Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Смята се по текуща пазарна ценаЩе му кажа на РЕДОВНИЯ наемател, че от 01.01.цените ще трябва да се индексират
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Мани, ама моментално ще го заведа в банката за дебат и да ги изобличи, къде ме лъжат. Сигурен съм, че на по-голям цирк, едва ли ще присъствам някога...препоръка е
Коментар
-
Смята се по текуща пазарна цена
Като влезе и ЕЗ и ше гонят бунгалата...
Last edited by X_Y; 16.12.2024, 09:19.
Коментар
-
Е, как е по офертна, като става въпрос за купен и отдаващ се имот? Каква офертна? Смята се платената цена. Първото помещение, като квадратура го закупих на двойна цена от второто, които са еквивалентни, като квадратура. Първото през 2010г. Второто, през 2020г. Второто го закупих на повече от двойно по- ниска цена, щото е вътрешно на първото с лице на улица . Колко повече от двойно по-ниска цена, само контракторите си знаем, щото сме си приятели..
Коментар
-
Ами, намери си и ти гарсониера в центъра на Бургас, стара тухла, с хол и отделна стая с кухня на първи висок надпартерен етаж 20 стъпала, над магазин за скъпи италиански мебели, на 5 минути пеша от пешеходна зона и на 10 минути пеша от морската градина и ми съобщи цената, за да сравним с моята от април 21г.
п.п. Не му съобщавай цената, че ще получи инфаркт...Last edited by COVID-19; 15.12.2024, 21:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
на събеседването му дай да сметне гпр на 4,2% потребителски
ако ги докара над 8%, взимай го
Коментар
-
То щото грасониера в Бургас не е от масовката.
Коментар
-
Знаем това е с капиталовата по офертна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не, тука се чака на пусия вече 10 години. То поне да бяха превъртели по имот или два. Изкарват кинти от лесни инструменти - конове, понци схеми, но не стигат за реални активи. Стигат, ама за цени от 2004. Тех чекаме ако не знаеш. Е, малко ни ощипаха от пирамидите, ама важно е да не сме балъци и да купуваме некви си тули с тромав марж и ниска доходност. Друго си е понци схемата, за 4 месеца удесеторяваш.
Сега следващия "влак" ...
Коментар
-
Още не съм те назначил, като счетоводител, имай малко търпение.
ако ги докара над 8%, взимай гопрепоръка е
Коментар
-
Що, тя си е фърст, надмина 8% ритърн след последната покупка 2020г.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Разбира се. Той търси от масовката.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар