Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Комплекс от по-младите ли надушвам?
Комбинация от: 1. Високо самочувствие + 2. Липса на житейски опит!
Отдавна ми прави впечатление, че всъщност нивото на агресия се дължи на факта, че не е "извадена" тая агресия от тях... като заведа хобитите на ледената пързалка да се "сбият" на хокей - после са кротки!
Абсолютно същото е и със сегашните младежи - ако бяха минали през закалката на казармата гаранция, че част от глупостите щяха да са им избити от главата и нямаше с такава лекота да налитат на бой!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ти си от поколението, дето не е помирисвало казарма, нали?
p.s. Затова няма как сит на гладен да повярва!
Коментар
-
И на първи и на последен прочит - все същото - лоши помисли, прикрити зад добри намерения.
Дай, за да получиш одобрение => получи одобрение => бъди над останалите?
p.s. Затова няма как сит на гладен да повярва!
- 1 like
Коментар
-
Юлка, съжалявам, че ще го кажа, но не виждам разлика между прикритото и откритото чувство за превъзходство.
Коментар
-
Чел си, ама нищо не си разбрал!
Съжалявам да го кажа.
Върни се пак.
Дай, за да получиш одобрение => получи одобрение => бъди над останалите?
Коментар
-
Теоретик ли е пилота на Порше, който не е помирисвал пресованата пластмаса на Дачия. И истински майстор зад волана ли е бакшиша сменил 15 бангии?
Спор няма, че свалянето на жени е умение, но тънко пропускаш за какви жени иде реч.
Не помня кой в тоя форум беше казал за някакъв негов познат,който свалял всякакъв тип жени и независимо от общественото си положение му връзвали. Май Ботата каза за тоя човек.Last edited by mirodes; 10.05.2024, 20:24.
Коментар
-
Юлка, съжалявам, че ще го кажа, но не виждам разлика между прикритото и откритото чувство за превъзходство.
Съжалявам да го кажа.
Върни се пак.
Коментар
-
ас сам 100+
пра-дедо съм ти
- - - - -
p.s.
Виж сега - придаването на стойност на всеки човек е дългосрочен процес!
Стойност НЕ се придава, като говориш сам за себе си!'Еле пък като обиждаш другите, че били прости!
Забрави за авто-рекламата, това първо! Остави другите да говорят за теб!
Бъди позитивен - дори хората да са негативни!
Това ще им покаже, че ти си нещо повече от тях! Всеки може да е негативен... Всеки може да върви надолу.
Ти върви нагоре - ДАВАЙ... недей да взимаш ! ДАВАЙ - бъди позитивен ! Привличай... НЕ ОТБЛЪСКВАЙ !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Нали бяхме приятели с теб? Доколкото помня дори може да ми бъдеш баща, ако си 60+.
пра-дедо съм ти
- - - - -
p.s.
Виж сега - придаването на стойност на всеки човек е дългосрочен процес!
Стойност НЕ се придава, като говориш сам за себе си!'Еле пък като обиждаш другите, че били прости!
Забрави за авто-рекламата, това първо! Остави другите да говорят за теб!
Бъди позитивен - дори хората да са негативни!
Това ще им покаже, че ти си нещо повече от тях! Всеки може да е негативен... Всеки може да върви надолу.
Ти върви нагоре - ДАВАЙ... недей да взимаш ! ДАВАЙ - бъди позитивен ! Привличай... НЕ ОТБЛЪСКВАЙ !
Усмихвай се, когато другите се ядосват..... давай, когато другите вземат !!! А той живота си знае неговото!
Но ако даваш със задната мисъл да вземаш - охоооо... живота така ще те наебе, че си нямаш на идея !Last edited by Julius_BG; 10.05.2024, 20:19.
- 1 like
Коментар
-
Нали бяхме приятели с теб? Доколкото помня дори може да ми бъдеш баща, ако си 60+.
Как може човек на 60 да бъде "баща" на 50-годишен - не зная!
Коментар
-
Напротив - стойностни се харесват по всяко време!
Грешката ти е, че ти се мислиш за "стойностен", само че имаш още много път да извървиш докато станеш такъв!Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
....
Относно братовчед ми, много глупости дрънка и за това няма да го каня в бъдеще. Той е тройкаджия и сваля все изпаднали жени.
...
Ако разсъждаваме върху вица: "Кой ги "яде хубавите ябълки"?" - с отговор - "отличниците, Иванчо!" - успехът изобщо не е някакъв критерий. Не съм срещал жена, която да поиска дипломата на мъж при запознаването им.
БратЧедът е тройкаджия, но сваля дами! Дали са "изпаднали" отново е твое субективно мнение.
"Изпадналите" при теб кълват ли, или ти ги отхвърляш с голямо презрение?
Коментар
-
Напротив - стойностни се харесват по всяко време!
Грешката ти е, че ти се мислиш за "стойностен", само че имаш още много път да извървиш докато станеш такъв!
Коментар
Коментар