If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И той половинка търси. Преди 10г излязал с една на среща, а тя го изнудила да отидат на ресторант.
И като взела да поръчва, като невидяла. И той накрая й предложил всеки да си плати сметката. А тя: "Ама как така?". Отделно нямала и намерение да му пуска. Аз му казах: "Много хубаво си й предложил!"
Наскоро той излязъл на среща с кикимора, на 50+, с голяма пъпка на лицето. И накрая, като се разделяли, тя му казала: "Между нас няма да се получи".
Миродес ми честити Нова година, но не смея да го питам как е. Дано се оправи и да почне да пише.
Да бе, много нагли станАха жените...
Нищо де, успокой го твоя приятел. Голяма работа, следващият път като излезе на среща, след 10г, може пък да му се получи...
Елементарно е: вероятната причина, за да звуча така - трябва да са пространните консултации във връзка със застрахователни събития, коментирани във форума - самата вие споделихте (назад, във форума ) как един усмихнат шофьор ви е чукнал отзад и колко лесно се е получила комуникацията после... Много ми харесва стилът ви да говорите с умалителни за хората около себе си...
За да прецизираме нещата: звуча като бивш застраховател. Толкова бивш, че някой трябва да ми напомня, че съм бил и такъв.
И той половинка търси. Преди 10г излязал с една на среща, а тя го изнудила да отидат на ресторант.
И като взела да поръчва, като невидяла. И той накрая й предложил всеки да си плати сметката. А тя: "Ама как така?". Отделно нямала и намерение да му пуска. Аз му казах: "Много хубаво си й предложил!"
Наскоро той излязъл на среща с кикимора, на 50+, с голяма пъпка на лицето. И накрая, като се разделяли, тя му казала: "Между нас няма да се получи".
Миродес ми честити Нова година, но не смея да го питам как е. Дано се оправи и да почне да пише.
О, Пинокчо! Фантацията ти е тъй развинтена, че... доста се притесних за девицата!!!
Що за "притеснение"?
Всички са чели за истински девици на преклонна възраст!
В тоя смисъл, под водопада - само истинска девица (на преклонна възраст) би останала девица, а и подобни - едва ли биха застанали точно под водопада. Елементарно е: липсата на добра визия не би привлякла - а точно обратното - би прогонила всеки вълк-единак, колкото и отчаяно възрастната девица да го зове с "езика на своето тяло" по схемата "ела, Вълчо, изяж ме!"...
Мислех, че всяка дама реално отчита белезите, които времето оставя по плътта. Не, че това е съществено, но и вълчетата около нея оредяват и качват средната възраст на интересуващите се...
Коментар