IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нека се върнем в реалността.
    Къде отиваш,може би?

Коментар

• Инфлация, дефлация..... едни безимотни неграмотни държавни служители и хрантутници само си чешат езиците, за да се изплещят нещо наопаки от деЦката. Не знам за вас, ама аз се подготвям да вкарам още 3 имота в портфолиото. 1500 евра на акт 14 с ипотечка в много готин затворен комплекс с 10 декара двор в София. Без проблем ще им взема 7-8% доходност само от наем след 2 години. За капиталовата, както е тръгнало с принтера и невъзможността за обслужване на дълга на държавно ниво, направо не ми се мисли.....

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
        https://petel.bg/m/482920

Варна ,какво става ?
        Ако намалят с още 50% ще си помисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

Дефлацията при активите се задвижва от потребителската инфлация . Не са еднопосочни !
          Аха. Дефлацията се задвижва от инфлацията. Леви цели с десни средства. Срив на цените с +14%. Втвърдяване чрез топене. Да седнем прави.

Магнит е тази тема, магнит!

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
            Попитали радио Ереван кога ще бъдат евтини имотите.
            Ами те вече бяха, отговорило радиото.
            Здравей с теб какво стана - намери ли си имот за под наем или директно купи в София? Или се отказа от идеята за връщане в България?

Коментар

• Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение

Ти още ли не си разбрал че печатането вече започна. Забрави ли силикон валей банк. И уест пасифик и още няколко дето се клатят в момента. В Европа да не казвам кои се клатят че лошо ще ти стане. Печатането ще мащабно и перманентно тоя път.
              И стотинка не отиде за туула! Що тъй?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Ратко, изключително любопитно ми е от какво е провокиран интереса към нашенския пазар на имоти до такава степен. Всички понижители са се вторачили тук, та даже и тези които от над 20г. не живеят в България и борят ли борят проклетата тухла. След като има толкова хубави алтернативи на същите, че даже по-ниски цени в "бяла" Европа. Ако някой може да ми даде смислено обяснение за това състояние ще съм много благодарен
                Защото не искат да са на пангара в Европата и си мислят, че могат да изкярят от имотния в България.
                Аз по дефинициите на форума минавам за понижител, и то е понеже логиката и данните сочат това, а аз се доверявам на тях, но противно на логиката е паричната политика, защото икономиката е обърната с главата надолу, и ми е пределно ясно и осъзнавам, че докато не сменят фундамента на финансовата система имотите само ще спират за кратко за почивка и после ще катерят пак бясно нагоре, защото това е един от любимите балони за надуване.

Коментар

Дефлацията при активите се задвижва от потребителската инфлация . Не са еднопосочни !

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Отварят се ножици, плува се без гащи, опъват се ластици и т.н. Най-вече се разтягат локуми. Арменски.
                    Дефлацията при активите се задвижва потребителската инфлация . Не са еднопосочни .

Коментар

https://www.actualno.com/economy/cen...s_1934160.html

Това може да съм видял , но както казах не приемам в преходния период нищо на сериозно . Само бия камбаната - да има подготовка . Защото има хора със слаби сърца . А теоретично загуба 7 % , може да я докараш от отрицателен депозит с - 0,5 % за 14 години !

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Отварят се ножици, плува се без гащи, опъват се ластици и т.н. Най-вече се разтягат локуми. Арменски.
                        Хахахахахахаха, абсолютно точно

Коментар

• о не, не и мики маус Империята на Мики Маус линее

Disney прогнозира по-голяма загуба от стрийминга в навечерието на 100-годишния си юбилей

сега вече имотиту се качиха на отвесната пързалка
                          кАжи им, накаврък

Коментар

Давам пример за сериозната отрицателна доходност която може да се отприщи при имотите и е от няколко компонента .
                            Защото няколко ножици се отварят едновременно . Все още действат всички прични за поскъпване - от евтин кредит , ниски депозити , изкривено мислене , неочертана посока - и това не е случайно според мен . Че някой иска и данните да са в синхрон също е ясно . Инерцията е голяма , а няма спирачки .

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Цитат: "Ратко, изключително любопитно ми е от какво е провокиран интереса към нашенския пазар на имоти до такава степен"

Поста ти е безмислен защото горното няма нищо общо с реалността ,това че някой си коментира не означава че има интерес ,говоря за които не живеят в България ,така че едно е да си измисляш нагласи друго е тези нагласи да са реалност
                              Добре Каврък, аз като не се интересувам от Атомна физика, ходя ли да бутам АЕЦ-ите по света из форумите? Все пак това им е идеята, да се съберат хора със сходни интереси и да разменят мнения. Ти твърдиш, че понижителите нямат интерес към нашенските имоти, обаче седят тука и раздават мнения и прогнози. Айде кажи сега на кой поста е безсмислен?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Ратко, изключително любопитно ми е от какво е провокиран интереса към нашенския пазар на имоти до такава степен. Всички понижители са се вторачили тук, та даже и тези които от над 20г. не живеят в България и борят ли борят проклетата тухла. След като има толкова хубави алтернативи на същите, че даже по-ниски цени в "бяла" Европа. Ако някой може да ми даде смислено обяснение за това състояние ще съм много благодарен
                                те са за забавление в темата
                                за наше забавление

Коментар

Working...
                                X