Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да, и в медиите пише. Стари обяви, фалшиви обяви прикриват истинските цени на наемите. Даже предупреждават, нелоялни мними брокери искат задатък да търсят жилище под наем по зададените критерии на наемателя. И офейкват.
Двустаен обзаведен както подобава и до метро в широк център София е между 600 и 900€. Докторска - вече отива към 1500€. Аз бих казал и 1200 да е, е нагоре. Аз обаче засега там съм на краткосрочно отдаване и то сега са слаби месеци. И пак имам от 28 Август откакто тръгна 31 нощувки досега. Идеално.
Една дама хитруша ми буккна от 20 декември до 8 Януари...преди месец близо, защото се е усетила че цените се променят по Новогодишните празници.И да те питам кой им слугува на краткосрочно наемащите.Защото ако наемеш човек не излиза сметката хич.И имам чувство че франсето е бегало защото е намерил по- евтино.
ПП> Какво стана с фонда, изплюси ли вече?Last edited by nradev1111; 12.10.2023, 10:00.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Който може (и е готов) да даде 900 Евра за двустаен, той няма да се вози в метро и няма да ходи на работа с метро.
Така че пак нещо сериозно фантазираш. Явно влиянието на онзи си оказва пагубното действие.
Къде са тези 1500 бре?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...6bs&f1=1&fe7=1
Толкова сте пропаднали в това БГ, че вече само халюцинирате за наеми. Вие сте дъното, абсолютното дъно.
Сега ти казвам че има имоти които отиват към 1500, в Плазата е толкова че и повече вече, аз ти говоря за някои по-скъпи оферти и то извън Плазата. Ти ми се пениш. Единственото което мога да кажа е че спора с теб е безсмислен, а ти си с изкривени, стари и необективни представи.
Напротив, ще даде. Хората не са сноби като теб и някои които намирисват отдалеч. Да, има шофьори, таксита, метро. Отдавна хората ползват метро. Колата с гараж е предимство, но рядко се намира. Има и паркинги и питат, именно с гараж или място са по-високите оферти.
Аха, ще горя по туба бензин в задръстванията където времето даже е скъпо, дори за мен, който напоследък трябва да се придвижи навреме до точка Б за да не се изложа да взема метрото за минути. Или електро автомобил такси, пак бавно обаче. Хората шофьори имат бре пич, идват и ги вземат, защото докато пътуват работят, говорят...тези с по 1500 те евра наем.
А бе я си ходете по Априлци и откъдето сте, вие сте измислени геройчета с претенции за стандарт. Личи ви вече и без камера.Last edited by bulgarian lev; 12.10.2023, 05:19.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да, и в медиите пише. Стари обяви, фалшиви обяви прикриват истинските цени на наемите. Даже предупреждават, нелоялни мними брокери искат задатък да търсят жилище под наем по зададените критерии на наемателя. И офейкват.
Двустаен обзаведен както подобава и до метро в широк център София е между 600 и 900€. Докторска - вече отива към 1500€. Аз бих казал и 1200 да е, е нагоре. Аз обаче засега там съм на краткосрочно отдаване и то сега са слаби месеци. И пак имам от 28 Август откакто тръгна 31 нощувки досега. Идеално.
Една дама хитруша ми буккна от 20 декември до 8 Януари...преди месец близо, защото се е усетила че цените се променят по Новогодишните празници.
Така че пак нещо сериозно фантазираш. Явно влиянието на онзи си оказва пагубното действие.
Къде са тези 1500 бре?
Толкова сте пропаднали в това БГ, че вече само халюцинирате за наеми. Вие сте дъното, абсолютното дъно.Last edited by ejonny2376; 12.10.2023, 02:55.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от никол Разгледай мнение
Уф, да! Някаква моя стара обява се върти из нета. Пропуснала съм да я изтрия. Скромничко студио за 550 лева, явно някой е коментирал постфактум. Звънят ми като побъркани! Даже не виждат, че е доста старичко инфо, на повече от година.
Една дама хитруша ми буккна от 20 декември до 8 Януари...преди месец близо, защото се е усетила че цените се променят по Новогодишните празници.Last edited by bulgarian lev; 12.10.2023, 02:27.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Животът не прощава. Ще се убедят, Никол. Засега да се съсредоточат към наемите, че и там катастрофа.Last edited by никол; 12.10.2023, 01:42.
- 1 like
Коментар
-
Ти пък! Тръгнал си да обясняваш...! Хайде, малко повече достойнаство! Ще поживеят и ще се научат! Дадеш ли им наготово, ще сипят огън и жупел!Last edited by RUBLA; 12.10.2023, 13:22.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Язък че има аристократичен модел Мерцедес с твоя ник. Тоест, нито имотите, нито висок клас автомобилите са за шушляци.
В този форум има хора които са видели и потвърждават кво съм купил, бре охлюв. Да те лъжа теб ли съм седнал мислиш?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Язък че има аристократичен модел Мерцедес с твоя ник. Тоест, нито имотите, нито висок клас автомобилите са за шушляци.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Захлупи си мозакът щото дава на късо
То ако става така цял ден да киснеш и спамиш по форумите а те апартаментчетата ти капят през месец..
Но вярвай си и ние ще ти вярваме..
Айде догодина гледай някой дворец или два да си вземеш че да може и на хотелче да го преправиш
В този форум има хора които са видели и потвърждават кво съм купил... Да те лъжа теб ли съм седнал мислиш?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
То ако става така цял ден да киснеш и спамиш по форумите а те апартаментчетата ти капят през месец..
Айде догодина гледай някой дворец или два да си вземеш че да може и на хотелче да го преправишLast edited by RUBLA; 12.10.2023, 13:21.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Здрасти, мила Никол!Айде че три имота захлупих откакто говорихме с теб. И морски. Доволен съм. А софийските са 100% на наемния пазар. Сега за Нова година две нощувки и хилядарка ще гушна. С някои имоти не се гони доходност, а да има някакво приходче колкото да ти покрие разходи и поддръжка.
Айде догодина гледай някой дворец или два да си вземеш че да може и на хотелче да го преправиш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Здрасти, мила Никол!Айде че три имота захлупих откакто говорихме с теб. И морски. Доволен съм. А софийските са 100% на наемния пазар. Сега за Нова година две нощувки и хилядарка ще гушна. С някои имоти не се гони доходност, а да има някакво приходче колкото да ти покрие разходи и поддръжка.
Last edited by никол; 12.10.2023, 00:15.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Нека и аз!Айде че три имота захлупих откакто говорихме с теб. И морски. Доволен съм. А софийските са 100% на наемния пазар. Сега за Нова година две нощувки и хилядарка ще гушна. С някои имоти не се гони доходност, а да има някакво приходче колкото да ти покрие разходи и поддръжка.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар