Първоначално изпратено от mathematician
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Знам за тези ограничения по времето на соца, но не са спазвани стриктно.
Хората с връзки са се уреждали по втория начин. И към края на соца, много хора не ги спазваха, т.е. вземали са апартаменти без да имат право.
Изграждане на нови жилища (жилищен фонд), чрез който се осигуряват жилища за:
1. Крайно нуждаещи се от:
Първа група нуждаещи се (3 подгрупи)
Втора група нуждаещи се (не получават жилище, АКО не попаднат в Първа група.
Трета група - още по-зле от Втора група...
2. Особено нуждаещи се служители, близки до властта (БКП, БЗНС, УБО...)
Не зная, че гореспоменатите служители са можели да получат жилище за своето семейство, а също - отделни (НЕПЪЛНОЛЕТНИ) членове, ученици и неженени студенти в семейството (на служители на УБО) - да получат свои жилища (Евго и брат му).
Евго живее 10-на години, преди 1989 (демокрацията), т.е - непълнолетен е, а тати очевАдно не е бил този лъФ в УБО, за да го "уреди" с апарт..., че и още един - за брат му...
Абе, какъв е бил тоя баща?!? Не стига, че няма икономически познания, но и връзки нямал... Едни никакви ТРИ апартамента в София да не може да осигури на децата си! За окайване са тия хора...
.
- 4 Харесвания
Коментар
-
И в работата ми, и в квартала и сред роднините има много хора без половинка, такива са времената.
Особено е лошо за жените, знаете защо.
Ратко ме пита за старата мома, иначе не ми дреме за тази история.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
На кръжок по пиеньЕ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Евго не смята, че има някакъв проблем в него. Иначе е лесно да се дават такива съвети, но на практика се изискват години за осъзнаване на тежестта на семейните архетипи в определени случаи, особено когато се касае за преодоляване на сериозни обременености.
Особено е лошо за жените, знаете защо.
Ратко ме пита за старата мома, иначе не ми дреме за тази история.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Имам колега, той казва една златна приказка: “реалността няма да се изкриви така както на тебе ти се иска”.
Остава ти да се нагодиш към реалността. Има и нормални хора, има и силиконови хора. Просто търсиш нормалните. Обаче от дивана с дистанционното няма как да се получи. Ставаш от дивана и се записваш на нещо.
- 1 like
Коментар
-
Наскоро гледах Боби Търбото е едно предаване. Разказа, че му отнело 40г да намери своята половинка в днешния комерсиален и виртуален свят, на изкуствени устни и пошлост.
Добре, ще пробвам да ходя на някакви танци......И други неща ще пробвам. Каквото проработи.
Остава ти да се нагодиш към реалността. Има и нормални хора, има и силиконови хора. Просто търсиш нормалните. Обаче от дивана с дистанционното няма как да се получи. Ставаш от дивана и се записваш на нещо.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ЕВГООО отърви се от МИНАЛОТО.
Кво та е*е баща ти, дядо ти, леля ти, стринка и не знам си кви дъртаци от рода ти какво правили?
ИСКАШ ли нещо винаги ще намериш начин, не искаш ли планини от оправдания ще измислиш.
Тез оправдания те затрупват с помия, тровят ти съзнанието. Първо НЕГО СЪЗНАНИЕТО трябва да излекуваш.
Не търси нещо от другите - започни да ЖИВЕЕШ с тях, да общуваш, да се радваш, да тъгуваш ...
- 6 Харесвания
Коментар
-
Ратко, а ти на младини, на 20+, играч ли беше с жените?
Знам, че си добър инвеститор и имаш топки,препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
оп-пааа??
Знам, че си добър инвеститор и имаш топки,
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ЕВГООО отърви се от МИНАЛОТО.
Кво та е*е баща ти, дядо ти, леля ти, стринка и не знам си кви дъртаци от рода ти какво правили?
ИСКАШ ли нещо винаги ще намериш начин, не искаш ли планини от оправдания ще измислиш.
Тез оправдания те затрупват с помия, тровят ти съзнанието. Първо НЕГО СЪЗНАНИЕТО трябва да излекуваш.
Не търси нещо от другите - започни да ЖИВЕЕШ с тях, да общуваш, да се радваш, да тъгуваш ...
Абе с една котка имам повече отношения отколкото ти с ЧОВЕЦИТЕпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Направо ме вбесяваш, като ти чета простотиите.
Абе с една котка имам повече отношения отколкото ти с ЧОВЕЦИТЕНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Наскоро гледах Боби Търбото е едно предаване. Разказа, че му отнело 40г да намери своята половинка в днешния комерсиален и виртуален свят, на изкуствени устни и пошлост.
Добре, ще пробвам да ходя на някакви танци......И други неща ще пробвам. Каквото проработи.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар