IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тоест, колкото и да се напрега - нъцки?
    мисля, че селенка е права и тук наистина изоставаме от новия модел при ...ще го напиша съвсем условно "мъжете"

"какво да правя аз!? с тоя корав *** и това меко сърце"
    'един приятел
    Да се наслаждава на живота, щото можеше и обратното да му се случи
    Наздраве, Плъх!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
      Като казвам Евго, да си вземе кучо, ето това имам предвид

https://www.facebook.com/photo/?fbid...52524034803122
      Погледнато обективно, ако кучо върви в комплект със стопанката си, Евго може да го погледне с презрение..., Дъри, не можа ли да потърсиш до кучо някой фитнес -манЯк, скъпа? Мускули-това-онова! Трябваше да се потрудиш в тая посока малко повече, момиче!

От друга страна, не си падам по кучовци, но само заради стопанката (в комплект) - защо пък да не заобичам животните? Мога да направя подобна саможертва... Нали постоянно усъвършенстваме себе си, променяме се в положителна посока, израстваме емоционално, а животните (и най-вече - техните стопанКИ!) са част от обществото, в което сме интегрирани!

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не искам нито коте, нито куче да ми съсипва апартамента.

Аз си имам хобита и занимания.
        То, и дете май не ти трябва. Директно ще ти разсипе бърлогата, ако се случи някое диване. Гипсовата шпакловка е идеално "платно" за рисунки с маркери, дъбовата врата е точното място да си пробва уменията за хвърляне на нож, а стъкларията издава невероятен звук като падне на теракота.
        И това е само в началото.
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

Не искам нито коте, нито куче да ми съсипва апартамента.

Аз си имам хобита и занимания.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Пеперудка каца върху цвят
            Наздраве!
            тоест, колкото и да се напрега - нъцки?
            мисля, че селенка е права и тук наистина изоставаме от новия модел при ...ще го напиша съвсем условно "мъжете"

"какво да правя аз!? с тоя корав *** и това меко сърце"
            'един приятел
            препоръка е

Коментар

Хаха, ти добре му подаваш кокалче. Обаче чакай да чуе Евгича първо мъжката форумна оценка и тогава.

Коментар

• Като казвам Евго, да си вземе кучо, ето това имам предвид

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

За текущата ситуация мисля, че другарката tnm ще има решение в нейния буквар Камасутрата.

Юлката по мъжки реши нещата чисто технически, дорде не омекне пружината или опусти амортесьора.
                  Пеперудка каца върху цвят
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Ако на това викаш “стъкълце” - може. Не знам за ква посестрима ми дрънкаш.

Айнщайний си ти, птицо проклета. Катранено стъкълце. Опасявам се с не толкова парички, колкото чичко
                    Мен има предвид. Аз съм фен на зелените камъчета, ама смарагди. Не тюркоази.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Мен както ме е подгонила предколедната носталгия даже бих оставила чубрицата .
                      Е, чубрицата не отричам ама на пица не слагам

Коментар

+ два ананаса за предни зъби!

... и долни гащи марка "GuZi" (не Гучи, а Гуци) - абе домашен суЖук.

Коментар

Не само кремвиршите. Маха се чубрицата и се слага оригано / риган / ,гъбите е хубаво да са сушени не сурови за да не мокрят тестото и ще стане

Коментар

Да те успокоя, българите са щедри и широко скроени в сравнение с други народи, въпреки всичко, което им се наложи да преживеят.

Пицата е ок, но без кремвиршовата съставка.
                            Не само кремвиршите. Маха се чубрицата и се слага оригано / риган / ,гъбите е хубаво да са сушени не сурови за да не мокрят тестото и ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Просто дадох пример за икономии (вкусна и евтина пица), които всички българи правеха през 90-те години.

Преди малко вечерях пица при мама, по едно съвпадение,

Дори в днешно време повечето българи са много стиснати и не са готови да почерпят приятел с кафе или сладолед.
                              Да те успокоя, българите са щедри и широко скроени в сравнение с други народи, въпреки всичко, което им се наложи да преживеят. И най-вече, винаги са имали и дано винаги да имат духовност. Други народи си мислят, че духовността е вид прах за пране.

Пицата е ок, но без кремвиршовата съставка.
                              Last edited by Arana; 25.11.2022, 21:18.

Коментар

Ти пък сега и айрян без пари, боза не щеш ли? Я по-сериозно.

Обаче и това е талант - това си е габровска жилка. Автентична. Аз затуй си го обичам Евгич, по своему той е уникален.

Понякога както ги реди, все едно слушам роднините си от онзи бермудски триъгълник Троян-Априлци-Севлиево. Опасна зона, но имат усет към търговия и бизнес.
                                Просто дадох пример за икономии (вкусна и евтина пица), които всички българи правеха през 90-те години.

Преди малко вечерях пица при мама, по едно съвпадение,

Дори в днешно време повечето българи са много стиснати и не са готови да почерпят приятел с кафе или сладолед.

Коментар

Working...
                                X