If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да де-ама познавам десетки хора с висше образование и то съвестно учили,които се реализираха в ниско платени професии. Включително има и юристи,които са зле материално.
Така че образованието изобщо не е гаранция за голям успех в живота .А ако си напред с два апартамента в София ,вече имаш сериозна основа,върху която да градиш
Нека правим разлика мехду диплома и знания.Диполомите за висше вече нищо не струват.Раздават ги като флайери пред дискотека.Стига да си платиш таксите.А специално за юристите си прав.Много дипломи раздаоха без покритие.Станаха много и си пречат. И конкуренцията е силна.С икономистите е същото.
да, но с 2 уговорки ние пишем тук за да помогнем на други да вземат решение и разбира се за да се позабавляваме с определени участници.
да речем, такива, които никога не са купували, нито биха купили, но дават тон в темата
и втората, да си видял мен или лордчето да пуска нон стоп обяви и да дава пояснения за неадратите, изгледа, хазяите, домоуправителя и тн,
м?
ей го и ти, калинка, калинка, но имаш ли време да преровиш всички обяви и да ги наизустиш, м?
Аууу колко благородно...
Аз пък досега бях в тотална заблуда и мислех погрешно, че част от повишителите тук са едни от най-злобните и комплексирани индивиди, с които някога съм водил комуникация!
Добре, че беше ти за да ми отвориш очите, че всичко това за наше добро го правите, а аз за какви ви мислех...
добре
засега се лекувам с пазар на земеделски имоти извън София, че било гадно (всъщност в момента в София е нерентабилно, но да приемем твоята теза, че е гадно)
другата седмица скромно една 10-тка + започвам нов проект - изработка-промяна на ПУП на едни 9 декара, които ще ги деля на 8 парцела с уличка между тях - няма да строя, но ще добавя стойност, а по натам имам идея кой и какво .
купувайте правилни имоти извън регулация, променяйте Пуп и действайте... бавно, но ако си си направил правилно сметката излиза много рентабилно.
е ако искате може да се кефите, че някой нямало къде да живее, а друг бил под наем - хора всякакви.
Не се кефиме, но така за съжаление е устроен светът. Животът под наем никак не е лош, има си своите предимства. Дори бих казал, че живот във ведомствена панелка не е за изхвърляне. Питай ратко дали му се хапват мекички сутрин, ако не вярваш.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Спешно 6 етажна къща в Свети Влас за 300 000 евро плюс опции за сваляне на цената !
Айде морски вълци нали имате парата ,цял хотел на оферта 300000 евра ,семеен мини хотел в Свети Влас спешна продажба !!
Стига бе, не мога да повярвам, че в темата за имоти се снимат стекове и кебапчета. То вярно, че хранителните продукти доста често са коментирани в темата, но това си го обяснявам, че на на някои дотам им стига мирогледа. Да се наплюска и дотам.
А това не се ли отнася с пълна сила и за теб и дружката ти от Радомир?
да, но с 2 уговорки
ние пишем тук за да помогнем на други да вземат решение и разбира се за да се позабавляваме с определени участници.
да речем, такива, които никога не са купували, нито биха купили, но дават тон в темата
и втората, да си видял мен или лордчето да пуска нон стоп обяви и да дава пояснения за квадратите, изгледа, хазяите, домоуправителя и тн,
м?
ей го и ти, калинка, калинка, но имаш ли време да преровиш всички обяви и да ги наизустиш, м?
Да де-ама познавам десетки хора с висше образование и то съвестно учили,които се реализираха в ниско платени професии. Включително има и юристи,които са зле материално.
Така че образованието изобщо не е гаранция за голям успех в живота .А ако си напред с два апартамента в София ,вече имаш сериозна основа,върху която да градиш
Точно така, не е никаква гаранция, може би ще се учудиш, но аз познавам и ИТ та, които са зле материално, един познат дори се отказа и стана еладжия в чужбина.
сметището е в душите на хора, които постоянно се сравнят с някой друг, бедни души, които търсят начин да се почустват значими, но науката е безсилна все още.
е анджък де, и аз това казвам. Раздават непоискани съвети и се изживяват като големи бизнесмени на гърба на родителите си.
В София сте накацали като чайки на бунище и дотам ви стига светогледа. За да има читав народ и държава не се живее на сметището. Капиш?
сметището е в душите на хора, които постоянно се сравнят с някой друг, бедни души, които търсят начин да се почустват значими, но науката е безсилна все още.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
и аз мернах един много смущаващ разговор, между джони и бетерчо
където нещата опряха до разходи свързани с електричеството
и бетерчо му предложи да си наеме нещо там за 5-6$
предполагамобаче, че ние не сме наясно с цялата картинка, все пак не го познаваме,
като бъртрам, който "лма идея, кой е"
Джони е измислен герой, способен само и единствено да е в публиката и зорко да следи обявите. Щом цената на тока за сървъра в швабско го бърка, значи е ясен като бял ден. Важното обаче е,че бержо има идея. (коя ли подред?)
Коментар