If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Признавам. Първо, защото е минал през началния филтър въобще да седна на масата му. Принципно ако е досадник аз плащам великата сметка и циркът приключва.
Когато връзката/бракът е дълъг е добре да има равновесие в това кой колко дава. И мъжете са човешки същества. Много е важен балансът.
Съгласен. Черпи ги тези моми и забрави парите. Ако искаш да си платиш за секс, знаеш къде. Гледай да си изкараш добре, хапни, пийни, направи хубаво впечатление...важно е момата да те хареса. Не гледай на вечерята като на трамплин към спалнята.
В крайна сметка, ако няма привличане, в т.ч. и сексуално, няма как да стане, колкото и да черпиш.
Поздрави!
Да, такава позиция е обидна за жената; може би затова някои някъде жени държат непременно да платят своята сметка, отхвърляйки идеята за абстрактно кавалерство.
То аз и секса, поне първите пъти, го смятам в областта на началото на запознанство – или "сексът (не) е повод за запознанство" – и след него все още никой не е длъжен нещо на другия.
Съгласен. Черпи ги тези моми и забрави парите. Ако искаш да си платиш за секс, знаеш къде. Гледай да си изкараш добре, хапни, пийни, направи хубаво впечатление...важно е момата да те хареса. Не гледай на вечерята като на трамплин към спалнята.
В крайна сметка, ако няма привличане, в т.ч. и сексуално, няма как да стане, колкото и да черпиш.
Поздрави!
Кайзенчо, за много години. Отдавна не си се вясвал. Хубав акъл даваш.
Човече,спри се да анализираш жените!Ще се прецаааакам ли,като я почерпя,няяяма ли да се прецакам?!Прецакай се!Покани я на вечеря и се прецакай,ама го направи с кеф!Напълни "софрата",отпусни душата,така и дамата ще се отпусне...., и се изкефи на вечерта!Ако след няколко прецаквания,нещата не се получават ,прецакай се с някоя друга и т.н.Прецаквай се ,докато се получи,а може и да не получи....Но най-малкото ще имаш много приятни прецаквания.....А не да се хвалиш с това ,какви глупости си си напазарувал - от рода на старинна кристална фруктиера,ваза и тем подобни дивотии...А бе, как е възможно един мъж да ходи и да си губи времето,за да пазарува подобни глупости,че и да се хвали с това...?!
Така и не разказа онази дама дето те покани на рожден ден и дето ѝ купи подарък продължи ли нататък с някой общ роман или затвори книгата.
Нещо кисел ми се виждаш тази сутрин - от студа ще да е …
Наистина - самата ти показа нееднократно, че не се интересуваш от подробности, а и аз не владея телеграфния стил. Есета и романи не ти (НИ) се четат (времето ни е забързано и с глупости не ни се занимава.)
Забелязал съм, че истинските дами се връщат.
Ако не се върнат - значи - точно те не са били истинските!
Философията ми е жеУезна! Никаква възможност за пробив, ама ни-как-ва!
Има жени, които и едно кафе не заслужават с номерата, които правят.
Човече,спри се да анализираш жените!Ще се прецаааакам ли,като я почерпя,няяяма ли да се прецакам?!Прецакай се!Покани я на вечеря и се прецакай,ама го направи с кеф!Напълни "софрата",отпусни душата,така и дамата ще се отпусне...., и се изкефи на вечерта!Ако след няколко прецаквания,нещата не се получават ,прецакай се с някоя друга и т.н.Прецаквай се ,докато се получи,а може и да не получи....Но най-малкото ще имаш много приятни прецаквания.....А не да се хвалиш с това ,какви глупости си си напазарувал - от рода на старинна кристална фруктиера,ваза и тем подобни дивотии...А бе, как е възможно един мъж да ходи и да си губи времето,за да пазарува подобни глупости,че и да се хвали с това...?!
Нямаш си на идея колко могат да изпият истинските мъже, преди да хлопне мандалото
Не давай такива бизнес планове за безплатно напиване, че в днешно време не е трудно човек да си уреди среща.
Много се лъжеш, аки смяташ,, че Тя ще чака да се наливаш до края на "свиждането", само заради това, че е "загоряла" за трите букви... Ще си плащаш като поп надценките и ще ни веселиш (познай като кого) тук.
Коментар