If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Селенка, абе гледам темата за жените и кво искат те все най-отгоре.
Как мислиш, инвеститорско нещо има ли в тази тема? Може пък да има, не съм се замислял.
Защо тази тема не е в ,,Бг тате" да речем, а тук?
Аз лично бих искал жените да споделят какво искат. Аз да се правя че не се замислям на тази тема. Просто да опитам да удовлетворя исканията им. Нали така?
Темата само за камуфлаж се нарича "Какво искат жените", а като цяло тук се коментира какво не искат мъжете Така че, ще ти се наложи да си набавиш необходимата информация по други канали.
Наздраве!
Именно. Поставени са и двамата при равни условия .
Селенка, абе гледам темата за жените и кво искат те все най-отгоре.
Как мислиш, инвеститорско нещо има ли в тази тема? Може пък да има, не съм се замислял.
Защо тази тема не е в ,,Бг тате" да речем, а тук?
Аз лично бих искал жените да споделят какво искат. Аз да се правя че не се замислям на тази тема. Просто да опитам да удовлетворя исканията им. Нали така?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ти сега я утрЕпА... каниш я на гости и я обсъждаш в публичен форум колко е не-знам-ква-си...
Недей така бе, брат.... губиш играта още преди да си я почнал
Ти сега я утрЕпА... каниш я на гости и я обсъждаш в публичен форум колко е не-знам-ква-си...
Набор 1992 (жени) не пишат много по форуми, а тя е малко инфантилна за 29 годишна.
Преди време имаше една Джоан и тя беше младичка, но съвсем по друг начин пишеше в имотната тема.
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар