IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Брей, Ботльо, днес ме изненадваш приятно
    оная с косата беше дошла за мен - ама аз нъл съм крали марко я ПРОГОНИХ.
    Иначе питай патило - и това съм ПРЕЖИВЯЛ ЛИЧНО
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Точно така - трябва да се обърне към себе си. Да послуша тялото си. То му казва нещо и трябва да разбере какво да ПОПРАВИ в поведението, МИСЛЕНЕТО и да стане богоугоден.
      Абе по принцип живота е НАКАЗАНИЕ. Затворили са душата ти в това нефелно тяло и цял живот се съобразяваш с него. После се прераждаш и пак и пак докато се научиш по трудния начин.
      Брей, Ботльо, днес ме изненадваш приятно

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Да се затвори някъде като куче, може и на открито, да пие само вода две седмици и да чака да се договори с Господа. Човек минава през някои изпитания и ако те не го убият, това го прави по-силен. Умни глави са го казали далеч преди нас.
        Точно така - трябва да се обърне към себе си. Да послуша тялото си. То му казва нещо и трябва да разбере какво да ПОПРАВИ в поведението, МИСЛЕНЕТО и да стане богоугоден.
        Абе по принцип живота е НАКАЗАНИЕ. Затворили са душата ти в това нефелно тяло и цял живот се съобразяваш с него. После се прераждаш и пак и пак докато се научиш по трудния начин.
        Баси така и не намерих документи от турция
        Last edited by bota156; 03.10.2023, 11:24.

Коментар

• Да Ви кажа, че не давам Миродес да си ходи и се надявам скоро да се възстанови.

Да слуша съветите на Бота и да не губи време.

Коментар

То и ваксина без корона е същата работа. Не разбирам как хората имат доверие на други хора, които видимо ги доят от люлката до гроба в целия спектър от живота. Ако не спортувах редовно, щях да отперя виме като водоноска.
            Ами … имат познания по вирусология, микробиология и те такива ми ти работи .

Всеки знае себе си. За мен информацията от полуграмотни хора в полуграмотни алтернативни сайтове и дебилни социални мрежи за “ваксините” също не е особено достоверна, но този спор е стар.

Ей ти го Миро - дано се пребори.

Коментар

Дано отърве срещата със Св. Педро, че има деца да гледа.

Иначе - корона без ваксина е руска рулетка.
              То и ваксина без корона е същата работа. Не разбирам как хората имат доверие на други хора, които видимо ги доят от люлката до гроба в целия спектър от живота. Ако не спортувах редовно, щях да отперя виме като водоноска.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
                Каквото и да обсъждаме,моята е ясна. Надали ще изкарам до края на тая седмица.
                Затова ви моля ако имате възможност да подпомогнете децата ми като си ида от тоя свят.Евго ще разбере кога е станало от Фейсбук.
                Апелът ми е към целият форум, не само към участниците в тая тема . Но не искам да пиша и по другите теми.
                Все пак това си беше любимата ми тема.Жал ми е за жена ми, която ще се отглежда сама две малки деца.Но съдбата е такава.
                Съжалявам ,че ви занимавам с моите проблеми.
                Знам, че е лесно да се говори отстрани, но просто изхвърли тези мисли и се фокусирай върху децата. Те имат нужда от баща, а не от помощи. Успех, вярвай в себе си, децата чакат на тебе.

Коментар

Страхът от Бога не е да не се разболееш, а за това - какви ги вършиш. Светите Отци са приемали болестите за дар и изпитание. Но да не ни се случва, защото ние сме слаби духом и силни зад волана. Дай му кураж на дружката, че главата му е изпушила здраво.
                  Дано отърве срещата със Св. Педро, че има деца да гледа.

Иначе - корона без ваксина е руска рулетка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Ботчо, ти определено си минал по бръснача и меко казано си бил на ръба. Силно се надявам Миро да се вслуша в съветите ти, докато не са изтървали положението. Ако не заради себе си, то поне заради децата. За едно дете едва ли има по-голяма трагедия от загубата на родител.
                    Да се затвори някъде като куче, може и на открито, да пие само вода две седмици и да чака да се договори с Господа. Човек минава през някои изпитания и ако те не го убият, това го прави по-силен. Умни глави са го казали далеч преди нас.
                    Last edited by pinoccio; 03.10.2023, 08:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

така си мислиш. храчех кръв имах сатурация 40-60, с 18л кислород 82-83, една ми го намали на 12 и стана 75 за 10сек, можех само очите си да въртя. И така 6 дена в реанимацията, после пак в реанимация ама не така овързан с техника. Мокреха ми с марли устните, буквално през 15 мин проверяваха дали съм жив. Изправях се с чужда помощ 3 месеца, с проходилка ходих 4-5 месеца.

