Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
То и 2008,2009,2010 също отваря ха магазини
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
ИмаШЕ, 2013-14 (15 и 16 вече почнаха да катерят). Но, той чака 6-7 години вече, до кога? Едно поколение поотрасна вече докато чакат Годо.
Ами ако не се отвори прозорец? 2000евро квадрата в красна поляна, ще им се струва евтинo
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеДори на Vaya за Август има свободни вили! Чудо невиждано.
[ATTACH=CONFIG]n4062058[/ATTACH]
Аз за 500 евро на вечер мога да ти намеря колкото искаш вили в Гърция директно на морския бряг, без да са в редичка с други маймуни, наистина уединени.
Да не говорим че и за 40 евро съм намирал къщички на 5 метра от водата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
ИмаШЕ, 2013-14 (15 и 16 вече почнаха да катерят). Но, той чака 6-7 години вече, до кога? Едно поколение поотрасна вече докато чакат Годо.
Ами ако не се отвори прозорец? 2000евро квадрата в красна поляна, ще им се струва евтинo
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеДори на Vaya за Август има свободни вили! Чудо невиждано.
[ATTACH=CONFIG]n4062058[/ATTACH]
https://www.expedia.com/Lahaina-Hote...Plan=246263505
Като казвах , че инфлацията ше ни изяде главата се кефеха , че лихвите са ниски ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Е имаш прозорец - 2013-2016 беше плато.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Това няма значение. Важното е,че хотелите ще са пълни и тия данни за бум на туризма изобщо не са преувеличени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Аз ли нешо пропускам ... това изглежда че са цени за стаи и са казали 2 въсрастни и до 2 деца, но не е ясно как се изчислява all inclusive, на човек или на стая
All inclusive e 5528.43 лв
Коментар
-
Нали разбираш какво означава , че отварят нов магазин свързан със строителство и ремонти ? Означава , че техните анализи сочат, че ще има ръст на пазара с имоти. Пак постваш неща , които не работят за тезата ти. И аз смятам , че цените са абсурдни и трябва да паднат, ма твоите постове почват да ме разубеждават, че ще се случи. Малко като лафа , с такива "приятели" , врагове не ти трябват.
П.С. Разкрих те, ти си повишителски агент и работиш да подкопаваш понижителското движение отвътре
Коментар
-
Тогава със сигурност ще е вечния наемател.
2013 нямаха кеш хората, (дали ще устискат да опазят кеша, при 30% спад на имотите?) и нямаше читави имоти на пазара. Тогава купихме първия имот. Нямаше ниииищо ставащо на пазара, мъка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аз винаги съм правил Януари до Февруари, защото след това места в 5* (хубавите) хотели не оставаха.
Те ще се напълнят, но на половин цена, за сметка на тез дет са платили двойно за същите услуги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Пилците се броят наесен. Имай предвид, че българите често решават седмица-две преди почивката да си направят резервация. Една година ми се отвори прозорец от време лятото и отидох без резервация с нагласата, че все ще има места. И обикалях часове, докато намеря свободна стая.
Тия хотели,които сочиш най-вероятно разчитат на чужденци,но ако няма резервации ще пуснат свободно стаите и пак ще се напълнят.
Те ще се напълнят, но на половин цена, за сметка на тез дет са платили двойно за същите услуги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Ми да изчака още 5-6 години колко му е, така и така чака вече 6. Цената от 2017 няма да я види, ама едни 30% надолу може и да види, както 2008ма тука се кълнеха във вечния ръст, ама 2013та вече бяха -40%.
2013 нямаха кеш хората, (дали ще устискат да опазят кеша, при 30% спад на имотите?) и нямаше читави имоти на пазара. Тогава купихме първия имот. Нямаше ниииищо ставащо на пазара, мъка...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Както казах , на мен ми се струват абсурдни тия цени, но приемам , че някой може да има различно мнение. Само че е странно да говоря , че цените са високи и трябва да паднат и да поствам линкове към публикации, които сочат по-скоро обратното. Леко неадекватно ми идва.
Разковничето иначе е в народопсихологията и култа към имота. Не искам да навлизам в подробности, но по време на предната криза съм слушал истории как се кара на филии с лютеница месеци наред, за да продължи да се изплаща ипотека. Тебе как ти се струва да падне цената на нещо, което се цени повече от здравето?
- 1 like
Коментар
Коментар