Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Не давам прогноза, защото не съм врачка. Ама за да си докажа, че не ме е страх, ще дам цифра, -85% от сегашните цени, от 50,000 евро ще паднат на 7,500 евро, готови, нови, довършени, с кухни и всичко, влизаш и живееш, за по 15,000лв. ще са.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Иронизирайки, не разбираш колко точна всъщност прогноза даваш !!! Ще има и такива спадове
Иначе забравих в миналия пост да добавя и факта,че от 2007 ,само за 15г сме намалели с около 15% като население !!! а презастрояването оттогава е драстично.Идва по-голяма криза от 2007,нямало е такава дълбока инверсия от 80-те и ти оставям и сам да сметнеш колко фундаментално струват тея обори в някво гето на майната си.
Коментар
-
Германия е Титаник в момента,точно след удара с айсберга !
Главния ни банкер говори за затягане на монетарната и фискалната политика,а вие чакате някакви повишения ???!!
Нека слезем най-накрая на земята !
https://www.investor.bg/a/539-banki-...lnata-politika
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеНе давам прогноза, защото не съм врачка. Ама за да си докажа, че не ме е страх, ще дам цифра, -85% от сегашните цени, от 50,000 евро ще паднат на 7,500 евро, готови, нови, довършени, с кухни и всичко, влизаш и живееш, за по 15,000лв. ще са.
Иначе забравих в миналия пост да добавя и факта,че от 2007 ,само за 15г сме намалели с около 15% като население !!! а презастрояването оттогава е драстично.Идва по-голяма криза от 2007,нямало е такава дълбока инверсия от 80-те и ти оставям и сам да сметнеш колко фундаментално струват тея обори в някво гето на майната си.
Коментар
-
Напротив,никакви цифти не си дал,защото те е страхИзлез като мъж и дай една прогноза !
Никой няма да те бие,ако не ти излезе.
И 60% не е случайно число ! 2007/8 кризата паднаха с около 40%,а сега икономическите показатели са доста по-зле оттогава и всичко сочи много по-тежка криза !
Сложи и презастрояването,което го нямаше 2007 и цифтата отива и по-надолу,но съм сложил санитарния минимум !
- 4 Харесвания
Коментар
-
Напротив,никакви цифти не си дал,защото те е страхИзлез като мъж и дай една прогноза !
И 60% не е случайно число ! 2007/8 кризата паднаха с около 40%,а сега икономическите показатели са доста по-зле оттогава и всичко сочи много по-тежка криза !
Сложи и презастрояването,което го нямаше 2007 и цифтата отива и по-надолу,но съм сложил санитарния минимум !Last edited by troika; 24.07.2023, 16:29.
- 1 like
Коментар
-
Напотив, точно ти разтягаш локуми. Аз ти дадох конкретни цифри, при тези заплати и ремонти, как не си пасват цените с имотите, не може апартамента да струва на цената на ремонт. А ти пусна намаление от 60%, без да се обосновеш защо си го написал, можеше да напишеш 95% спад, или 30%, обосновка никаква, ставаш днес и си измисляш цифрички, Баба Ванга ама по-слабата версия. Колко ще е цифрата утре?
Да, възможно е, във края на другата година тоя апарт да струва 40к, нищо че "един ремонт е 30к"
Във Детроит има доста такива за ремонт и са по 1-5-10к.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеАз ти дадох конкретни цифри,.
А ти пусна намаление от 60%, без да се обосновеш защо си го написал, можеше да напишеш 95% спад, или 30%, обосновка никаква, ставаш днес и си измисляш цифрички, Баба Ванга ама по-слабата версия. Колко ще е цифрата утре?Излез като мъж и дай една прогноза !
Сложи и презастрояването,което го нямаше 2007 и цифтата отива и по-надолу,но съм сложил санитарния минимум !
Коментар
-
Точно каквото и очаквах.Бягане от конкретика и разтягане на някакви локуми
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеАз не давам прогнози, защото не съм Баба Ванга. Наблюдавам прогнозите и ги верифицирам, как би се развивала ситуацията при прогноза, например твоята. Разгръщам я виртуално, наблюдавам резултата и преценявам дали е малко или много реалистична. Развих я, посочих едни цифри при масов двустаен апартамент, ти прецени реално ли ти се струва така да се случи?
Коментар
-
А ти колко казваш?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тук ми се струва, че изпадна в противоречие с Петър. Той казва: -60%, ти казваш -30%. Разберете се. И не съм фалшив профил, нека държим на истината.
При криза и спад на имотите мойта сметка се добавя във уравнението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеТук ми се струва, че изпадна в противоречие с Петър. Той казва: -60%, ти казваш -30%.
Коментар
-
Виж Ники, колегата Петро каза, че ще паднат с 60% хапартаментите. Някой си купил апартамент за 40,000 евро, направил бюджетен ремонт за 30,000 евро и решил да го продава пак на 40,000. Аз това разбрах, всичко под ножа, нов, стар, ремонтиран, по БДС, няма значение: -60% отстъпка и това е. Хората си скубят косите и продават с по 60% отстъпка на тълпите желаещи.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар