IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Има си време за всичко, и всичко трябва да се прави точно в това време.
    После има само изключения и съжаления за изпуснати възможности.
    Кел файда да обиколиш света с бастун и шепа лекарства като №1 в багажа ти, или да се чудиш дали виаграта ще ти докара инфаркт. Баси удоволствието измислено
    Съгласен съм идеята ми е че многото сладко нагарча и се губи и вкус и смисъл а пък да е самоцел е простотия . Не само със секса е твова, с всичко е така според мен .Бил съм и с по две на ден но най добрия секс тряя да ти кажа е с постоянен партньор с който си пасваш сексуално и има градация У секса .
    А че живота тряя да се живее е така ,въпроса е,че докато "живееме" над 90% от времето всичко правим автоматично "като " роботи . Бактериалния флагелум например има ел.мотор, зъбни колелца към опашката и по спомен тя се въпри с около 14к оборота в секунда . Та въпроса е тва еволюция ли е или е дизайн .И въпроса ми е доколко зададените ти инстинкти и не само ,обуславят и осмислят живота ти .
    Attached Files
    Last edited by pa4anga; 26.02.2021, 00:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Възрастните хора имат и друг лаф "ходенетопо жени е до време, пиенето е до гроб" . Кое ти остава ,спомена или че си минал каката, това са глупости .Всичко е бошлаф работа изключения няма ! Идеята е да правиш това което е смислено за тебе и което ти достава удоволствие ,и то няма значение но според мене там е смисъла.
      ПП Но най смислено ми се вижда хакването на матрицата, ама недават ....
      Има си време за всичко, и всичко трябва да се прави точно в това време.
      После има само изключения и съжаления за изпуснати възможности.
      Кел файда да обиколиш света с бастун и шепа лекарства като №1 в багажа ти, или да се чудиш дали виаграта ще ти докара инфаркт. Баси удоволствието измислено
      Last edited by RUBLA; 25.02.2021, 14:33.
      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

"Играчките" на момченцата и на момиченцата движат света.
        Или както казваше един приятел (може би съм го споменавал вече): "Квото боднеш на вилица и на оная работа, това остава от живота."
        Всичко друго е бошлаф работа, суета на суетите, и так далее.....
        Възрастните хора имат и друг лаф "ходенето по жени е до време, пиенето е до гроб." . Кое ти остава ,спомена или че си минал каката, това са глупости .Всичко е бошлаф работа изключения няма ! Идеята е да правиш това което е смислено за тебе и което ти достава удоволствие ,и то няма значение но според мене там е смисъла.
        ПП Но най смислено ми се вижда хакването на матрицата, ама недават ....
        Last edited by RUBLA; 25.02.2021, 12:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

играчките на момченцата.
          "Играчките" на момченцата и на момиченцата движат света.
          Или както казваше един приятел (може би съм го споменавал вече): "Квото боднеш на вилица и на оная работа, това остава от живота."
          Всичко друго е бошлаф работа, суета на суетите, и так далее.....
          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Има и друг фактор. Основен. Контролът на раждаемостта. Емоцията може да се овладее, но преди контролът на раждаемостта по чисто физиологически причини жената не е можела да се занимава с друго освен с децата, които при липса на контрол са средно по пет през нейния жизнен цикъл.

Дълбока тема.
            Днес е ясно, на жените не им до раждане. Разбираемо е - болезнен и рискован процес с откъсване от живота за отглеждане на децата. И пари няма да хванеш гората и трепетно да гледаш от някой средновековен замък на хълма дали идва учителят по английски, яхнал прашното си колело. И после да мачка сламата в плевнята с галантни жестове и строфи от "Крал Лир". Романтиката е мъртва, ловът - забранен. Далечен и сърдит минава новият ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Момиченцата , винаги са имали нещо по-добро за игра . Момченцата
              играчките на момченцата.
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Имам едно приятелче покрай ремонтите на колата - една и съща марка имаме и еднакви проблеми . Вчера го засякох при майсторчето - и двамата обичаме да си уплътняваме времето при него и да си говорим по мъжки(глупости)
                Та той е търговски представител на италиански мебели. Жена му е била манекенка в италия и тя реално е управителя на фирмата. Та тоя е с физиката на Евго+плешив и има любовница във всеки град. Иначе жена му е много ревнива (и с основание) и яко го тормози (звъни му по 10 пъти на ден).
                Евгооо вместо да имаш във всеки град любовница ти ми се оплакваш ....
                Твоят приятел сигурно е с хубава кола и с високо ниво на тестостерона,

Това, че е плешив е нормално за мъж 40+.

Сега с тая пандемия е рисковано със случайните контакти.

Коментар

• - Всички жени са хубави!
                  Джак Даниелс

Коментар

Ловецът е мъж , на жената емоцията и чувствата и пречат и не само за лова а за много други неща ,то затова и в доста професии гениите са мъже .
                    Има и друг фактор. Основен. Контролът на раждаемостта. Емоцията може да се овладее, но преди контролът на раждаемостта по чисто физиологически причини жената не е можела да се занимава с друго освен с децата, които при липса на контрол са средно по пет през нейния жизнен цикъл.

Дълбока тема.

Коментар

Ловецът е мъж , на жената емоцията и чувствата и пречат и не само за лова а за много други неща ,то затова и в доста професии гениите са мъже .
                      Аз за професии не говоря ! Говоря за ИГРА !
                      Лекинка

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                          И аз не разбрах, но всичко с което са разполагали е бил един примитивен инструмент. А момиченцата дори са нямали и с какво да си играят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
                            Ся не разбрах, древните зидаро- мазачи ли са били или ловци -събирачи.
                            Зидаро - мазачите не са ли по в Средновековието или се бъркам нещо?
                            Наздраве, сър!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
                              Ся не разбрах, древните зидаро- мазачи ли са били или ловци -събирачи.
                              И аз не разбрах, но всичко с което са разполагали е бил един примитивен инструмент. А момиченцата дори са нямали и с какво да си играят.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ех, тия плочки. Ще взема да стана един фаянсаджия. Ще си сложа италиански камък като на Давид на Микеланджело.
                                Наздраве!
                                Карарски мрамор!?!? Не мой да се тревожиш - ще те пишем, че си направен от брезата на Шмит.
                                Наздраве!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X