Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Като цяло първи имот се купува най-трудно при еднаква достъпност. И колкото са повече, се скъсява интервала между покупките. Изключения правят периоди като сегашния, в които цената не устройва купувачите. Но зор за продажби няма, което поне на този етап, означава дълга, плитка корекция(20-30%) и свикване с цените.Last edited by Bad_Bear; 03.02.2023, 13:44.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И кво можеш да си купиш със 7~8 к лв? А колко от тези със 7~8 дали не са купили преди 2~3 год?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
И кво можеш да си купиш със 7~8 к лв? А колко от тези със 7~8 дали не са купили преди 2~3 год?
и сега пак купуват
а вие благодарете още веднъж на накавръков и сиеLast edited by ratten; 03.02.2023, 14:21.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Леле, леле...сега като го преведем на имотен език и положението става доста неприятно за цените на имотите.
- 1 like
Коментар
-
Леле, леле...сега като го преведем на имотен език и положението става доста неприятно за цените на имотите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не знам дали колегите осъзнават какво означават тези цифри... Честно казано мен ме изненадват....
Ако сметките им са верно, то над 10-12% в София са със заплати над 5к.
А какво означават за имотите, всеки да си направи извод.
Last edited by Zalmoxis; 03.02.2023, 13:20.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ако нещо прилично се появи което не те интересува пусни моля те едно съобщение. Аз може и да се навия защото в София близките 1-2 години не мисля да купувам.... изглежда....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Това очаквам и аз. Както пишеш ще видим. Това лято ,дори от пролетта ще посмятам малко дали си струва да се купува за наем там. За сега не се наемам да споря дали е добре и на каква цена трябва да купуваме. До тук всичко ми е за лично ползване и съм много доволна да си призная.
- 1 like
Коментар
-
Защото Черно море ми е студено. Трябва да е нещо супер изгодно и добро....Може и да се появят такива скоро с руснаците.... Ще видим.
Иначе харесвам кораловите рифове и топла вода ми трябват.... един познат си купи имение в Тайланд миналата година. Аз съм много далеч от финансовите му възможности , но мога от първа ръка да проуча как се случват нещата ако реша да взимам морски имот на добро по моите разбирания място....
Коментар
-
Коментар
-
Ама пак казвате КУПУВАХА. Тва не е исторически форум! В момента НЕ МОЖЕ, защото една панелка 80 кв е 1500 евра за изриване~120 000 е + 30 к евтиндос ремонт са 300 000 лв. Как?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не обичам да давам такива съвети ама защо не се замислиш / не веднага / за ваканционен имот. ? Мисля, че ще има големи отстъпки там
Иначе харесвам кораловите рифове и топла вода ми трябват.... един познат си купи имение в Тайланд миналата година. Аз съм много далеч от финансовите му възможности , но мога от първа ръка да проуча как се случват нещата ако реша да взимам морски имот на добро по моите разбирания място....
Коментар
-
Купуват панелките ,приятелю. Надявам се вече да са спрели, но можеха и го правеха. Не забравяй ,че примерно 2018 -19 г. една двустайна панелка струваше 60-70000 €. Взимаха заеми и купуваха. Наши приятели тогава си продадоха панелната двустайка за 65000 €, точно на някаква касиерка и шофьор.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеOĸoлo 5%- 7% oт xopaтa в Coфия пoлyчaвaт зaплaти нaд 7 000 - 8 000 лeвa
https://money.bg/economics/okolo-5-7...-000-leva.html
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар