Първоначално изпратено от Turbolan
Разгледай мнение
1. Млад съм - да го духат възрастните - само след десетина години няма да си толкова млад и с теб ще отнасят идентично - това ти го оставям като храна за размисъл;
2. Знам нещо в строго специализирано направление - да, така е, но … то се изменя със скоростта на светлината - само след десет години ще си морално остарял като Айфон11;
3. Фактът, че знам нещо и арогантно се опитвам да се подигравам на по-възрастни от мен играчи е индикация за ментално късогледство по следните причини - тези играчи могат да ти вкарат гол владеейки друг специфичен спектър от човешкото познание и не проявявайки арогантност към околните удряйки се по гърдите, че имат тези познания. При все това е редно да внимаваш с възрастните хора с развита социална мрежа, дълъг социален запис и специфичен набор от познания;
4. Прост Пример - позволяваш си да иронизираш Мико - а Мико, ако си го подразнил достатъчно и ако е в настроение би могъл да закуси с теб по всяко време;
5. Заключение - огледай се около себе си и се позамисли как се отнасяш към околните.
Арогантността и липсата на домашно възпитание, липсата на уважение към околните in the long run би могло да ти изяде главата.
Лично аз, подобно на ТНМ едва ли ще общувам повече с теб при подобно отношение.
От мен приятен ден.
Коментар