If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Погледнато обективно, ако кучо върви в комплект със стопанката си, Евго може да го погледне с презрение..., Дъри, не можа ли да потърсиш до кучо някой фитнес -манЯк, скъпа? Мускули-това-онова! Трябваше да се потрудиш в тая посока малко повече, момиче!
От друга страна, не си падам по кучовци, но само заради стопанката (в комплект) - защо пък да не заобичам животните? Мога да направя подобна саможертва... Нали постоянно усъвършенстваме себе си, променяме се в положителна посока, израстваме емоционално, а животните (и най-вече - техните стопанКИ!) са част от обществото, в което сме интегрирани!
Не искам нито коте, нито куче да ми съсипва апартамента.
Аз си имам хобита и занимания.
То, и дете май не ти трябва. Директно ще ти разсипе бърлогата, ако се случи някое диване. Гипсовата шпакловка е идеално "платно" за рисунки с маркери, дъбовата врата е точното място да си пробва уменията за хвърляне на нож, а стъкларията издава невероятен звук като падне на теракота.
И това е само в началото.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Просто дадох пример за икономии (вкусна и евтина пица), които всички българи правеха през 90-те години.
Преди малко вечерях пица при мама, по едно съвпадение,
Дори в днешно време повечето българи са много стиснати и не са готови да почерпят приятел с кафе или сладолед.
Да те успокоя, българите са щедри и широко скроени в сравнение с други народи, въпреки всичко, което им се наложи да преживеят. И най-вече, винаги са имали и дано винаги да имат духовност. Други народи си мислят, че духовността е вид прах за пране.
Ти пък сега и айрян без пари, боза не щеш ли? Я по-сериозно.
Обаче и това е талант - това си е габровска жилка. Автентична. Аз затуй си го обичам Евгич, по своему той е уникален.
Понякога както ги реди, все едно слушам роднините си от онзи бермудски триъгълник Троян-Априлци-Севлиево. Опасна зона, но имат усет към търговия и бизнес.
Просто дадох пример за икономии (вкусна и евтина пица), които всички българи правеха през 90-те години.
Преди малко вечерях пица при мама, по едно съвпадение,
Дори в днешно време повечето българи са много стиснати и не са готови да почерпят приятел с кафе или сладолед.
Коментар