Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Това ще доведе до отмяна на решения за продажба, което пък ще доведе до по-малко обяви/предложения на пазара, което ще покачи още повече търсенето и съответно цените. Като следствие ще имаме повече обитатели на деЦки и квартири. Кой зазидан, зазидан...
https://www.investor.bg/a/113-analiz...i-s-novi-imoti
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеникой ли не се интересува от предложенията за промяна на ЗДДС в частта продажба и дължимо ДДС от страна на физически лица.
сума народ 'флипва' апарти в последните години и ако се приеме може да се окаже ситуацияпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеникой ли не се интересува от предложенията за промяна на ЗДДС в частта продажба и дължимо ДДС от страна на физически лица.
сума народ 'флипва' апарти в последните години и ако се приеме може да се окаже ситуация
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Спира ги това, че когато те купуват не вземат комисионна. Като изключим това че при тези цени спрямо наем сметката не излиза, другото което спира масовия брокер е липсата на пари+ това че масово не ги осигуряват на реалните приходи и банките не искат да им отпускат заеми. Третото е че масово са от провинцията и дори да вземат нещо трябва да живеят в него и не могат да го пускат под наем. Пак казвам говорим за масовия брокер, топ брокерите и шефовете на агенции купуват, правят флипове, строят и т н.
Наистина става дума за костюмирани селски момчета, като Калоянчо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнениеВъпрос към брокерите от форума - а вас какво ви спира да захлупвате тухли в новопостроените комплекси за по 400-700к евро? Нали е "топ" оферта? Давайте, набивайте там пари, теглете безумни заеми, нали няма какво да се обърка?
Да знаете, че малко приличате на тия със схемите "ей, брат, тука има една схема, от която много ще забогатееш".. Като изключим това че при тези цени спрямо наем сметката не излиза, другото което спира масовия брокер е липсата на пари+ това че масово не ги осигуряват на реалните приходи и банките не искат да им отпускат заеми. Третото е че масово са от провинцията и дори да вземат нещо трябва да живеят в него и не могат да го пускат под наем. Пак казвам говорим за масовия брокер, топ брокерите и шефовете на агенции купуват, правят флипове, строят и т н.
Last edited by mitko2848; 18.12.2024, 10:36.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аз намерих грък хазаин, от години е във Филибето и човека отдава три апартчета из града. Говори добре вече български и моето е две стаи - хол бокс, спалня, но голяма, със спалня легло и още едно. 580 лв се договорихме, искаше 600 лв, но профи домоуправителя е 17 лв, така че му казах давай с него да е 600 чисто и си стиснахме ръцете. Но да ти кажа, наемите в моя район са по 600 до 800 лева, че и повече за някои жилища. Смирненски е предпочитана ареа за наем. Аз мога да си намеря и за 1000 лв щото изкарвам доста кинти вече но не ми трябва. Чудя се дали да не потърся да захлупя, но искам определени микрорайони и с гараж, а това усложнява търсенето, а и цените са соленички.
на твое място не бих захлупвал във филибето - ок си си под наeм, а винаги може да живееш в София / Плевен и лятото на морето.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Въпрос към брокерите от форума - а вас какво ви спира да захлупвате тухли в новопостроените комплекси за по 400-700к евро? Нали е "топ" оферта? Давайте, набивайте там пари, теглете безумни заеми, нали няма какво да се обърка?
Да знаете, че малко приличате на тия със схемите "ей, брат, тука има една схема, от която много ще забогатееш".
- 4 Харесвания
Коментар
-
Връщащите се от "за имот" ...
https://www.facebook.com/reel/1297105957976862
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Защо някой ден?
Още сега ти БЛАГОДАРЯ! Ти си ми контраиндикатора! Щом пак казваш надолЕ, начи още 7х не ни мърдат. Жив и здрав.
Коментар
-
Като е играч, да ми лъзне апарта, ама не знам къде и къв е, уж бил в София и да набие в коне всичко. Ще ми е благодарен един ден.
Още сега ти БЛАГОДАРЯ! Ти си ми контраиндикатора! Щом пак казваш надолЕ, начи още 7х не ни мърдат. Жив и здрав.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Като е играч, да ми лъзне апарта, ама не знам къде и къв е, уж бил в София и да набие в коне всичко. Ще ми е благодарен един ден.
п.п. Ама на катъра са ТОП...
Продават на врЪо и ловат рибата в мътните води...
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Крепи на катъра дисагите...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Декември 2022 - 16700$, внимавай, дано си продал, следващия спад ще закове около 34К$. Тогава нахлузи 2 коня. Сега кво крепиш? Остана ли ти 0,1 кон?
Коментар
Коментар