IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

И какво като изхвърча?Ще ми изпишат веждите-няма грижи за деца, нито съм ангажиран с една жена.
    Ти плашиш кучето със салам.
    А и ако толкова съм на зор-рускини,украинки,виетнамки и тем подобни дават мило и драго да се обвържат с мъж като мен.
    Хм. Те всички това си мислят, а пък реалността им излиза малко по-соленичка. Ма ти си котенце, така че разговорът е по-скоро теоретичен.

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
      Развод
      Празнувай.

https://www.youtube.com/watch?v=eKm4...лепаков

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Ти не знаеш какъв късмет имаш, че в България, някоя разумна жена още те търпи. Моят съвет е да не си насилваш късмета.

В други култури ще изхвърчиш като коркова тапа от бутилка шампанско.
        И какво като изхвърча?Ще ми изпишат веждите-няма грижи за деца, нито съм ангажиран с една жена.
        Ти плашиш кучето със салам.
        А и ако толкова съм на зор-рускини,украинки,виетнамки и тем подобни дават мило и драго да се обвържат с мъж като мен.
        Last edited by Vergil1975; 19.01.2023, 17:46.

Коментар

Това е най-малко вероятната причина за развод,ама щом си казала.
          Ти не знаеш какъв късмет имаш, че в България, някоя разумна жена още те търпи. Моят съвет е да не си насилваш късмета.

В други култури ще изхвърчиш като коркова тапа от бутилка шампанско.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Нито един . Фрида Кало е мексиканка, Хосе Марти е кубинец, а Маркес, колумбиец.
            Е, да не изпадаме в подробности сега , Евго има предвид, че те са културни издънки на родината майка

Ако ептен задълбаем Кало е еврейка
            Last edited by Arana; 19.01.2023, 18:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Че от тези тримата, кой е испанец бе Евго....че не се сещам.
              Нито един . Фрида Кало е мексиканка, Хосе Марти е кубинец, а Маркес, колумбиец.

Коментар

Щот много го вадят шнорхела извън дисагите.

Забрави за старата Испания. Няма я вече. Умряла е малко след Франко за жалост.
                Това е най-малко вероятната причина за развод,ама щом си казала.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

В учебниците по Испански и в институт Сервантез изобщо не са ни разказвали за Новата Испания.

Преподават старите и класическите неща - за Фрида Кало, за Хосе Марти, за Маркес и т.н.
                  Че от тези тримата, кой е испанец бе Евго....че не се сещам.

Коментар

В учебниците по Испански и в институт Сервантез изобщо не са ни разказвали за Новата Испания.

Преподават старите и класическите неща - за Фрида Кало, за Хосе Марти, за Маркес и т.н.
                    Да и ни правят адски лоша услуга, когато наистина се озовем на мястото с изкривени романтични представи за нещата. А съвремието е поамериканчено в лошия смисъл.

Добрата стара империя може да я откриеш в някой и друг пенсионер или музей. Останалото е територия на новите варвари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                      Сукуба райдинг?
                      Баш

Коментар

Коментар

Под път и над път е пълно с изгонени от жените си шнорхели, дето много скуба дайвинг са правили.
                          Сукуба райдинг?

Коментар

И защо ги гонят жените им?

Ние сме коментирали старите представи за семействоу в Испания и католическите порядки,

Коментар

Необосновани предположения са тези твоите

Тук единственият ми проблем е некачественото строителство на сгради.

Шнорхели да искаш. Под път и над път е пълно с изгонени от жените си шнорхели, дето много скуба дайвинг са правили.

Мярката, приятел. Всичко е до мярката.

И защо ги гонят жените им?

Ние сме коментирали старите представи за семейство в Испания и католическите порядки,

Коментар

Ако си беше стояла в България щеше да се намери и шнорхел да ти оправи подводното настроение.
                                Сега ще трябва да разчиташ на винцето да те сгрее и да ти оправи настроението.
                                Необосновани предположения са тези твоите

Тук единственият ми проблем е некачественото строителство на сгради.

Шнорхели да искаш. Под път и над път е пълно с изгонени от жените си шнорхели, дето много скуба дайвинг са правили.

Мярката, приятел. Всичко е до мярката.

Коментар

Working...
                                X