Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
браво, но за всеки случай си дръж ръцете близо до лицето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеСтрува ми се, че тънката линия на социалния договор винаги минава през това да не обиждаме събеседника.
В тоя ред на мисли много ми се ще да изпием физически заедно по едно питие за заглаждане на ръбовете. Проблем ми е, че когато съм в родината - август - вие сте по отпуски. Зимата не идвам, така че остава да е по Великден.
От мен страхотен ден!
Ще си го запиша в "Мило дневниче!" (този проект за ангажимент).
Първо: юли и август много нормални хора планират круизИ, защото искат да ходят и да пръскат пари по разни дестинации (някои тук могат да се сгърчат от болка, но се предполага, че няма да са много - точно тези "инвеститори")...
Второ: направих бърз разчет - дали не мога да сляза на някое пристанище, след което да взема самолет "за едно питие - за захлаждане на ръбовете" (каквото и да означава това)..., т.е., пия си питието "за заглаждане" (или - за заглЕждане, а после хващам самолета до следващото пристанище от продължаващият круиз...
Много предизвикателно (и неосъществимо) ми звучи, ама човек може да фантазира, още повече, ако вече е фиксирал подобни случаи: пасажери, които по някаква причина (точност) пропускат да се качат на кораба, но на следващото пристанище - ясно е: понтон, куфари, облекчени и радостни физиономии...
Трето: Обаче! Греда! Съвсем пресен случай: миналата година вече правих един полет до (х) Амстердам. Не съм имал подобен кошмарен полет... Като гледах ужасените (ококорени) погледи около мен ... И това продължи повече от час... То не беше турбуленция, то не беше чудо!
Та, казвам си: от какъв зор точно по този начин да "изглеждам ръбове"?
Човек може и да не вярва на написаното от мен. Достатъчно ми е да съм го преживял, за да ми "държи влага"..., а и аз нямам такива усещания за "неизгладени ръбове".
Дамите живЕЕТЕ с много по-нереални фантазии - и трудно зацепвате в т.нар. художествена измислица... , а защо влизате в диалог - на този въпрос никоя не може да отговори, както и аз не зная защо се качих точно тогава на самолета...
За мен това беше знак, че - в тая връзка трябва да променя нещо. Направих го и нещата имат смисъл за мен.
(въпроси "на ачика", т.е. - пред разни кибици - веднага умножавам по нула!)
Last edited by mikomikov; 18.01.2024, 21:13.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Тоя твоя приятел да не е безработен. Откъде това време всеки ден по няколко пъти.
Той също е фитнес маняк (6 -pack), с холивудска усмивка от град на р. Дунав, но има сходни проблеми с моите. Не е имал дълги връзки и иска да стане баща. Има работа и жилище, дори мисли да идва към София.
Разказа, че младите жени имали играчки - делфин и заек,И бръмчат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ех тая женска солидарност.
Няма й нищо на Сънито, да не кажа, че тъкмо й стана интересно. На маса може, но няколко човека трябва да ни сложите в изолатора - за мен не съм сигурен, но ратко задължително. С това чувство за хумор, до него сядам само и единствено с каска...че кат почнат да хвърчат чаши и чинии...препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Вече ще се държа само cocky с жените, защото те това ценят,
Дори още утре мисля да го приложа.
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДруга мъдра мисъл на Грую е, че корът е до време,
Един приятел на 40+ ходил да се консултира с млад уролог, защото нещата не са като на 16г и на 25 г.. И лекарят му казал:
"Ама Вие подигравате ли ми се! Вие сте на 40 г. и не може да го ползвате всеки ден по няколко пъти."
- 1 like
Коментар
-
Хаха, Евгич мерси за подкрепата, както и от всички останали, но целта ми беше да провокирам такава реакция
Кака Съни е интелигентна, но и много реактивна. А такива мадами винаги е весело да ги закачаш. Държат като тенджера под налягане и в един момент като "отпушат", започва шоуто. Ти що мислиш съм я кръстил ококорени очички? - толкова се е натрупало, че ще й изскочат очичките от налягането.
Повярвай ми, нищо от нещата които е изписала по мой адрес, не ги мисли, а са плод на "наранено его", които ако един мъж има интерес, много лесно може да обърне в негова полза. От там насетне "джентълменският" подход, който обичаш да прилагаш би се оценил изключително много.
Дори още утре мисля да го приложа.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ех тая женска солидарност.
Няма й нищо на Сънито, да не кажа, че тъкмо й стана интересно. На маса може, но няколко човека трябва да ни сложите в изолатора - за мен не съм сигурен, но ратко задължително. С това чувство за хумор, до него сядам само и единствено с каска...че кат почнат да хвърчат чаши и чинии...
И без туй сме малко жени тука.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеСтрува ми се, че тънката линия на социалния договор винаги минава през това да не обиждаме събеседника.
В тоя ред на мисли много ми се ще да изпием физически заедно по едно питие за заглаждане на ръбовете. Проблем ми е, че когато съм в родината - август - вие сте по отпуски. Зимата не идвам, така че остава да е по Великден.
От мен страхотен ден!
Няма й нищо на Сънито, да не кажа, че тъкмо й стана интересно. На маса може, но няколко човека трябва да ни сложите в изолатора - за мен не съм сигурен, но ратко задължително. С това чувство за хумор, до него сядам само и единствено с каска...че кат почнат да хвърчат чаши и чинии...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Много неща изписа, колкото да се направиш на интелигентна и остроумна.
Лошия мечок е културен пич, с професия, млад е и е готин (чел съм го много тук), и ми се струва, че всяка жена би му се зарадвала във всяко отношение. Освен че понякога ходи на кръчма, няма други "пороци".
Хората умишлено не искат да се подписват в Съвета, за да не се развеждат после и да не им оберат имуществото.
Поздрави
Кака Съни е интелигентна, но и много реактивна. А такива мадами винаги е весело да ги закачаш. Държат като тенджера под налягане и в един момент като "отпушат", започва шоуто. Ти що мислиш съм я кръстил ококорени очички? - толкова се е натрупало, че ще й изскочат очичките от налягането.
Повярвай ми, нищо от нещата които е изписала по мой адрес, не ги мисли, а са плод на "наранено его", които ако един мъж има интерес, много лесно може да обърне в негова полза. От там насетне "джентълменският" подход, който обичаш да прилагаш би се оценил изключително много.
- 1 like
Коментар
-
Друга мъдра мисъл на Грую е, че корът е до време,
Един приятел на 40+ ходил да се консултира с млад уролог, защото нещата не са като на 16г и на 25 г.. И лекарят му казал:
"Ама Вие подигравате ли ми се! Вие сте на 40 г. и не може да го ползвате всеки ден по няколко пъти."Last edited by Evgo; 18.01.2024, 20:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
Да не е Пеню Пенев това?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар