IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Привет, Евго. Тук грешиш. Първо, кой е казал, че трябва да плащаш скъпи сметки. В едно Хепи/Буратата, за 100-150лв. хапваме, по-малко пийваме, че обикновено съм с колата. Толкова места за приятна вечеря има в София, където за стотина лева ще си вечеряте прилично. Е, разбира се, има и скъпи ресторанти, но не е задължително да ходиш там. Щом жените ти се измъкват, анализирай къде куцат нещата.
    Имам много приятели, които са на мнение, че изобщо не трябва да се ходи по ресторанти при начални и нелюбовни отношения. "Вкъщи, вкъщи, вкъщи"

Аз съм се специализирал и готвя вкусно. Отделно тази година ще тествам още ястия, които знаем от старите софиянци от центъра на София, като например торта с маслен крем, отгоре със смлени орехи, острани с орехи и какао, украсена и отгоре с бели розички, сладко от ягоди и шоколадови пръчки, каквато правеше баба ми навремето.

За другото, не е в моя телевизор грешката. Жените си остават госпожици в повечето случаи, след като са се измъкнали и не са искали да задълбочим отношенията си.
    Last edited by Evgo; 09.01.2024, 14:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

еми...той пръв започна
      Тука опущих нишката. Би ли пояснил казуса?
      Last edited by Arana; 09.01.2024, 14:13.

Коментар

още не е късно да избереш варианта с отделни каюти
        Йок.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Мишо ,кажи чесНО ?!
          еми...той пръв започна
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Радвам се, че Кайзен пак се появи.

По принцип нямам много ретро неща вкъщи, но ако сте гледаи по ТВ е много хубаво в модерен интериор да имаш нещо красиво от отминали времена.

Дори вчера по "Черешката на тортата" една женица си беше взела полилей от село (само чашката), а у тях беше ново и модерно. Миналата година си купих страхотни кристали изгодно и съм много доволен.

Нали знаете, че няма безплатен обяд. Не съм длъжен да плащам скъпи сметки по ресторантите и жените да се измъкват и за мен да няма нищо. Тази случка съм я играл доста пъти. Има много използвачки и е трудно да се разграничи свестното момиче от използвачката - като игла в купа сено.

Знам как да направя хубав и мил жест, но много често е неоценен.
            Привет, Евго. Тук грешиш. Първо, кой е казал, че трябва да плащаш скъпи сметки. В едно Хепи/Буратата, за 100-150лв. хапваме, по-малко пийваме, че обикновено съм с колата. Толкова места за приятна вечеря има в София, където за стотина лева ще си вечеряте прилично. Е, разбира се, има и скъпи ресторанти, но не е задължително да ходиш там. Щом жените ти се измъкват, анализирай къде куцат нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Факт. Последва непредвиден Армагедон
              още не е късно да избереш варианта с отделни каюти
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Много ме разпалиха снощи у другата тема и от там ще да е дошло

Но от друга страна ми харесва да гледам как се бориш със стената.(сигурен съм, че веднага се досещаш какво имам предвид)
                Факт. Снощи в другата тема избихте рибата.

Ама как го е финтирал новият кандидат за Айнщайн - беше си кеф от всекъде
                Last edited by Arana; 09.01.2024, 14:05.

Коментар

не трябваше да отклоняваш оная покана за круиза
                  Факт. Последва непредвиден Армагедон

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

Човече,спри се да анализираш жените!Ще се прецаааакам ли,като я почерпя,няяяма ли да се прецакам?!Прецакай се!Покани я на вечеря и се прецакай,ама го направи с кеф!Напълни "софрата",отпусни душата,така и дамата ще се отпусне...., и се изкефи на вечерта!Ако след няколко прецаквания,нещата не се получават ,прецакай се с някоя друга и т.н.Прецаквай се ,докато се получи,а може и да не получи....Но най-малкото ще имаш много приятни прецаквания.....А не да се хвалиш с това ,какви глупости си си напазарувал - от рода на старинна кристална фруктиера,ваза и тем подобни дивотии...А бе, как е възможно един мъж да ходи и да си губи времето,за да пазарува подобни глупости,че и да се хвали с това...?!
                    Радвам се, че Кайзен пак се появи.

По принцип нямам много ретро неща вкъщи, но ако сте гледаи по ТВ е много хубаво в модерен интериор да имаш нещо красиво от отминали времена.

Дори вчера по "Черешката на тортата" една женица си беше взела полилей от село (само чашката), а у тях беше ново и модерно. Миналата година си купих страхотни кристали изгодно и съм много доволен.

Нали знаете, че няма безплатен обяд. Не съм длъжен да плащам скъпи сметки по ресторантите и жените да се измъкват и за мен да няма нищо. Тази случка съм я играл доста пъти. Има много използвачки и е трудно да се разграничи свестното момиче от използвачката - като игла в купа сено.

Знам как да направя хубав и мил жест, но много често е неоценен.

Коментар

Брей, колко си серт днеска …
                      Мишо ,кажи чесНО ?!

Коментар

Признавам. Първо, защото е минал през началния филтър въобще да седна на масата му. Принципно ако е досадник аз плащам великата сметка и циркът приключва.

Когато връзката/бракът е дълъг е добре да има равновесие в това кой колко дава. И мъжете са човешки същества. Много е важен балансът.
                        Бе приличат на хора , ама не са ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Кайзенчо, за много години. Отдавна не си се вясвал. Хубав акъл даваш.
                          За много години! Влизам чат-пат да чета, просто си бях забравил паролата и ме мързеше да я ресетна, че да мога и аз да давам акъл по форума.

Коментар

Съгласен. Черпи ги тези моми и забрави парите. Ако искаш да си платиш за секс, знаеш къде. Гледай да си изкараш добре, хапни, пийни, направи хубаво впечатление...важно е момата да те хареса. Не гледай на вечерята като на трамплин към спалнята.

В крайна сметка, ако няма привличане, в т.ч. и сексуално, няма как да стане, колкото и да черпиш.

Поздрави!
                            Да, такава позиция е обидна за жената; може би затова някои някъде жени държат непременно да платят своята сметка, отхвърляйки идеята за абстрактно кавалерство.

То аз и секса, поне първите пъти, го смятам в областта на началото на запознанство – или "сексът (не) е повод за запознанство" – и след него все още никой не е длъжен нещо на другия.
                            Last edited by Turbolan; 09.01.2024, 13:03.

Коментар

Е … не ме четеш ти внимателно
                              Много ме разпалиха снощи у другата тема и от там ще да е дошло

Но от друга страна ми харесва да гледам как се бориш със стената.(сигурен съм, че веднага се досещаш какво имам предвид)

Коментар

Съгласен. Черпи ги тези моми и забрави парите. Ако искаш да си платиш за секс, знаеш къде. Гледай да си изкараш добре, хапни, пийни, направи хубаво впечатление...важно е момата да те хареса. Не гледай на вечерята като на трамплин към спалнята.

В крайна сметка, ако няма привличане, в т.ч. и сексуално, няма как да стане, колкото и да черпиш.

Поздрави!
                                Кайзенчо, за много години. Отдавна не си се вясвал. Хубав акъл даваш.

Коментар

X