Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ами, спаднаха, но през този период разбира се, аз нищо не съм продал, щото познавам стадиите: спадът като период на времетраене почти винаги е по-оптимистичен сценарий наполовина на годините на ръст, а при песимистичен- 1/4.
ПП.Точно в този период, януари 2010г. аз купих първото ми магазинче. Ти от какво се възползва през този светъл период?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
2.55 - жилищни кредити, лихвен процент в лева, Ноември 22
И 3.5 да станат, колко ще спаднат цените?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТърсачката е на 1 клик разстояние (за който знае как да я ползва)!
2023 -> 3% (няма - тук се демонстрира убеденост)
2024 -> 3.5% (може - тук вече говорим за вероятност)
И 3.5 да станат, колко ще спаднат цените?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем, Без оферти на АГЕНЦИИ ОТ ЧЕРНИЯ МИ СПИСЪК,
Средна цена на имотите в извадката: 122685 euro
Средна цена на кв.м: 1721 euro.
Поради тъпо направена статистика на сайта по време на празници цените ''падат'' с поне 5% и седмица след тях се вдигат с толкова.... Т.е. на 1 Януари ще видиш поне още 2% ''спад''
Коментар
-
Не, в ломската болница, на инжекции.
Take your time, както се казва.
https://e-vestnik.bg/4339/%D1%80%D0%...2-1988-%D0%B3/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТърсачката е на 1 клик разстояние (за който знае как да я ползва)!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеТова е справката която следим още преди средната цена да стигна 1000 € по спомен.
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 122270 euro
Средна цена на кв.м: 1749 euro.
Да не се показват обяви, докладвани за проблем, Без оферти на АГЕНЦИИ ОТ ЧЕРНИЯ МИ СПИСЪК,
Средна цена на имотите в извадката: 122685 euro
Средна цена на кв.м: 1721 euro.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ти ги виж кви са инвестори. Не купиха преди 11 години ще станат вече, айде някои още са били чекии тогава, но са малко, повечето са зрели хора с опит и познания. Загубиха свята пара, сега се надпреварват да познаят спада. Колко? И никога няма да купят.
Сещам се за Бетерчо , който е пич отсекъде и уж ги чатка нещата - начи продава Конье на 50-60К и после КУПУВА на 49К !!!! Впоследствие Коня се оказва че продължава свободен полет надолЕ там до колко е дъното не знам 15К примерно и НЕ КУПУВА а чака не знам 10-12К ли беше.... Начи на 49К купува, а на 3 пъти по-ниска цена не иска.....?!?!
Психологията е странно неща като е обвързана с минавката....
Та начи приемаме че имотите от утре тръгват надоле. В края на 23 са примерно 10% минус. Тогава понижителите ще купят ли ? А ако купят и после цените паднат още примерно до 50% тотал ? Тогава дали няма да чакат още спад ?
Сигурно има некви книги по темата, че тези неща по борсите са ежедневие...., аз се замислих от позицията на аматьор кое как се случва....Гледай къв зор беше за тесла и за ФБ а те се гътнаха за нула време в пъти. Някой дали се кефи, че е купил на 20% от върха като после има още 50% спад....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 29.12.2022, 23:06.
Коментар
-
Никога нищо не е купил. По негово признание, е отрицателен в имоти, тоест в наемния пазар е от страната на булката
тоя верно може да е Краси професорчето :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ти ги виж кви са инвестори. Не купиха преди 11 години ще станат вече, айде някои още са били чекии тогава, но са малко, повечето са зрели хора с опит и познания. Загубиха свята пара, сега се надпреварват да познаят спада. Колко? И никога няма да купят.
Но дори и така да е, това да чакаш спад 50% граничи с фантазията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеНе помня да съм казвам конкретно число, но няма да се учудя и да е толкова средно ( стари +нови) в края на 23
И какво те кара да мислиш че имам ипотека?
Инфантил може да бил баща ти когато те е правил.
Коментар
-
Хвани единия, удари другия.
Кредит и ниската фин култура били основната причина за покачването на имоти до сега.
Големи специалисти сте и двамата, още като ви видях как смятате процента на ипотеките и се успокоих, че икономическото образование на младежите е в добри ръце..
От тук идват погрешните ви изводи, грешни сметки водят до грешни резултати и грешни прогнози.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
Коментар
-
Кажи къде е спада?
Ти лично какво купи в тоя "спад"?
За да не съм голословен аз съм в зелено, март 2021. Днес строителя ми се обади, акт 15 след две седмици до 2-3 месеца акт16.
Кажи какво купи?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАйде поредния инфантил.
Ти като Цецко - през 5 мин. КОГА? Кога? Кога...?
Помни си думите - че лихвите по ипотеките ще се увеличат само до 3.5% до края на 2023!
Моли се да са само толкова...... А най-добре иди и запали някоя по-дебела свещ у Ал. Невски.
И какво те кара да мислиш че имам ипотека?
Инфантил може да бил баща ти когато те е правил.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар