If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ливадите , къде другаде . То в София има ли друго място с толкова високи цени :-) Бетерчо няма как да продам имот с наемател чужденец на каквато и да било цена....
Никой не те кара, тук обсъждаме инвестицията в имоти. Изводът е, че не си струва. За живеене изобщо не говорим. Хубаво е човек да има жилище!
И аз качих снимка на нотариалния. Вече дали е само един, можеш да гадаеш.
Ъхъ , а мармота ко праи....
Аз поне не съм видял какво си качвал. Не искам и да го виждам. Останалото което си споделил ми е достатъчно да си направя извод . Няма нужда нищо да ми доказваш..... Квото си взел или не си е за теб :-)
Става така, че нуждата от жилищна площ намалява с постоянен темп, докато наличието на такава се увеличава със същия темп. Следователно ефектът е не X2,а X4.
Кой какво и колко ще купува ще има пряка зависимост от горното - на всяко ново семейство ще има готови средно по 4 празни апартамента.
За София това не важи чак толкова.
Има семейства с деца и тези деца ще купят един ден освободените апартаменти и ще си ги ремонтират.
Хаххаах, как бе мила Дъри? С 1500 лв как може да си купи имот от 80 кв за 300 000 лв? Големи фантазьори сте тука.
Купуват панелките ,приятелю. Надявам се вече да са спрели, но можеха и го правеха. Не забравяй ,че примерно 2018 -19 г. една двустайна панелка струваше 60-70000 €. Взимаха заеми и купуваха. Наши приятели тогава си продадоха панелната двустайка за 65000 €, точно на някаква касиерка и шофьор.
Бетерчо, не си наясно за пореден път :-). Мой имот който давам под наем брокери искаха да го купуват за техен клиент...преди няколко месеца само. Звъняха няколко пъти и позна по 3000.... Друг апарт който също е под наем сега имам списък от 5 съседи които искат да го купят...когато ако реша.
Номчето беше решил да продава преди година и една агенция му даваше ВЕДНАГА 10% под исканата от него цена....
Само как си праскаш цифрите и отстъпките....много си забавен :-) Тулата си тежи на мястото.... не е вакуум не се заблуждавай :-)
Тежи, докато си живееш в нея, тръгнеш ли разкешваш става, леле какоооо... и идва кака Дъри с половин пачка. КУ щеш.
Не е задължително. Написах за какво не трябва да ми се верва много / не означава и че не е така/ .
Всеки има правото да си мисли каквото иска.
Ама за асансьора с облицовката от гранит можеш да ми верваш нали ти качих снимка :-)
И аз качих снимка на нотариалния. Вече дали е само един, можеш да гадаеш.
Твоята история не е скалъпена - 100%ов брокер, представящ се за келнер или не знам там за какво.
Но трябва да ти се вЕрва, нали?
Не е задължително. Написах за какво не трябва да ми се верва много / не означава и че не е така/ .
Всеки има правото да си мисли каквото иска. Все ми е тая. Не съм на интервю за работа .
Не може да си толкова наивен да си мислиш, че ще споделя публично лична информация за каквото и да било....
Ама за асансьора с облицовката от гранит можеш да ми верваш нали ти качих снимка :-)
Не съм много съгласна с вас. Хайде, като женка, да си покажа "рогата" В България, все още може да се купи имот от хора на нивото на касиерка в Лидъл, това не е възможно на Запад. Не е и задължително хора без образование да имат собствени жилища. Не съм съгласна защото в родината ни такива хора, купуват апартаменти за да живеят самите те и семействата им в тях и не са инвеститори в имоти. На тези хора кофтора им е нужен за да живеят в него и да не плащат наем. Това все повече ще се отдалечава и ще става невъзможно за покупка от тях. Такива хора имат наистина ненужни коптори ,но не там където им трябват ,а примерно в Карлово, Априлци или дори Радомир ,но не и в София, където работят и живеят. Отделно при наследствените апартаменти рядко те са на един човек в повечето случай се делят.
Хаххаах, как бе мила Дъри? С 1500 лв как може да си купи имот от 80 кв за 300 000 лв? Големи фантазьори сте тука.
Става така, че нуждата от жилищна площ намалява с постоянен темп, докато наличието на такава се увеличава със същия темп. Следователно ефектът е не X2,а X4.
Кой какво и колко ще купува ще има пряка зависимост от горното - на всяко ново семейство ще има готови средно по 4 празни апартамента.
Мнението ми е ,че ще имаме все по-голяма сегментация на пазара. Цените на места ще падат ,на други ще се качват.
Коментар