Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не си прав Каврък. Аз например не мога да понасям самолетни пътувания. Още по-малко понасям дълги автопътувания. В Западна Европа не стъпвам по вече споменанлтите причини. Африка не ми е любима, дори северна, по хигиенни и животински причини. Гонили са ме скорпиони.
Какво остава за такива като мен. Още повече с две деца, дето не са тийнове. На колко места по Гърция и Турция не можеш влезе в морето без обувки? Сигурно повече отколкото може бос.
Като бяхме по Африка си е опасно особено извън хотелите ,бяха ни спрели някакви мюслита е един джип да почнаха да се правят на интереснинче моята ходи без хиджаб на улицата ама ей култура различна в правото са си..Но видяхме различни неща,места култура. На най старата синагога Ел Гриб имаше атентат седмица преди да идем ама и там отидохме. Скорпиони има и в България ,преди 2 седмици убих един черен Скорпион, лазерен над спалнята в Карлово.Даже като бяхме малки сме намирали по леглата скорпиони ,ама те не са отровни нашенските,колкото да те ожили оса ,иначе оня го разказах.
Зимай децата и на Турция отивате с кола или автобус.Там е супер даже и хотел ще ти кажа -Батихан се казва в Кушадасъ ,топ препоръки за там то давам.Има и други разбира се нонтози е страхотен
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Какви таралежи бре ти сигурно ако влезеш в Червено море дето гъмжи от акули ще се ошашкаш.Ама хората са сложили мрежи и си се къпят ,е ако някой руснак мине мрежите акулите го разкъсват.Отивам на Египет,там ще ми е следващото море.
ПП И да напомня, аз никога от нищо не се ошашквам, камо ли от цени на имоти, за да не участвам в този пазар почти десетилетие. Такова ошашкване, ми е крайно непонятно....Last edited by Bailor; 15.07.2023, 20:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Морски таралежи..на нашето море, за радост, ги няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Аз съм почивал в български курорти стотици пъти.И никога не съм имал разстройство или инфекция след почивката.А не съм с най-здравата храносмилателна система.
Това са поредните митове. Сигурно има и такива случаи, ама в със сигурност не са масови.
Както и рядко съм се сблъсквал с лошо обслужване. Сервитьорите и служителите на хотела са там, за да ме обслужват. Не за да ми лижат задника.Предпочитам учтиво отношение отколкото лицемерно все едно целта на живота му е да ме обслужи.Хайде няма нужда от фалшиви усмивки.). Повечето оплаквания са за лоша или претоплена от предния ден храна, замразена или в повечето случаи става въпрос за имитиращи продукти, при това в 5* хотели от средния клас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Защо да не можеш да влезеш бос?
Коментар
-
Не си прав Каврък. Аз например не мога да понасям самолетни пътувания. Още по-малко понасям дълги автопътувания. В Западна Европа не стъпвам по вече споменанлтите причини. Африка не ми е любима, дори северна, по хигиенни и животински причини. Гонили са ме скорпиони.
Какво остава за такива като мен. Още повече с две деца, дето не са тийнове. На колко места по Гърция и Турция не можеш влезе в морето без обувки? Сигурно повече отколкото може бос.
Коментар
-
И в другите градове живеем хора. Колкото и да не ни броиш за такива.
А в Германия е много разпространено да се живее под наем. И пак процентно има повече кредити в сравнение с България.
Щом дори германците, които са прочути с пестеливостта си и масово живеят под наем, имат повече кредити от българите, считай колко ниско е нивото на кредитна задлъжнялост в България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЗа лалалджиите с големи усти дет ги мързи даже да гледат:
https://www.bulmag.org/product/chereshi-ii
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И поредната теза, че Ганьо се бил замогнал, и купувал с кешовица стана на пух и прах.
Целият тоя балоняк се издул благодарение на парите създадени от въздуха - пари, които обаче трябва да се връщат от робите, чрез труд.... дългогодишен.... Чиститу.
Коментар
-
Аз съм почивал в български курорти стотици пъти.И никога не съм имал разстройство или инфекция след почивката.А не съм с най-здравата храносмилателна система.
Това са поредните митове. Сигурно има и такива случаи, ама в със сигурност не са масови.
Както и рядко съм се сблъсквал с лошо обслужване. Сервитьорите и служителите на хотела са там, за да ме обслужват. Не за да ми лижат задника.Предпочитам учтиво отношение отколкото лицемерно все едно целта на живота му е да ме обслужи.Хайде няма нужда от фалшиви усмивки.
Коментар
-
Приоритети и ценности. Сериозно предпочитам разстройството.
Както и рядко съм се сблъсквал с лошо обслужване. Сервитьорите и служителите на хотела са там, за да ме обслужват. Не за да ми лижат задника.Предпочитам учтиво отношение отколкото лицемерно все едно целта на живота му е да ме обслужи.Хайде няма нужда от фалшиви усмивки.Last edited by mirodes; 15.07.2023, 18:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Много добре си е на Майорка. Остави ги тези дето се целуват - малко са и свикваш да не им обръщаш внимание. По-добре детето ти да види двама такива, отколкото да го нахранят с "имитиращ продукт" или да осъмне в инфекциозна с брутално разстройство след някой ресторант.
Коментар
-
Ами не е много. България има едно от най-ниските нива на кредитна задлъжнялост в ЕС.Същевременно депозитите са 119 милиарда лева. 34 милиарда повече, отколкото са кредитите.
И 54 процента от жилищата се купуват в София с ипотека. В цялата страна е 23 процента. Т.е едва една на 4-5 сделки е с ипотека.За нашият град не видях статистика, но според един приятел брокер с ипотека се купуват не повече от 15-20 процента. Останалите се изкупуват от гастери,които си влагат парите в жилища в България.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
За мен всеки който дава пари на българското черноморие е глупак.
Съжалявам ако някой се засегне ,но това е така .България е малка държава с бедно население и нисък стандарт на живот който реално е пренесен и в туристическите услуги.Поради огромната корупция цените са високи защото няма реална конкуренция, няма и стратегия за развитие на туризма, хотели заведения се държат от мутри ,техните деца и внуци,знам го защото непряко се занимавам с част от сегмента. Та така всеки който стимулира с пари родното Черноморие за мен е кръгъл глупак. Има цял свят пред него за същите цени ще получи тройно качество и за храната и за обслужването инза всичко.С години не ходя там няма и да стъпя,дори не съм запознат и с хотелите с нищо просто защото за мен в България море не съществува освен на картата.
- 1 like
Коментар
Коментар