Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
На здрав мъж хапчето не вреди, а помага да вдигне самолета и за дълъг полет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
То само един да беше…
Коментар
-
Хаха и как знаеш как е при “момите” при положение, че не си мома?
Постът ми е целеви, така че твоят коментар е излишен
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Нали знаеш какво е било първоначалното предназначение на синьото хапче? Един мой познат си отиде от прекаленото заиграване с илача.
Наздраве!
П.П. Това като стане задължение .., по-добре въобще да не го изпълнява.
Коментар
-
Имах предвид, че в учебниците по испански се говори за тях.
Има и един персонаж, доня Перфекта (като Маргарет Тачер през 80-те години в ОК). Строга, справедлива, домакиня жена (матрона), иска всичко да се прави по правилата, децата да се учат в училище, да се научат на труд, мъжът й също да си дава парите и да е изряден. Майка ми също е такъв тип жена, далеч от днешната кифленска мода.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеМъка, мъка....той пак по мъжете зяпал. Утре да не ти платят наема в натура.
Доволен ли си?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Историята познава и много котенца натирени от подобни тузари и не само , котенца преди , сега злобни лелки . Та не бъди толкоз еднопосочна. Да много мъже живеят в илюзията и си я поддържат за н-брой години но като всяко нещо, тя , илюзията бива приземявана . Но при момите е по тежко ,според мен !
Всяка дейност човешка е проклета да бъде преследвана от ентропията ,вяка с изключение на една , стремежа към хармония , но хармония базирана на естествените природни закони .
Постът ми е целеви, така че твоят коментар е излишенLast edited by Arana; 20.01.2023, 15:06.
Коментар
-
Защото наистина са ми правили номера - малки номерчета и средни, хитруват, измъкват се.........хитри и лукави.
Има ли игра при теб?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Ти тогаз що си такава кифла и само пресмяташ коя как ще те прецака ?!
Има ли игра при теб?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Късметлия си ти.
Наздраве!
Коментар
-
Сложно е с котенцатапо цял ден да си гониш опашката не е лека работа.
На един такъв му гледах сеира - тая, оная, тая оная, драми, циркове, изкуствена коса, мерседес, хотели … и един ден жена му го натири щото ѝ писна и като расова испанка си намери един тузар в пъти по-стойностен от нашия герой.
Срещам го след година - мерцедесът продаден, пари йок, мадами йок, косата паднала, надебелял и злобен, ама всичко сам си го направи. Кармата е жестока работа.
Толкоз за котенцата дето си гонят опашките.
Всяка дейност човешка е проклета да бъде преследвана от ентропията ,вяка с изключение на една , стремежа към хармония , но хармония базирана на естествените природни закони .Last edited by pa4anga; 20.01.2023, 14:51.
- 1 like
Коментар
-
Имах предвид, че в учебниците по испански се говори за тях.
Има и един персонаж, доня Перфекта (като Маргарет Тачер през 80-те години в ОК). Строга, справедлива, домакиня жена (матрона), иска всичко да се прави по правилата, децата да се учат в училище, да се научат на труд, мъжът й също да си дава парите и да е изряден. Майка ми също е такъв тип жена, далеч от днешната кифленска мода.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Е, да не изпадаме в подробности сега, Евго има предвид, че те са културни издънки на родината майка
Ако ептен задълбаем Кало е еврейка
Коментар
Коментар