If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Инфлация, дефлация..... едни безимотни неграмотни държавни служители и хрантутници само си чешат езиците, за да се изплещят нещо наопаки от деЦката. Не знам за вас, ама аз се подготвям да вкарам още 3 имота в портфолиото. 1500 евра на акт 14 с ипотечка в много готин затворен комплекс с 10 декара двор в София. Без проблем ще им взема 7-8% доходност само от наем след 2 години. За капиталовата, както е тръгнало с принтера и невъзможността за обслужване на дълга на държавно ниво, направо не ми се мисли.....
Ти още ли не си разбрал че печатането вече започна. Забрави ли силикон валей банк. И уест пасифик и още няколко дето се клатят в момента. В Европа да не казвам кои се клатят че лошо ще ти стане. Печатането ще мащабно и перманентно тоя път.
Ратко, изключително любопитно ми е от какво е провокиран интереса към нашенския пазар на имоти до такава степен. Всички понижители са се вторачили тук, та даже и тези които от над 20г. не живеят в България и борят ли борят проклетата тухла. След като има толкова хубави алтернативи на същите, че даже по-ниски цени в "бяла" Европа. Ако някой може да ми даде смислено обяснение за това състояние ще съм много благодарен
Защото не искат да са на пангара в Европата и си мислят, че могат да изкярят от имотния в България.
Аз по дефинициите на форума минавам за понижител, и то е понеже логиката и данните сочат това, а аз се доверявам на тях, но противно на логиката е паричната политика, защото икономиката е обърната с главата надолу, и ми е пределно ясно и осъзнавам, че докато не сменят фундамента на финансовата система имотите само ще спират за кратко за почивка и после ще катерят пак бясно нагоре, защото това е един от любимите балони за надуване.
Това може да съм видял , но както казах не приемам в преходния период нищо на сериозно . Само бия камбаната - да има подготовка . Защото има хора със слаби сърца . А теоретично загуба 7 % , може да я докараш от отрицателен депозит с - 0,5 % за 14 години !
Давам пример за сериозната отрицателна доходност която може да се отприщи при имотите и е от няколко компонента . Защото няколко ножици се отварят едновременно . Все още действат всички прични за поскъпване - от евтин кредит , ниски депозити , изкривено мислене , неочертана посока - и това не е случайно според мен . Че някой иска и данните да са в синхрон също е ясно . Инерцията е голяма , а няма спирачки .
Отварят се ножици, плува се без гащи, опъват се ластици и т.н. Най-вече се разтягат локуми. Арменски.
Цитат: "Ратко, изключително любопитно ми е от какво е провокиран интереса към нашенския пазар на имоти до такава степен"
Поста ти е безмислен защото горното няма нищо общо с реалността ,това че някой си коментира не означава че има интерес ,говоря за които не живеят в България ,така че едно е да си измисляш нагласи друго е тези нагласи да са реалност
Добре Каврък, аз като не се интересувам от Атомна физика, ходя ли да бутам АЕЦ-ите по света из форумите? Все пак това им е идеята, да се съберат хора със сходни интереси и да разменят мнения. Ти твърдиш, че понижителите нямат интерес към нашенските имоти, обаче седят тука и раздават мнения и прогнози. Айде кажи сега на кой поста е безсмислен?
Ратко, изключително любопитно ми е от какво е провокиран интереса към нашенския пазар на имоти до такава степен. Всички понижители са се вторачили тук, та даже и тези които от над 20г. не живеят в България и борят ли борят проклетата тухла. След като има толкова хубави алтернативи на същите, че даже по-ниски цени в "бяла" Европа. Ако някой може да ми даде смислено обяснение за това състояние ще съм много благодарен
Коментар