Докато не стигнеш 60-40 кръвно, да дишаш само с кислород, да почнат да ти отказват органите си мноооого далеч от края
                      Ботчо, ти определено си минал по бръснача и меко казано си бил на ръба. Силно се надявам Миро да се вслуша в съветите ти, докато не са изтървали положението. Ако не заради себе си, то поне заради децата. За едно дете едва ли има по-голяма трагедия от загубата на родител.

Коментар

Амин. Малко страх от Бога не вреди, независимо каква е точно ситуацията. И за тебе ва̀жи.
                        Страхът от Бога не е да не се разболееш, а за това - какви ги вършиш. Светите Отци са приемали болестите за дар и изпитание. Но да не ни се случва, защото ние сме слаби духом и силни зад волана. Дай му кураж на дружката, че главата му е изпушила здраво.

Коментар

Не съм се ваксинирал срещу короната. Разболях след като имах служебни дейности с едни сирийски бежанци. Най-вероятно са ми прехвърлили някакъв вирус и имунната ми система полудя.Вече нищо не може да я обуздае,дори кортикостериди.Най-лошото е,че ме удря и в белите дробове. Ако нещо ще ме убие това е възпалението в тях.
                          При теб е било само в бъбреците, а мен ме удря в цялото тяло. Денонощно. Не виждам никаква надежда за лечение.
                          така си мислиш. храчех кръв имах сатурация 40-60, с 18л кислород 82-83, една ми го намали на 12 и стана 75 за 10сек, можех само очите си да въртя. И така 6 дена в реанимацията, после пак в реанимация ама не така овързан с техника. Мокреха ми с марли устните, буквално през 15 мин проверяваха дали съм жив. Изправях се с чужда помощ 3 месеца, с проходилка ходих 4-5 месеца.

Докато не стигнеш 60-40 кръвно, да дишаш само с кислород, да почнат да ти отказват органите си мноооого далеч от края.

Не знам къде лежиш - ама отивай в БЕЛОДРОБНА БОЛНИЦА в софия. Даваш 1000лв на доцентката и веднага те приемат. Ако до 1 седмица там не ти дадат надежда бягаш задължително - в турция ти е единствената възможност. Само там става с пари. На запад и милиони не могат да те оправят.
                          Не вярвай на никой лекар. На никой не му пука за тебе. Първи братовчеди ЛЕКАРИ хирурзи ги питат как съм и ги лъжат.
                          Трябва САМ да си организираш лечението, да намериш (подкупиш) лекар да ти обърне внимание, ако вдигне ръце следващия. Аз съм сменял поне 10, само излизам от болница и тръгвам по други лекари. Не се прибирах вкъщи
                          Last edited by bota156; 03.10.2023, 08:31.

Коментар

Честно да ти кажа - никой не си знае седмиците. Ще ти минат сърбежите и пак ще дойдеш да разправяш на Арана, че на зла кучка - зъл прът й трябва, за да те уважава и да ти два и сутрин, и обед, и вечер, а понякога и посред нощ, ако нещо те не лови сън от мисли по други кучки. Няма мачо, няма кинти, сал една гьостерица държиш зад вратата и светът е добър. А и вече е вторник, Господ си има други задачи.
                            Амин. Малко страх от Бога не вреди, независимо каква е точно ситуацията. И за тебе ва̀жи.

Коментар

Затова ви моля ако имате възможност да подпомогнете децата ми като си ида от тоя свят.Евго ще разбере кога е станало от Фейсбук.
                              Апелът ми е към целият форум, не само към участниците в тая тема . Но не искам да пиша и по другите теми.
                              Все пак това си беше любимата ми тема.Жал ми е за жена ми, която ще се отглежда сама две малки деца.Но съдбата е такава.
                              Далеч съм от мисълта за диагностициране, ели по интернет. Само ще споделя опит със сина ми. Имаше мултисистемен възпалитен синдром след прекаран ковид. Много рядко заболяване, в България бяха по-малко от 100 деца година и нещо след появата ковид. Лекуваха го с интравенозен имуноглобилин. Няма го по аптеките.
                              Не се предавай, бори се! Наистина ходене до Турция може да спаси положението. Стискам палци.
                              За апелът ти, вече писах, но се надявам да не се налага Евго да ни информира с лоши новини.

Коментар

Честно да ти кажа - никой не си знае седмиците. Ще ти минат сърбежите и пак ще дойдеш да разправяш на Арана, че на зла кучка - зъл прът й трябва, за да те уважава и да ти два и сутрин, и обед, и вечер, а понякога и посред нощ, ако нещо те не лови сън от мисли по други кучки. Няма мачо, няма кинти, сал една гьостерица държиш зад вратата и светът е добър. А и вече е вторник, Господ си има други задачи.

Коментар

Working...
                                X