Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
дан съм чул лоша дума за АЛФА. за въздухари дет евго нарича "алфа мъжкари" можепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Евгич алфа си ама колата алфа . Хубаво се възприемаш но ако беше тоя за който се мислиш щеше да е овършал околието и да има поне 2 3 деца . А ти стеняш във някакъв форум и търсиш съвети и прочие тъпизми . А въвриш към 50-така и не правиш редовен секс , да не кажа никакъв , съответно и инструмента ще атрофира , алфа ромео !!!
Просто няма сгодни жени в момента и много готини мъже са непридружени, вкл. моя случаи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Хайтов "Дервишово семе".
Не е точно такъв сюжетът. Брат и я продаде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Евгич алфа си ама колата алфа . Хубаво се възприемаш но ако беше тоя за който се мислиш щеше да е овършал околието и да има поне 2 3 деца . А ти стеняш във някакъв форум и търсиш съвети и прочие тъпизми . А въвриш към 50-така и не правиш редовен секс , да не кажа никакъв , съответно и инструмента ще атрофира , алфа ромео !!!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Откакто всички затъпяха неимоверно, спряха на четат книги и предпочетоха да си татуират дори миглите и да се напомпат със силикон/стероиди.
Тъжна масова картинка.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Далеч съм от алфа аз. Ако бях такъв наистина, отдавна да съм си пробил път и да съм наредил нещата, така както на мен ми се ще.
На приятелката ми бащата (бивша мутра), много хубаво го каза на едно от напиванията ни. - Няма как човек да е винаги като питбул и да ръфа наред. Затова трябва да е като немската овчарка - да знае кога да хапе и кога да върти опашка. Така се изгражда респект, дори пред тези над теб.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ами щото тия предпочитания са закодирани в гените на всеки мъж и жена.В резултат на стотици хиляди, дори милиони години еволюция.
Не случайно мъже,които знаят какво искат жените имат огромни сексуални успехи, а тия,които не знаят нямат.Или се задоволяват с жени,които не отговарят на критериите им.
И по себе си съдя-до един момент не ми вървеше много с жените. След това наблюдавах как се държат свалячите,смених тактиката и ми потръгна.
А сега вече съм професор в тая област ,ама тъй като съм женен, не ми е чак от такава полза.Иска ми се тия знания да ги имах като бях на 20-25 години. А пък и нямам синове, на които да ги предам.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВсичко е много относително.
И аз познавам алфа мъжкари, които са сами като мен. А разни Путьовци са семейни и деца имат. Явно майките набиват в главата на дъщерите си: "Вземи си мухльо, да го командваш", "Не ти трябва алфа мъжкар, само проблеми ще имаш с него" и т.н.
Отделно, мъж с голямо его (познавам един такъв), който поставя себе си на първи план, няма как да се грижи за семейство и трудно ще задържи жена.
И накрая, жените имат странни критерии за харесване, които са различни от това, което аз и Миродес мислим,
- 4 Харесвания
Коментар
-
А тея толупи в случая, толкова ли им бил е акъла, че може да пострадат други деца и да не предупреждават? Прочетох за тая ситуация и мен ме хвана яд.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Изобщо нямам предвид такива конфликти да доказваш,че си прав.Изобщо не ме бърка кой какво мисли,та да му доказвам нещо. Но има ситуации, в които един мъж не трябва да си трае. По-рано дадох пример как две келешчета хвърляха тежка топка в басейна в близост до децата ми и имаше опасност да ги ударят. И им направих забележка, въпреки че бащите им бяха наблизо.В случаят не възникна конфликт,но това е потенциално рискована ситуация,но ако си бях замълчал и бяха наранили децата ми нямаше цял живот да си го простя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Не помага. Този си е пак луд след яростна физическа активност. Що така става в тоя шибан сектор? Мисля, че екраните ги подлудяват бавно и безвъзвратно.
Вече даже не е бавно. Не знам дали сте чували за една нова концепция за прогреса, свързана с редицата на Фибоначи? Е, те т'ва чудо ако го наложат като норма, вече съвсем ще избият гарнитурите. Предполагам, че се пръкна заради конкуренцията с ИИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСакън! Душици са айтищиците! Дори след години изследвания, успях да докажа, че принадлежат към човешкия род. Недей ги клевети...
Коментар
-
Мире, същото важи и за сегашните 20г. Имат неимоверно повече шансове от нас. Всеки 30г. е ударил греда с предната рецесия и е жертвал няколко години от кариерното си развитие, заради разклатената икономика. Затова спора в другата тема с имотите е толкова разгорещен, понеже има комунистическа окраска.
Има хора, които са си пропилели младините в нищоправене, или са родени в кофти момент. И не могат да преглътнат, че други дърпат напред, та искат рестарт на играта. Без да се усещат, че ако рестартираме на всеки 10г., току-виж и останалите загубим мотивация. Но това е друга тема на разговор.
По отношение на удебеленото и него прескачам понякога, стараейки се да гледам в перспектива. Ако конфликта и отстояването на мнението ще дадат положителен резултат - то решението е ясно. Но да споря и да се карам, само защото съм прав и т.н...отдавна го превъзмогнах. Излишна загуба на енергия е. Което може да накара някоя простакеса да го приеме за слабост, но на жена на средно ниво веднага ще й светне лампата.
- 1 like
Коментар
-
Хаха,
Добре дошла в ИТ сектора.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар