If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Язък че има аристократичен модел Мерцедес с твоя ник. Тоест, нито имотите, нито висок клас автомобилите са за шушляци.
В този форум има хора които са видели и потвърждават кво съм купил, бре охлюв. Да те лъжа теб ли съм седнал мислиш?
Ти пък! Тръгнал си да обясняваш...! Хайде, малко повече достойнаство! Ще поживеят и ще се научат! Дадеш ли им наготово, ще сипят огън и жупел!
Last edited by RUBLA; 12.10.2023, 13:22.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Захлупи си мозакът щото дава на късо
То ако става така цял ден да киснеш и спамиш по форумите а те апартаментчетата ти капят през месец..
Но вярвай си и ние ще ти вярваме..
Айде догодина гледай някой дворец или два да си вземеш че да може и на хотелче да го преправиш
Язък че има аристократичен модел Мерцедес с твоя ник. Тоест, нито имотите, нито висок клас автомобилите са за шушляци.
В този форум има хора които са видели и потвърждават кво съм купил... Да те лъжа теб ли съм седнал мислиш?
Last edited by RUBLA; 12.10.2023, 13:21.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
То ако става така цял ден да киснеш и спамиш по форумите а те апартаментчетата ти капят през месец..
Айде догодина гледай някой дворец или два да си вземеш че да може и на хотелче да го преправиш
Малко семпличко, а? Явно си новобранец тук? Въоръжи се с търпение! Късмет и внимавай с критиките! Който си го може, пак ще го може!
Здрасти, мила Никол! Айде че три имота захлупих откакто говорихме с теб. И морски. Доволен съм. А софийските са 100% на наемния пазар. Сега за Нова година две нощувки и хилядарка ще гушна. С някои имоти не се гони доходност, а да има някакво приходче колкото да ти покрие разходи и поддръжка.
Last edited by RUBLA; 12.10.2023, 13:19.
Здрасти, мила Никол! Айде че три имота захлупих откакто говорихме с теб. И морски. Доволен съм. А софийските са 100% на наемния пазар. Сега за Нова година две нощувки и хилядарка ще гушна. С някои имоти не се гони доходност, а да има някакво приходче колкото да ти покрие разходи и поддръжка.
Радвам ти се! И аз продадох на страхотна цена в немско! Чета тъпотиите колко е изгодно да се инвестира в Германия, забавлявам се с Джонката и имам известно неудобство да си призная, че съм ветеран в имотите. Та този форум помни 2007-2008 г.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Това се казва луксозен проблем… да имаш имоти за отдаване през букинг, а те да са ти забавили някакви пари. Да свършим първо първата част, а?
Не са ги забравили.. просто не то ги дават,а относно първата част има купища имоти които именно с тази цел са купени и са купени с кредити ,и се разчита на дохода който ще изплати кредита...Сега стана ли ти ясно ?Тоест нямаш имоти ,а имаш кредити и липса на плащания от страна на тоя дето се разчита че ще плаща задълженията ти
Коментар