Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Айде, партито започва -
ИЗДАДЕНИ РАЗРЕШИТЕЛНИ ЗА СТРОЕЖ И ЗАПОЧНАТО СТРОИТЕЛСТВО НА НОВИ СГРАДИ ПРЕЗ ЧЕТВЪРТОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2022 ГОДИНА
https://nsi.bg/sites/default/files/f...q4_2R0L4HO.pdf
Търсим къде се намира пазара според зелената крива.
В сравнение с четвъртото тримесечие на 2021 г. започнатите нови жилищни сгради намаляват с 5.1%, жилищата в тях - с 9.7%, както и общата им застроена площ - с 12.8%. Броят на започнатите административни сгради е без промяна, но тяхната РЗП спада с 30.7%. Започнал е строежът на 8.6% по-малко други видове сгради, като общата им застроена площ е намаляла с 30.1%.Last edited by unimog; 03.02.2023, 14:03.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Коефициентът на плодовитост на жените в София е 1,3.Като се включват и циганките,така че при етническите българки е не повече от 1,1.Както се вижда високите заплати не водят до висока раждаемост.Когато медианата(разбирай масовата) на заплатите стане достатъчна за нормално съществуване и отглеждане на деца, тогава очаквай висока раждаемост.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Коефициентът на плодовитост на жените в София е 1,3.Като се включват и циганките,така че при етническите българки е не повече от 1,1.Както се вижда високите заплати не водят до висока раждаемост.
Английски език не знае, но като мъж го бива.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
После го пълниш с дечурлига.
как ще се избие инвестицията при тези цени
колко ще бъде ликвидно и на какви цени в близко и далечно бъдеще
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ботчо, ти тия 100 милиона доход за нищо ги немаш бре
Няма ни един с под 10милиона доход, поне 50% са с 100млн.
Останалите не участват - те са БЕДНИ. тука се правят имоти само за БЕДНИ на цена като за милионери.
Ама бунаци да се правят на милионери колко искаш.
Току що ми се обадиха от неква имотна (нещо 3 беше) да ми предлагат имот, имало специално за мен 10% отстъпка. Викам им като я направите 50% ми се обадете. Ама то няма да падат имотите ....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
После го пълниш с дечурлига.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И кво можеш да си купиш със 7~8 к лв? А колко от тези със 7~8 дали не са купили преди 2~3 год?
- 1 like
Коментар
� -
Като цяло първи имот се купува най-трудно при еднаква достъпност. И колкото са повече, се скъсява интервала между покупките. Изключения правят периоди като сегашния, в които цената не устройва купувачите. Но зор за продажби няма, което поне на този етап, означава дълга, плитка корекция(20-30%) и свикване с цените.Last edited by Bad_Bear; 03.02.2023, 13:44.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
И кво можеш да си купиш със 7~8 к лв? А колко от тези със 7~8 дали не са купили преди 2~3 год?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
и сега пак купуват
а вие благодарете още веднъж на накавръков и сиеLast edited by ratten; 03.02.2023, 14:21.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Леле, леле...сега като го преведем на имотен език и положението става доста неприятно за цените на имотите.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Леле, леле...сега като го преведем на имотен език и положението става доста неприятно за цените на имотите.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не знам дали колегите осъзнават какво означават тези цифри... Честно казано мен ме изненадват....
Ако сметките им са верно, то над 10-12% в София са със заплати над 5к.
А какво означават за имотите, всеки да си направи извод.
Last edited by Zalmoxis; 03.02.2023, 13:20.
- 3 Харесвания
Коментар
�
Коментар