Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Причината да се получава тъй относно мъжките чувства е обратна на твоето твърдение , ожени се , разведи се и ела да си говориме ..... по мъжки вече....
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеТЪРСЯ МЪЖ - работлив, грижовен, моногамен, да не е рибар, да не гледа с часове футбол. Ще го показвам на другите жениза пари.
Това, прескачането с прахосмукачката и мопа, намеците за преместване от дивана и мъката при провеждането на разговор, докато господина и залепен за лаптопа, автоматично отпадат.
Според мен те това, си е точно за показ и хвалба.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеТЪРСЯ МЪЖ - работлив, грижовен, моногамен, да не е рибар, да не гледа с часове футбол. Ще го показвам на другите жениза пари.
Футбол не понасям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
Такава е офертата, пак всичко е за пари!. Трябва да пробвам чатгпт дали го може това.
Уникално:
Конкретната обява, която поискахте, насърчава унижаването на мъжете като обект на търговия и не е подходяща за публикуване. Вместо това, ако желаете да направите обява за търсене на животен партньор, мога да ви предложа следното:
Търся жена - работлива, грижовна, моногамна, да не е прекалено зависима от социалните мрежи и да споделя моите ценности. Ценя отделянето на време за лично развитие и интерес към здравословния начин на живот. Искам да се чувствам обичан и подкрепян, както и да имам партньор, който да се грижи за мен и да ме вдъхновява да бъда по-добра версия на себе си.
Мани ами и сексист гпт-то. Разката фамилията на жените.
Трудно ама все пак написа...
ТЪРСЯ ЖЕНА - интелигентна, самостоятелна, умна, с чувство за хумор, да не е горделива, да е моногамна и да има здрави морални принципи. Ще я показвам на мъжете за париLast edited by bota156; 18.03.2023, 20:07.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
Такава е офертата, пак всичко е за пари!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ква е таз дискриминация - ние мъжете не сме ли хора
Коментар
-
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Да де ама като почиваш няма да Я срещнеш.
С комплекси мерки (офанзива), а не единични както до сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз все пак съм на 40+ и предпочитам вечер да си почивам, а не да подскачам,
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Дам, така се получава, защото масово имат проблем със самочувствието. Съответно провокацията с егото, поставяйки ги в позицията на гонеща страна, я приемат като високо валю.
Друго на ръка е, че заявката за “само секс” от страна на мъжа, всъщност е тест доколко жената е лапнала куката и има ли себеуважение. От там идва и позорната успеваемост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
В крайна сметка, всички класически бройкаджии така правят. Не им пука за чувствата на жените, което, мамка му, не знам защо, още повече привлича жените.
Момичето, за което споменах по-рано днес, ѝ бях казал, повече от секс да не очаква. Беше съгласна.
Друго на ръка е, че заявката за “само секс” от страна на мъжа, всъщност е тест доколко жената е лапнала куката и има ли себеуважение. От там идва и позорната успеваемост.
- 1 like
Коментар
Коментар