If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
бъркаш пич ..................
истината е че жената без мъж е нищо, а мъж без жена е просто сам....
и това е КРАЙНАТА И ОКОНЧАТЕЛНА ИСТИНА ....................................
Краен си в изказа а живота е краен само когато започва и когато свършва, та хем е тъй хем не съвсем . Принципно мъжа води а жената следва но я се замисли при колко от познатите ти двойки е точно обратното ! И факт ,че жените са нещастни но мъже слаби кФо да правиш .
Развесели ме. С колкото и голям шрифт да напишеш тази очевидна глупост, тя няма да стане истина.
Наздраве!
И ти ме развесели.
След определена възраст, прекаленото самочувствие - не само, че не помага, но със сигурност може и много да навреди в дългосрочен план.
Не говоря само за търсенето на партньор, което е елементарна работа. Проблемите идват, след като партньорът е "намерен". Доста неща си "позабравила", но не ти е необходимо и да ги помниш.
В младата възраст има други действащи "механизми", които ти отъждествяваш със следващите етапи. И обобщаването трудно би помогнало...
Що ми се струва, че говориш на ангро ?!
Ще споделиш ли колко време си живял без жена, че да ти претеглим мнението - Да не се окаже, че си говорим измишльотини ?!
бъркаш пич ..................
истината е че жената без мъж е нищо, а мъж без жена е просто сам....
и това е КРАЙНАТА И ОКОНЧАТЕЛНА ИСТИНА ....................................
Що ми се струва, че говориш на ангро ?!
Ще споделиш ли колко време си живял без жена, че да ти претеглим мнението - Да не се окаже, че си говорим измишльотини ?!
Коментар