продам единия, не че ми трябват пари, просто няма кво да го правя.

Коментар

Ам то не може само да се купува....
                                е, при имотиту може
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X