If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Общо взето е до конкретната жена, но да, и аз съм фен на млечно бяла кожа, да прозират вените. Ако пък е гарнирана със светли очи и коса....ммм, чакай да позабърша
Не че ще върна красива негърка, но да е от най-тъмните.
Та тръгна с подробностите, давай десерта.
Не смея. Уважаемата модература е наточила гилотината и ще хвъркат глави.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
В кой град / село / паланка се е разиграл подобен цирк?
Мене не ме мисли
Каляне не е сексът, не се прави на ударен. Как обичаш да се правиш на ударен обаче
Каляне е отношението към жената, поради факта, че прави секс и която ти автоматично квалифицираш като “мръсница”. Сори ама е комплексарско и говори за някакви си там твои фрустрации.
Другия пък форумен герой се беше залетял по рускини и филипинки.
Крети не го коментирам.
срещу украинките нищо лошо да не чувам. Те са уникални мръсници .
Откога това да правиш секс е каляне. Не го правите? За твоята паяжина не се притеснявам
Познавам над 10 жени дето са били с повече от 5 мъже едновременно. С 3 съм бил и аз. 2 ги събрахме да си направим хорошо. Ни една от 2-те не искаше. Я кажи сега това каква патология е? Виж една нямаше проблеми, ами никоя друга не иска !?!?!?
Голям кеф ми беше на камбаните - ходил съм специално да им развалям оргията 1 жена с 5-10 мъже. Като види друга и бяга като дявол от тамян. Гола бяга по поляната ве. Със сълзи съм се смял ....
Вие се криете от себеподобните змии да не ви излезе име на мръсници. Ама сте си такива.
Хиляди жени се записват на семинари или КУРсове при кобилкина. Ни един мъж не съм чул да се запише на курс как да прави секс ... То и затова 90% сме кълвачи в леглото
В кой град / село / паланка се е разиграл подобен цирк?
Мене не ме мисли
Каляне не е сексът, не се прави на ударен. Как обичаш да се правиш на ударен обаче
Каляне е отношението към жената, поради факта, че прави секс и която ти автоматично квалифицираш като “мръсница”. Сори ама е комплексарско и говори за някакви си там твои фрустрации.
Другия пък форумен герой се беше залетял по рускини и филипинки.
Общо взето е до конкретната жена, но да, и аз съм фен на млечно бяла кожа, да прозират вените. Ако пък е гарнирана със светли очи и коса....ммм, чакай да позабърша
С мастурбирането може да"имаш"каквото си поискаш жена.Ама сексът с жена е различно нещо.
Оказва се обаче, че доста мъже предпочитат млечно бялата кожа. Няма да навлизам в подробности, защото ще ми трябва голяма червена точка и +18 под коментара
Откога това да правиш секс е каляне. Не го правите? За твоята паяжина не се притеснявам
Познавам над 10 жени дето са били с повече от 5 мъже едновременно. С 3 съм бил и аз. 2 ги събрахме да си направим хорошо. Ни една от 2-те не искаше. Я кажи сега това каква патология е? Виж една нямаше проблеми, ами никоя друга не иска !?!?!?
Голям кеф ми беше на камбаните - ходил съм специално да им развалям оргията 1 жена с 5-10 мъже. Като види друга и бяга като дявол от тамян. Гола бяга по поляната ве. Със сълзи съм се смял ....
Вие се криете от себеподобните змии да не ви излезе име на мръсници. Ама сте си такива.
Хиляди жени се записват на семинари или КУРсове при кобилкина. Ни един мъж не съм чул да се запише на курс как да прави секс ... То и затова 90% сме кълвачи в леглото
Сиестата е с предимство . Кат са наспъ ша са разправяме … тука са още празници
Призив да спазваме добрият тон,а добрият тон включва ли обиди към други участници във форума, които се квалифицират като хомосексуалисти, воайори и нереализирани комплексари?
Ха, че някъде казвам ли, че това са участници в този форум? Помията е повсеместна. Хайде излез от ролята на краля слънце, около когото се върти живота, вселената и всичко останало.
Коментар