Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Интересно ми е с какво я провокира, че се стигна до такива откровения?
https://youtu.be/kvBJe8tpHfU?si=ujWs77aDVdUW1Zr_
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеМалко да Ви разсея:
вчера си писах по ф.б. с младата кроячка от Русе. Тя ми каза "Не ми пиши повече. Дъртак"
Аз й казах: "Ти пък си проста и селянка, а по-лошото е, че си и неграмотна." (Пише на диалект и с много грешки.)
Тя: "Много добре си пиша. Зная ко да прая и ще се оправя и сама."
Така и не намерихме общ език и се блокирахме взаимно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Абе и любовниците идват, че и една го изчука един от братята. 2 любовници се сбиха на терасата на болницата - официалната и една от неофициалните.
Това не му помогна де - след 2-3 месеца го копаха. Аз 3 пъти влизах в болницата, той все там си беше и все по зле ставаше до края си.
А нищо му нямаше като дойде - 38гр температура без никакви други оплаквания
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Евго, това ти го пиша от много време ,но не се замисляш и удряш все на камък. Търси си жена с дете и гледай какво има и в главата, а не търси разни шивачки ,перачки и подобни без акълни простачки. Не се живее с такива ,а жената ще отглежда и възпитава и децата ти. Мисли и успех !
Да се клецала хубаво. Или ти си я учиш или друг я е научил.
Да ама шафрантия деца не гледа, тя е научена да се ебе не да гледа деца и мъжНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Евго, това ти го пиша от много време ,но не се замисляш и удряш все на камък. Търси си жена с дете и гледай какво има и в главата, а не търси разни шивачки ,перачки и подобни без акълни простачки. Не се живее с такива ,а жената ще отглежда и възпитава и децата ти. Мисли и успех !
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеМалко да Ви разсея:
вчера си писах по ф.б. с младата кроячка от Русе. Тя ми каза "Не ми пиши повече. Дъртак"
Аз й казах: "Ти пък си проста и селянка, а по-лошото е, че си и неграмотна." (Пише на диалект и с много грешки.)
Тя: "Много добре си пиша. Зная ко да прая и ще се оправя и сама."
Така и не намерихме общ език и се блокирахме взаимно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение20 годишните се хващат само с 2 вида мъже - на същите години жребец или МЪЖ с положение.
Дето ще я води на бали, малдиви, куршавел при това всеки сезон - 4 пъти годишно, ще и даде порше да ходи на маникур, фитнес, кредитна карта да си взема парцалки от мола ...
Ти дали се вписваш в една от тез 2 категории, че и претенции да имаш към бръмчалките от 20-те.
Та те - де що има същество дет му се мандахерца нещо из гащите и лази в краката, подритва ги всекидневно и баш у тебе ще се огледа.
ЗА КВО?
1000 пъти ти казваме да не залиташ по бръмчалки ма ти не та не.
"Аз съм ебати пича, не знам що никоя не ме обича."
Ма никой си бе евго - РАБОТНИК с 2-5к ЗАПЛАТА.
Някоите вземат 2-5к НА ДЕН не на месец
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Я си задай един простичък въпрос:
Кой седи и бди до леглото на Миро в момента?
Харем 20 годишни дългокраки украинки или жена му на 45-46?
Дано оздравее и от сърце му пожелавам да му дойде и на него акъла.
И не, не си дъртак, но е време да пораснеш вече.
Това не му помогна де - след 2-3 месеца го копаха. Аз 3 пъти влизах в болницата, той все там си беше и все по зле ставаше до края си.
А нищо му нямаше като дойде - 38гр температура без никакви други оплакванияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
20 годишните се хващат само с 2 вида мъже - на същите години жребец или МЪЖ с положение.
Дето ще я води на бали, малдиви, куршавел при това всеки сезон - 4 пъти годишно, ще и даде порше да ходи на маникур, фитнес, кредитна карта да си взема парцалки от мола ...
Ти дали се вписваш в една от тез 2 категории, че и претенции да имаш към бръмчалките от 20-те.
Та те - де що има същество дет му се мандахерца нещо из гащите и лази в краката, подритва ги всекидневно и баш у тебе ще се огледа.
ЗА КВО?
1000 пъти ти казваме да не залиташ по бръмчалки ма ти не та не.
"Аз съм ебати пича, не знам що никоя не ме обича."
Ма никой си бе евго - РАБОТНИК с 2-5к ЗАПЛАТА.
Някоите вземат 2-5к НА ДЕН не на месецНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не се знае, нали Миродес ни е разказвал, за чичовци на 50г с млади жени.
Тя не можа нищо да ме използва, защото е проста и елементарна. Дори из София трудно се оправя още.
И чие възприятие е по-важно /и валидно/ в случая - твоето или чуждото? Не питам, кое е обективно.
Хубостта и младостта са субективни неща. ("Всеки се харесва някому, господарке" от една любима приказка)
Аз познавам смотани мухльовци, които са семейни, и мъже тип мачо с много хубава физика, които са ергени, на горе долу една възраст.
Кой седи и бди до леглото на Миро в момента?
Харем 20 годишни дългокраки украинки или жена му на 45-46?
Дано оздравее и от сърце му пожелавам да му дойде и на него акъла.
И не, не си дъртак, но е време да пораснеш вече.Last edited by Arana; 04.10.2023, 17:50.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз не се възприемам като дъртак обаче.
Въпросната жена е уникална простачка, беше писала на доста мъже в сайта за запознанства, че се мести от Русе в София и иска някой да й помогне на гарата. И никой не й помогнал, аз тогава бях на море.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТезата, че света е сбъркан, а не - ти, се нуждае от доказателства, каквито към момента не сме видели...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИ чие възприятие е по-важно /и валидно/ в случая - твоето или чуждото? Не питам, кое е обективно.
Хубостта и младостта са субективни неща. ("Всеки се харесва някому, господарке" от една любима приказка)
Аз познавам смотани мухльовци, които са семейни, и мъже тип мачо с много хубава физика, които са ергени, на горе долу една възраст.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Никоя мадама в 20-те НЯМА ДА ТЕ ВЗЕМЕ. Ако си хване случайно с теб ще е да те ИЗПОЛЗВА ДА ПРЕОДОЛЕЕ ТРУДЕН МОМЕНТ и после ще те нарита. Даже оназ "неграмотна простачка" ТАКА НАПРАВИ.
Това че се чувстваш 18г пикльо е САМО В ТВОЙ УЩЪРБ
Тя не можа нищо да ме използва, защото е проста и елементарна. Дори из София трудно се оправя още.
И чие възприятие е по-важно /и валидно/ в случая - твоето или чуждото? Не питам, кое е обективно.
Аз познавам смотани мухльовци, които са семейни, и мъже тип мачо с много хубава физика, които са ергени, на горе долу една възраст.Last edited by Evgo; 04.10.2023, 17:15.
Коментар
Коментар