IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

То още някоя година и няма да остане прозорец и за ипотека. Все пак и там има ограничение откъм възраст. Общо взето с всяка изминала година шансовете за покупка главоломно копаят надолу. Накрая ще стане така, че да стои и да се надява на чудо. То даже май отсега още се виждат наченките на такива надежди.
    Е той нали уж имал кеш, само дето не стига вече за това което стигаше през 2017та.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

То и 2008,2009,2010 също отваря ха магазини
      Къде са ги отвяряли ? Пак България специална. В цял свят тогава изпозатвориха една камара магазини и изчезнаха вериги, които бяха на пазара десетки години, но в България отворили ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

ИмаШЕ, 2013-14 (15 и 16 вече почнаха да катерят). Но, той чака 6-7 години вече, до кога? Едно поколение поотрасна вече докато чакат Годо.

Ами ако не се отвори прозорец? 2000евро квадрата в красна поляна, ще им се струва евтинo
        То още някоя година и няма да остане прозорец и за ипотека. Все пак и там има ограничение откъм възраст. Общо взето с всяка изминала година шансовете за покупка главоломно копаят надолу. Накрая ще стане така, че да стои и да се надява на чудо. То даже май отсега още се виждат наченките на такива надежди.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
          Дори на Vaya за Август има свободни вили! Чудо невиждано.

[ATTACH=CONFIG]n4062058[/ATTACH]
          Тия цени ако са реални, ще си останат празни май
          Аз за 500 евро на вечер мога да ти намеря колкото искаш вили в Гърция директно на морския бряг, без да са в редичка с други маймуни, наистина уединени.
          Да не говорим че и за 40 евро съм намирал къщички на 5 метра от водата.

Коментар

ИмаШЕ, 2013-14 (15 и 16 вече почнаха да катерят). Но, той чака 6-7 години вече, до кога? Едно поколение поотрасна вече докато чакат Годо.

Ами ако не се отвори прозорец? 2000евро квадрата в красна поляна, ще им се струва евтинo
            Е то логиката след всеки спукан балон е такава. Освен ако инфлацията продължи, но не вярвам. Масовката очаква галопираща инфлация, което означава, че скоро може да иде на дефлация.

Коментар

Дори на Vaya за Август има свободни вили! Чудо невиждано.

[ATTACH=CONFIG]n4062058[/ATTACH]
              Баси, тия цени като в Хаят на Хаваи бе ...
              https://www.expedia.com/Lahaina-Hote...Plan=246263505

Като казвах , че инфлацията ше ни изяде главата се кефеха , че лихвите са ниски ...

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Е имаш прозорец - 2013-2016 беше плато.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Това няма значение. Важното е,че хотелите ще са пълни и тия данни за бум на туризма изобщо не са преувеличени.
                  Както бяха пълни за нова год ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Аз ли нешо пропускам ... това изглежда че са цени за стаи и са казали 2 въсрастни и до 2 деца, но не е ясно как се изчислява all inclusive, на човек или на стая
                    За двама с 2 деца, ДВОЙНА СТАЯ С ГЛЕДКА МОРЕ е 4900 лв за девет нощувки със закуска и вечеря.
                    All inclusive e 5528.43 лв

Коментар

Нали разбираш какво означава , че отварят нов магазин свързан със строителство и ремонти ? Означава , че техните анализи сочат, че ще има ръст на пазара с имоти. Пак постваш неща , които не работят за тезата ти. И аз смятам , че цените са абсурдни и трябва да паднат, ма твоите постове почват да ме разубеждават, че ще се случи. Малко като лафа , с такива "приятели" , врагове не ти трябват.

П.С. Разкрих те, ти си повишителски агент и работиш да подкопаваш понижителското движение отвътре
                      То и 2008,2009,2010 също отваря ха магазини

Коментар

Тогава със сигурност ще е вечния наемател.

2013 нямаха кеш хората, (дали ще устискат да опазят кеша, при 30% спад на имотите?) и нямаше читави имоти на пазара. Тогава купихме първия имот. Нямаше ниииищо ставащо на пазара, мъка...
                        Е имаш прозорец - 2013-2016 беше плато.

Коментар

Аз винаги съм правил Януари до Февруари, защото след това места в 5* (хубавите) хотели не оставаха.
                          Те ще се напълнят, но на половин цена, за сметка на тез дет са платили двойно за същите услуги.
                          Това няма значение. Важното е,че хотелите ще са пълни и тия данни за бум на туризма изобщо не са преувеличени.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Пилците се броят наесен. Имай предвид, че българите често решават седмица-две преди почивката да си направят резервация. Една година ми се отвори прозорец от време лятото и отидох без резервация с нагласата, че все ще има места. И обикалях часове, докато намеря свободна стая.
                            Тия хотели,които сочиш най-вероятно разчитат на чужденци,но ако няма резервации ще пуснат свободно стаите и пак ще се напълнят.
                            Аз винаги съм правил Януари до Февруари, защото след това места в 5* (хубавите) хотели не оставаха.
                            Те ще се напълнят, но на половин цена, за сметка на тез дет са платили двойно за същите услуги.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Ми да изчака още 5-6 години колко му е, така и така чака вече 6. Цената от 2017 няма да я види, ама едни 30% надолу може и да види, както 2008ма тука се кълнеха във вечния ръст, ама 2013та вече бяха -40%.
                              Тогава със сигурност ще е вечния наемател.

2013 нямаха кеш хората, (дали ще устискат да опазят кеша, при 30% спад на имотите?) и нямаше читави имоти на пазара. Тогава купихме първия имот. Нямаше ниииищо ставащо на пазара, мъка...

Коментар

Както казах , на мен ми се струват абсурдни тия цени, но приемам , че някой може да има различно мнение. Само че е странно да говоря , че цените са високи и трябва да паднат и да поствам линкове към публикации, които сочат по-скоро обратното. Леко неадекватно ми идва.
                                Неговата логика е малко по-особена, затова е отличен индикатор. Има традиции и във врачуването.

Разковничето иначе е в народопсихологията и култа към имота. Не искам да навлизам в подробности, но по време на предната криза съм слушал истории как се кара на филии с лютеница месеци наред, за да продължи да се изплаща ипотека. Тебе как ти се струва да падне цената на нещо, което се цени повече от здравето?

Коментар

Working...
                                X