Първоначално изпратено от harpiata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Така е.
Сега като си ерген (разведен), си в моето положение, братле.
Тц, не съм в твоето положение.
Нещо на хоризонта?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеИ назад доказахме, че Евго понася шегите мъжки. За разлика от теб, другарю йорис.
Сега като си ерген (разведен), си в моето положение, братле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеПрави ми впечатление все по-често срещаното шаблонно мислене. Като се започне от подредбата на срещите, развитието им...сходно с интервю за работа и т.н. Без елементи на импровизация, без емоция. Това, че на жените им е скучно е видно от километри, но и на мъжете не им е особено интересно. Правят го по задължение - защото така трябва. Явно голямото количество информация заливаща хората притъпява естественото държание и подход при контакт.
Тук е момента да се отбележи, че при мъжете е доста по-изявено. Нежния пол са много деликатни и изобретателни в това направление. И понеже мъжката роля е водещата, нерядко се случва да стане едно голямо нищоЕто например често използвана реплика от жените в нова компания е - много си ми познат отнякъде...абсолютно неангажираща, даваща възможност за хиляди импровизации след нея, без човек да се чувства като на кръстосан разпит.
В тоя ред на мисли, ще ми е интересно да чуя мъжкия контингент от форума с какъв арсенал от оръжия разполага в това отношение, съответно и аз ще споделя част от моите
ако жената е загоряла и е разбрала, че си надежден, ще дойде у вас на първа среща, след като сте чатили и сте се видели на камерата. На мен са ми идвали
От друга страна, може да излезете на няколко срещи (3, дори и 10) и да не ти пусне. Това, че се държиш кавалерски, плащаш сметките и не настояваш, е в твой минус.
Аз съм чувал от един приятел от Варна, тип "лафа мъжкар".......отишъл на среща с някаква, а тя си гледала в телефона, говорела си с други хора по телефона и не му обърнала внимание както трябва и не се държала хубаво. И не станало нищо. Най-вече се познава по невербалния език,
Вероятно повечето българки търсят Холивудска красота и "добър платец".
- 1 like
Коментар
-
А това ти мнение само затвърждава предния ми пост
Понеже съветите, които ти даваш на Евго са толкова лишени от стойност, а ти ги повтаряш и потретваш, само и само да ги валидираш. Това ти пречи да видиш как ВСИЧКИ се опитваме да му помогнем. На теб това ти пречи, че някой може да му даде истински качествен съвет. Така твоите куул бръщолевения се разтварят във въздуха.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеМяукай на воля котенце и изпадай в екстаз от собствените си ограничения. Не ми пречиш. През "Stinger"-a ми е изказването на закостенял и ограничен феодал, неспособен не да възприеме, а дори да чуе/прочете мнение, различно от неговото. Заради страха си някой друг да не го "задмине"
И какво мнение да ти възприемам, мишок,като ти не изразяваш мнение, а се подиграваш и обиждаш. Цървул.Last edited by Vergil1975; 22.01.2023, 15:06.
Коментар
-
Мяукай на воля котенце и изпадай в екстаз от собствените си ограничения. Не ми пречиш. През "Stinger"-a ми е изказването на закостенял и ограничен феодал, неспособен не да възприеме, а дори да чуе/прочете мнение, различно от неговото. Заради страха си някой друг да не го "задмине"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениезапочна иронично да ти вика котенце.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Няма ключ , няма и барака , илюзията си ако решиш укажи я , може би заедно да и се посмеем !?
Коментар
-
Прави ми впечатление все по-често срещаното шаблонно мислене. Като се започне от подредбата на срещите, развитието им...сходно с интервю за работа и т.н. Без елементи на импровизация, без емоция. Това, че на жените им е скучно е видно от километри, но и на мъжете не им е особено интересно. Правят го по задължение - защото така трябва. Явно голямото количество информация заливаща хората притъпява естественото държание и подход при контакт.
Тук е момента да се отбележи, че при мъжете е доста по-изявено. Нежния пол са много деликатни и изобретателни в това направление. И понеже мъжката роля е водещата, нерядко се случва да стане едно голямо нищоЕто например често използвана реплика от жените в нова компания е - много си ми познат отнякъде...абсолютно неангажираща, даваща възможност за хиляди импровизации след нея, без човек да се чувства като на кръстосан разпит.
В тоя ред на мисли, ще ми е интересно да чуя мъжкия контингент от форума с какъв арсенал от оръжия разполага в това отношение, съответно и аз ще споделя част от моите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ключът от бараката е на друго място. Когато му дойде времето ще ти го укажа, но няма да ти хареса.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар