IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Нали разбираш какво означава , че отварят нов магазин свързан със строителство и ремонти ? Означава , че техните анализи сочат, че ще има ръст на пазара с имоти. Пак постваш неща , които не работят за тезата ти. И аз смятам , че цените са абсурдни и трябва да паднат, ма твоите постове почват да ме разубеждават, че ще се случи. Малко като лафа , с такива "приятели" , врагове не ти трябват.

П.С. Разкрих те, ти си повишителски агент и работиш да подкопаваш понижителското движение отвътре
    Ахахаха Аз като ти говоря, че у нас РЕАЛНИ понижители няма, ти си мислиш, че се бъзикам. Всички които рутят цените са настървени за покупка, само че не им стигат парите или търсят изгодна сделка. Разликата с останалите е в количеството притежавана собственост. Докато на повечето повишители не им дреме толкова, понеже си имат имоти, имат и покрив над главата, та най-много да захлупят още някоя тухла, ако рухнат цените и остане лев. То за хората без имоти, битката е на живот и смърт. Само дето не я водят на правилното място - тука у форума си чешем клавиатурите, нищо повече.

Иначе още предния път ти казах - да видиш назад в темите, за да се убедиш откъде иде неспирната мотивация на Кавръка. Всичкото "довод" което вади от нета е заради изтърван тайминг от негова страна. Ако беше купил, повярвай ми по-върл повишител от него нямаше да има по нашенските ширини.

Коментар

• Ето ти на Амелия (чисто нов, мин год го пуснаха), дори има -10% остъпка още отсега, чудо невиждано за месец май!

https://booking.albena.bg/accomodati...ure=10.08.2023

Коментар

• Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
        Цените и обемите в туризма просто експлоадираха тая седмица. Всеки ден се качват по 5-10% вече за август, изобщо ако има места...Почти двойни цени на миналата година. Инфлацията ще е унищожителна. И пак няма кой да качи лихвите
        Стига си лъгал бре!!!

https://booking.albena.bg/accomodati...ure=10.08.2023

Няма такава катастрофа за туризъма като тая год! В момента май месец в 5* хотели на Албена има бол места, нещо нечувано досега - до март месец всичко беше резервирано.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Това е фейк профила на Конан Варварина ха ха
          Той самия Конан си е един..... фейк.....

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Нали разбираш какво означава , че отварят нов магазин свързан със строителство и ремонти ? Означава , че техните анализи сочат, че ще има ръст на пазара с имоти. Пак постваш неща , които не работят за тезата ти. И аз смятам , че цените са абсурдни и трябва да паднат, ма твоите постове почват да ме разубеждават, че ще се случи. Малко като лафа , с такива "приятели" , врагове не ти трябват.

П.С. Ти си повишителски агент и работиш да подкопаваш понижителското движение отвътре
            С ремонти, не със строителство.

Всички тия нацвъкани коптори на шпакловка и замазка тепърва трябва да се довършват и като гледам доста ще си ги довършват сами щото пари нема а майсторите съвсем се самозабравиха.

Коментар

https://www.capital.bg/biznes/stoki_...hipermarket_v/
              "Практикер" инвестира 15 млн. лв. в нов хипермаркет в "Красна поляна"

Какво стана ?Нали ми плюехте кварталчето хм а ??

П.С. Разкрих те, ти си повишителски агент и работиш да подкопаваш понижителското движение отвътре
              Last edited by segato; 11.05.2023, 19:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Аха. Дефлацията се задвижва от инфлацията. Леви цели с десни средства. Срив на цените с +14%. Втвърдяване чрез топене. Да седнем прави.

Магнит е тази тема, магнит!
                Дефлацията се случва веднъж в живота. Бърка се отново термина.

Коментар

https://www.capital.bg/biznes/stoki_...hipermarket_v/

Това значи , че земята е евтина. Такива магазини се правят извън града зашото не са за ежедневни покупки а земята е евтина.

Коментар

Начинът на мислене е важен , защото при евентуални понижения може да се стигне до загуба на стойност х 3 .
                    Дали в момента има понижение в някой квартал - месечен или жилищен не е важно .

Коментар

• https://www.capital.bg/biznes/stoki_...hipermarket_v/

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

Грешката която масово се прави от кредитополучателите е да се успокояват с инфлацията . Спадът на цената имота не е инфлация , а дефлация на фона на 20% инфлация . Първо че елементарно , а често се среща в мотивите на повишители .
                        Да проверим колко е "Спадът на цената имота " в София според НСИ :
                        H.1.2. Съществуващи жилища +18.9%
                        Дефлация си емало байката!

Коментар

Аха. Дефлацията се задвижва от инфлацията. Леви цели с десни средства. Срив на цените с +14%. Втвърдяване чрез топене. Да седнем прави.

Магнит е тази тема, магнит!
                          Грешката която масово се прави от кредитополучателите е да се успокояват с инфлацията . Спадът на цената имота не е инфлация , а дефлация на фона на 20% инфлация . Първо че елементарно , а често се среща в мотивите на повишители .

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

То и това е фантазия дори да му отпусне някоя банка ипотечка( нали пише че с ипотечки ги взимал)на акт 14 което в настоящия момент е съмнително ще плаща година и нещо ипотечка+ вероятност да му вдигнат лихвата+ пари за ремонт и обзавеждане преди да може да взима какъвто и да било наем. Отделно наемателите как обичат затворените комплекси( още такси за поддръжка, охрана и т.н.) ......Доходност 8-9%
                            Ванката ми стана ясен що за собственик на ИТ фирма е още като не можа са отговори за елементарен въпрос свързан с ИТ. Давал и апартамент в Дървеница за повече от двоен наем от такъв в Докторската ... мъка!

Коментар

• https://www.investor.bg/a/538-pazari...iya-obligatsii

Ето Ви чиста доходност от 5.5% годишно !

Емисионната и номинална стойност на емисията е 1,7 млн. евро. Облигациите ще бъдат пласирани при условията на частно предлагане.

Номиналът на една облигация е 1000 евро.

Предвижда се изплащането на фиксирана лихва от 5,5% годишно. Лихвата ще се плаща два пъти в годината, на 6 месеца. Главницата ще се погаси на 24-ия, 36-ия, 48-ия и 60-ия месец, на четири равни плащания по 425 хил. евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ванката е уонаби имотен милионер и историите му са съшити не с бели конци, а със сигнално оранжеви
                                Берти,

То и истории да си измисляш се иска талант ,не е ей така айде пишем си там нещо и да си мислим че някой ще се върже

Коментар

Working...
                                X