If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лесно би могъл да си отговориш в какво може да инвестира една дама, какъв е срокът на инвестицията, а също - дали дамата очаква някакъв скорошен дивидент и при какви условия...
Например, ако една дама "инвестира" в доктор (като теб) - тя ще очаква разни дребни придобивки, ама пък я си признай : ако тя те свали - дали не би й подарил едно малко, например двустайно апартЧЕ? Е, що пък да не й дадеш, щом и тя ти "дава" (пуска - с жаргон)...
Е, Док - темата е не само инвеститорска, но размерът на инвестицията може да скочи, доста над твоите ....
(скорошен дивидент в подобни случаи може да се очаква - обратно пропорционално на възрастта на "младежа")
Сложни са подбудите на представените тук инвеститори, Док! Неразбираеми от нас, несведущите! Да не вземете сега да ми повярвате! Пък и тоя форум е еманация на голямото семейство на почтените - дами и мъже...
Здраве и успехи в инвестициите на всички!
Хм. А какво става ако инвеститорката има повече апартаменти от доктора? Само се осведомявам де
. ..абе гледам темата за жените и кво искат те все най-отгоре.
Как мислиш, инвеститорско нещо има ли в тази тема? Може пък да има, не съм се замислял.
Защо тази тема не е в ,,Бг тате" да речем, а тук?
Аз лично бих искал жените да споделят какво искат. Аз да се правя че не се замислям на тази тема. Просто да опитам да удовлетворя исканията им. Нали така?
Лесно би могъл да си отговориш в какво може да инвестира една дама, какъв е срокът на инвестицията, а също - дали дамата очаква някакъв скорошен дивидент и при какви условия...
Например, ако една дама "инвестира" в доктор (като теб) - тя ще очаква разни дребни придобивки, ама пък я си признай : ако тя те свали - дали не би й подарил едно малко, например двустайно апартЧЕ? Е, що пък да не й дадеш, щом и тя ти "дава" (пуска - с жаргон)...
Е, Док - темата е не само инвеститорска, но размерът на инвестицията може да скочи, доста над твоите ....
(скорошен дивидент в подобни случаи може да се очаква - обратно пропорционално на възрастта на "младежа")
Сложни са подбудите на представените тук инвеститори, Док! Неразбираеми от нас, несведущите! Да не вземете сега да ми повярвате! Пък и тоя форум е еманация на голямото семейство на почтените - дами и мъже...
Темата само за камуфлаж се нарича "Какво искат жените", а като цяло тук се коментира какво не искат мъжете Така че, ще ти не наложи да си набавиш необходимата информация по други канали.
Наздраве!
тнм давай по смело, уж сте бъбривия пол па не мое думата да вземете
Голяма излагация тук пичовеее...
Каките знаят как да дялкат здраво и с тях майтапи няма, появи се нещо по-младо и веднага се почна теч на лиги, покани и кой щял да намаже шнолата
Няма лошо, то и на живо си е така Нека се посмее момичето
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар