IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Нямаш си на идея колко могат да изпият истинските мъже, преди да хлопне мандалото

Не давай такива бизнес планове за безплатно напиване, че в днешно време не е трудно човек да си уреди среща.

Много се лъжеш, аки смяташ,, че Тя ще чака да се наливаш до края на "свиждането", само заради това, че е "загоряла" за трите букви... Ще си плащаш като поп надценките и ще ни веселиш (познай като кого) тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Толкова сарказъм, ирония, присмех и дори надменност - само в няколко малки думички... Изравняваш "мъжете" със земята!

Разбира се, че има и други мъже, като този, който си изкопала от някъде. Малко са тия, но се намират.

Лошо е, че на ония (мн.ч.), към които са насочени думичките - им е "през оная работа"...

Видиш ли как с малко може да се каже много - нема нужда от чаршафи

За мен тука Ратко е пръв майстор на форумното хайку
      Last edited by Arana; 08.01.2024, 23:57.

Коментар

Нямаш си на идея колко могат да изпият истинските мъже, преди да хлопне мандалото

Не давай такива бизнес планове за безплатно напиване, че в днешно време не е трудно човек да си уреди среща.
        Е … не ме четеш ти внимателно

Last edited by Arana; 08.01.2024, 23:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

как се нарича такъв, който живее на издръжка на майка си и баба си
          е такъв е и форумен идиот
          Брей, колко си серт днеска …

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Признавам. Първо, защото е минал през началния филтър въобще да седна на масата му. Принципно ако е досадник аз плащам великата сметка и циркът приключва.

Когато връзката/бракът е дълъг е добре да има равновесие в това кой колко дава. И мъжете са човешки същества. Много е важен балансът.

Коментар

..... аз плащам великата сметка и циркът приключва.
              .....
              Толкова сарказъм, ирония, присмех и дори надменност - само в няколко малки думички... Изравняваш "мъжете" със земята!

Разбира се, че има и други мъже, като този, който си изкопала от някъде. Малко са тия, но се намират.

Лошо е, че на ония (мн.ч.), към които са насочени думичките - им е "през оная работа"...

Коментар

Тука няма как да съм по-съгласен. Но признай, че ще останеш по-впечатлена от човек, който ненатрапчиво и елегантно извърти нещата така, че да влезе в ролята на кавалер, плащайки сметката. Момичетата ги е страх, друг да им плати, щото после се натяква все едно са длъжни.
                от друго ги е страх
                препоръка е

Коментар

Тука няма как да съм по-съгласен. Но признай, че ще останеш по-впечатлена от човек, който ненатрапчиво и елегантно извърти нещата така, че да влезе в ролята на кавалер, плащайки сметката. Момичетата ги е страх, друг да им плати, щото после се натяква все едно са длъжни.
                  Признавам. Първо, защото е минал през началния филтър въобще да седна на масата му. Принципно ако е досадник аз плащам великата сметка и циркът приключва.

Когато връзката/бракът е дълъг е добре да има равновесие в това кой колко дава. И мъжете са човешки същества. Много е важен балансът.
                  Last edited by Arana; 08.01.2024, 22:02.

Коментар

При Евго не е липсата на възпитание, а липсата на гъвкавост на умението “да се усеща” и да “усеща другия”.

В съвременния свят уви нито има дами, нито кавалери - затова нека делят по равно сметката и толкоз.

Коментар

• Първоначално изпратено от emdless4 Разгледай мнение

О има, със сигурност, има и такива които са закупили даже и преди освобождението. Обаче "аристократа" се оказа че не е от тях.
                      А ти какъв си?

Коментар

О има, със сигурност, има и такива които са закупили даже и преди освобождението. Обаче "аристократа" се оказа че не е от тях.
                        Темичката е нашият “електронен бар”, където, с изключение на откровената простащина си живуркаме и се търпим взаимно.

Недейте стреля по Евго. Той не е лошо момче.

Наздраве и за много години от мен
                        Last edited by Arana; 08.01.2024, 17:09.

Коментар

Има и изключения. Дълго е за разказване и не е за тук, но е факт. Има по мои сметки около 20% потомци на хора закупили имоти в столицата от преди девети.

Коментар

Какво да разказваш, всички знаем кои заживяха в центъра на София края на 40-те, и как. Пък ти обяснявай какъв си софийски аристократ на приятелите ти от "провинцията", те може и да ти вярват.
                            Има и изключения. Дълго е за разказване и не е за тук, но е факт. Има по мои сметки около 20% потомци на хора закупили имоти в столицата от преди девети.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Изобщо не е така, аз съм го разказвал преди и няма да минавам в обяснителен режим заради теб.
                              Какво да разказваш, всички знаем кои заживяха в центъра на София края на 40-те, и как. Пък ти обяснявай какъв си софийски аристократ на приятелите ти от "провинцията", те може и да ти вярват.

Коментар

Ми те си имат очеизвадно други интереси, Евго. Мъж вманиачен във външния си вид е или бедняк комплексар или откровен п…..с. Сори ама щом с това “привлича” …

Сега ако към това има и диплома и професия е друга работата.

Колко пъти да ти казвам, че хора превърнали всяка мозъчна клетка в мускул не са особено атрактивни за жените.
                                точно щях да му напиша, че 'широко скроен' не означава задължително със широки рамене
                                въпреки, че 'батките' и те си имат контингент за бройкане.

според мен евго ако иска да има успех с жените трябва да престане да ги гледа 'през очите' на майка си и баба си
                                да разбере, че и той не е идеалната партия и да свали гарда иначе ще си остане сам.
                                Last edited by bertram; 08.01.2024, 15:30.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

X