Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
И мъжете и жените са максималисти, искат всичко- млад, красив, богат,умен( а колкото повече качества има човек- толкова е по- голяма конкуренцията за него) ...... Много често обаче не могат да предложат почти нищо насреща, докато гонят максимума пропускат доста добри възможности. Та с 2 думи най- голям успех в отношенията със срещуположният пол имат хората, които са реалисти, не летят в облаците и имат реалистична преценка за себе си и околните
Сещам се за вица-казало едно момче, че е влюбен. И майка му почнала да го пита какво работи момичето,откъде е,какво образование има,какви са родителите й и още десетки въпроси.А баща му само го попитал "Сине в жена ли се влюби?"и при утвърдителен отговор казал"Добре"и не задавал повече въпроси.Last edited by Vergil1975; 07.01.2023, 19:15.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеМного често обаче не могат да предложат почти нищо насреща, докато гонят максимума пропускат доста добри възможности. Та с 2 думи най- голям успех в отношенията със срещуположният пол имат хората, които са реалисти, не летят в облаците и имат реалистична преценка за себе си и околните
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Но тези качества на мъжа рядко ги има в 1. Според мен, неомъжената българка търси нещо като в "Секса и града" и живее в заблуда, че ще го намери.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Върни се назад и намери някой мой пост, в който нон стоп се фукам ква фърст мацка съм.
Няма да намериш. Ще намериш пост, в който ти казвам, че съм грозна вещица.
И същото с обратен знак
Ако имаш предвид, че съм се представял за красив богат,успял или тем подобни, ще е хубаво да ме цитираш.Щото подобни неща не съм писал.То в тоя форум сте все милионери,как аз ще се меря с такива.
А съм си и сложил и снимка,та всеки може да прецени как изглеждам.Не съм Ален Делон.Last edited by Vergil1975; 07.01.2023, 18:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
????Какво точно имаш предвид?
Няма да намериш. Ще намериш пост, в който ти казвам, че съм грозна вещица.
И същото с обратен знак
- 3 Харесвания
Коментар
-
С комшиите не общувам .Само се поздравяваме. Така че какво става вкъщи никой съсед си няма и понятие.
А и последното нещо на света, което ме интересува е какво мислят другите за мен. Смяташ ли,че ако ми пукаше,щях да пиша такива мнения?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ех, сакън да пипнеш нещо женско, че отиде репутацията... ще спрат да те поздравяват комшиите да знаЙш
А и последното нещо на света, което ме интересува е какво мислят другите за мен. Смяташ ли,че ако ми пукаше,щях да пиша такива мнения?
- 1 like
Коментар
-
Домашната ми работа днес е да водя децата на кино.Чистенето,готвенето ,прането са женски задължения, не мъжки.Last edited by Bad_Bear; 07.01.2023, 15:40.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеМире, пак си пуснал арабския режим в действиеЯвно силно кафе пиеш сутрин, та те вдига не на 6, а на 12. Жена ти не те ли усеща, че кипиш от енергия, та съботата да те "впрегне" за някоя домашна работа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Хич не е рядко бе Евгич! Въпроса е, че посочения модел мъж обикновено е нагъл и е като мелачка и жените искат но знаят,че там е тегаво от към обвързване !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеМире, пак си пуснал арабския режим в действиеЯвно силно кафе пиеш сутрин, та те вдига не на 6, а на 12. Жена ти не те ли усеща, че кипиш от енергия, та съботата да те "впрегне" за някоя домашна работа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Но тези качества на мъжа рядко ги има в 1. Според мен, неомъжената българка търси нещо като в "Секса и града" и живее в заблуда, че ще го намери.
- 1 like
Коментар
Коментар