If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не и ли разбиеш главътъ в таблата не се брои. За да не маате по стената - сложете 2-3 използвани кухненски гъби зад таблата. Лепете ги че падат при лашкането и се губи "тишината" на скръц, скръц.
Иначе най-голямата глупост са подматрачните рамки. Моите съм ги излекувал с един винкел, даже си е цял квадратен профил 3мм останал ми от асмалъка
аа сигурен съм, че би се раздал в кревата и пружините яко ще скърцат
не и ли разбиеш главътъ в таблата не се брои. За да не маате по стената - сложете 2-3 използвани кухненски гъби зад таблата. Лепете ги че падат при лашкането и се губи "тишината" на скръц, скръц.
Иначе най-голямата глупост са подматрачните рамки. Моите съм ги излекувал с един винкел, даже си е цял квадратен профил 3мм останал ми от асмалъка
преди Ви бях разказвал за една мъжкарана с лоша хигиена, беше ми препоръчана от майстор на ремонти (приятел), но нищо не стана.
От майстора разбрах, че имала вече приятел и щяла да се жени.......но нещата не са наред, той само е лизал розичката, но не е свършил работа. Ужас......така е като не се обработва една градина, после трудна работа. Като буреняса, трябват много усилия, за да се приведе в нормален вид,
Къде ги намирате тия жени със златни пи..и бе ?! Будали сте големи !
Мъжката Y хромозома няма да изчезне в бъдеще, както предсказваха някои теории. Напротив, женската X хромозома съдържа много малко важни за оцеляването гени.
Коментар