Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз не се възприемам като дъртак обаче.
Въпросната жена е уникална простачка, беше писала на доста мъже в сайта за запознанства, че се мести от Русе в София и иска някой да й помогне на гарата. И никой не й помогнал, аз тогава бях на море.
Това че се чувстваш 18г пикльо е САМО В ТВОЙ УЩЪРБ.
Да не ти казвам колко ЖАЛКО изглежда да помагаш на закъсала пикла за елементарни неща че да ти пусне !?!?!?!Last edited by bota156; 04.10.2023, 17:11.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ей туй е важното. Осъзнай че си ДЪРТАК.
Търси стара коза с яренце, ако случайно може и на теб да роди ще черпиш до пенсия
Въпросната жена е уникална простачка, беше писала на доста мъже в сайта за запознанства, че се мести от Русе в София и иска някой да й помогне на гарата. И никой не й помогнал, аз тогава бях на море.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеМалко да Ви разсея:
вчера си писах по ф.б. с младата кроячка от Русе. Тя ми каза "Не ми пиши повече. Дъртак"
Аз й казах: "Ти пък си проста и селянка, а по-лошото е, че си и неграмотна." (Пише на диалект и с много грешки.)
Тя: "Много добре си пиша. Зная ко да прая и ще се оправя и сама."
Така и не намерихме общ език и се блокирахме взаимно.
Търси стара коза с яренце, ако случайно може и на теб да роди ще черпиш до пенсияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 6 Харесвания
Коментар
-
Малко да Ви разсея:
вчера си писах по ф.б. с младата кроячка от Русе. Тя ми каза "Не ми пиши повече. Дъртак"
Аз й казах: "Ти пък си проста и селянка, а по-лошото е, че си и неграмотна." (Пише на диалект и с много грешки.)
Тя: "Много добре си пиша. Зная ко да прая и ще се оправя и сама."
Така и не намерихме общ език и се блокирахме взаимно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеКаквото и да обсъждаме,моята е ясна. Надали ще изкарам до края на тая седмица.
Затова ви моля ако имате възможност да подпомогнете децата ми като си ида от тоя свят.Евго ще разбере кога е станало от Фейсбук.
Апелът ми е към целият форум, не само към участниците в тая тема . Но не искам да пиша и по другите теми.
Все пак това си беше любимата ми тема.Жал ми е за жена ми, която ще се отглежда сама две малки деца.Но съдбата е такава.
Съжалявам ,че ви занимавам с моите проблеми.
Коментар
-
Аз си бях ПРЕКАЛЕНО добър, и се подхлъзнах по дяволските изкушения.
Сега съм по ЛОШ - не се връзвам грам на дявола.
Не харесвам НИЩО изкуствено, модна глупост.
По доброто ми е че сега просто не се гавря с труп. Преди се възползвах, сега просто махам с ръка.
А ме подхлъзна една жена - нейното верую как ще отстъпваш на глупака, ще го МАЧКАШ да те уважава иначе те ти се подиграват и те мислят за мухльо ( и сега е така). ПРАВА е - говедото разбира само от ръжена, ама господ ми показа че не съм аз който да им показва и ги вкарва в правия път.
Като ринеш говна само ги размирисваш и се ЦАПАШ - на тях нищо не им става
Абе ДГД и без това ако искаш да им помогнеш само те псуват?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
А стана ли по-добър човек след случката?
Сега съм по ЛОШ - не се връзвам грам на дявола.
Не харесвам НИЩО изкуствено, модна глупост.
По доброто ми е че сега просто не се гавря с труп. Преди се възползвах, сега просто махам с ръка.
А ме подхлъзна една жена - нейното верую как ще отстъпваш на глупака, ще го МАЧКАШ да те уважава иначе те ти се подиграват и те мислят за мухльо ( и сега е така). ПРАВА е - говедото разбира само от ръжена, ама господ ми показа че не съм аз който да им показва и ги вкарва в правия път.
Като ринеш говна само ги размирисваш и се ЦАПАШ - на тях нищо не им става
Абе ДГД и без това ако искаш да им помогнеш само те псуватНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеПри него това са последствия. Склонен съм да приема, че си е бил относително нормален, преди случката.
Last edited by Arana; 03.10.2023, 17:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеВ неговия случай не така вулгарно отношение към живота и в частност към жените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не очаквай кратка дефиниция
впрочем, как решихме, че преди това е бил лош
Болестите се пращат като изпитание понякога. Особено, когато те целуне черната дама, както при Ботльо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
А каква е дефиницията?
Няма обща дефиниция. Може би най-добра е тази в докторската/Хипократовата клетва: Primum non nocere.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
А каква е дефиницията?
впрочем, как решихме, че преди това е бил лошпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
А стана ли по-добър човек след случката?
- 1 like
Коментар
-
оная с косата беше дошла за мен - ама аз нъл съм крали марко я ПРОГОНИХ.
Иначе питай патило - и това съм ПРЕЖИВЯЛ ЛИЧНО
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар