Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by Vergil1975; 07.01.2023, 11:00.
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Леле-много страшни били тия испанки. Как точно ще ме строи в две редици ?Хахаха.Испанците могат да ги строяват, щото са путьовци.А такива не само ги строяват, но им й изневярат жените.Преди години бях на един семинар в Полша.И имаше група испанци,като за мъж и жена разбрахме,че били сгодени.Цялата група испанци бяха някакви убитаци, а българите бяхме все здрави момчета,които според теб не виреели в Испания .И какво се случи-ходихме на ресторант и след това на нощен клуб и един мой приятел прекара испанката, докато гаджето й се беше прибрал в хотела.
Така че тия врели некипели ги разправяй на някой друг.
Тук ти ти ще вирееш точно пет минути. За дълго съжителство не ми се мисли щото по дефиниция е невъзможно.
Last edited by Arana; 07.01.2023, 10:59.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Леле-много страшни били тия испанки. Как точно ще ме строи в две редици ?Хахаха.Испанците могат да ги строяват, щото са путьовци.А такива не само ги строяват, но им й изневярат жените.Преди години бях на един семинар в Полша.И имаше група испанци,като за мъж и жена разбрахме,че били сгодени.Цялата група испанци бяха някакви убитаци, а българите бяхме все здрави момчета,които според теб не виреели в Испания .И какво се случи-ходихме на ресторант и след това на нощен клуб и един мой приятел прекара испанката, докато гаджето й се беше прибрал в хотела.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Лесно. Евго не го познавам. Испанките обаче ги познавам
По дефиниция това не е “скромна жена” по смотаните ти ориенталски разбирания. Често, особено в област Валенсия при развод се прави тест за бащинство, ей тъй, за да не би стиснатият испанец да плаща издръжка за чужди деца - познай какви са резултатите
Испанската е страстна властна нахакана мадама, която ама въобще не търпи глупости, хеле пък мачистки глупости. Тя върти къща и поне един любовник. Има енергия за легион. Не е особено емоционална. Реже като трион.
Командва с гърлен глас на тираджия и точка. Ако не стане на нейната му бие шута и го цеди не за мизерна бг издръжка. След скандал с нея ушите ти ще звънят поне един ден.
Спасението на нещастника е някоя латиноамериканка, която също го цеди, но поне е любезна.
Теб например испанката ще те строи в две редици за пет минути. Тук нашите мачовци много много не виреят
Чети долу и се ограмотявай колко по-зле може да е положението и си цени жената и семейството.
https://www.elconfidencial.com/alma-...spana_3120847/
https://www.farodevigo.es/gran-vigo/...-18253817.html
https://www.elconfidencial.com/alma-...al-ano_409316/
Не че не търпят мачовци, а мъжете им са путьовци,затова ги и разиграват. Като тръгне много да ми вика и бързо ще млъкне.Last edited by Vergil1975; 07.01.2023, 10:53.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ау сега разбрах що дон кихот тръгнал за вятърни мелници само и само да не е дома при испанката.
То и в БГ така - 2-5 години аху иху, 1-2 деца и после само в кръчмата щот дома го чака чудовището
Исторически само прочети в уикипедията историята на лудата Хуана кралицата и ти стига да я видиш каква е била. Те я изкарват луда, а жената си е била много даже ок. Борбена е била и то на онези мракобесни времена.
Last edited by Arana; 07.01.2023, 10:50.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Лесно. Евго не го познавам. Испанките обаче ги познавам
По дефиниция това не е “скромна жена” по смотаните ти ориенталски разбирания. Често, особено в област Валенсия при развод се прави тест за бащинство, ей тъй, за да не би стиснатият испанец да плаща издръжка за чужди деца - познай какви са резултатите
Испанската е страстна властна нахакана мадама, която ама въобще не търпи глупости, хеле пък мачистки глупости. Тя върти къща и поне един любовник. Има енергия за легион. Не е особено емоционална. Реже като трион.
Командва с гърлен глас на тираджия и точка. Ако не стане на нейната му бие шута и го цеди не за мизерна бг издръжка. След скандал с нея ушите ти ще звънят поне един ден.
Спасението на нещастника е някоя латиноамериканка, която също го цеди, но поне е любезна.
Теб например испанката ще те строи в две редици за пет минути. Тук нашите мачовци много много не виреят
https://www.farodevigo.es/gran-vigo/...-18253817.html.
То и в БГ така - 2-5 години аху иху, 1-2 деца и после само в кръчмата щот дома го чака чудовищетоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
И как така направи обобщение на всички испанки и разбра,че няма да го погледнат Евго?Познаваш ли го знаеш ли как изглежда, та пишеш подобни неща?
При него проблемът е,че той има високи изисквания към жените, не че не е атрактивен за жените.
Аз съм му казал, че най-важното е да си намери скромна жена, която да му роди деца, да се грижи за децата и домакинството, а всичко останало е второстепенно-имотно състояние, кариера,доходи.Естествено и външният вид е важен, но трябва да се избягват и двете крайности-крокодил или супер красавица.
Чети долу и се ограмотявай колко по-зле може да е положението и си цени жената и семейството.
https://www.farodevigo.es/gran-vigo/...-18253817.html
https://www.elconfidencial.com/alma-...al-ano_409316/Last edited by Arana; 07.01.2023, 10:35.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абсурд. Тука е ветровито. Той си е за София. Тукашните жени няма и да го погледнат даже, а ако го погледнат той ще избяга от тях с писъци
Нека не си правим опасни експерименти.
При него проблемът е,че той има високи изисквания към жените, не че не е атрактивен за жените.
Аз съм му казал, че най-важното е да си намери скромна жена, която да му роди деца, да се грижи за децата и домакинството, а всичко останало е второстепенно-имотно състояние, кариера,доходи.Естествено и външният вид е важен, но трябва да се избягват и двете крайности-крокодил или супер красавица.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Не е зависимост. Възпитание най-вече.
Ти твърдиш, че си успял. Семейството ти какво е? В някой от горните калъпи ли сте?
Щях да те питам какво визираш с думата "успял", че постоянно я повтаряш. Подозирам само финансовата страна.
Аз лично човек на заплата не го възприемам за успял. Затова и преди ти отговорих, че не съм успял.
Имам и лично имущество и наследствено.
Имам и професия - мога няколко неща да работя (които се търсят),
Освен това съм трудолюбив и упорит - успях да продам 3 бр. непродаваеми провинциални имота в град, в който няма търсене и обявите висят с години. Приеха ме във ВУЗ от първия път навремето с висок успех, Езици знам.
Нито дрога вземам, нито пия много, нито съм се поддал на "меката сила на ЕС".
Last edited by Evgo; 06.01.2023, 23:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЕха, май Алкохолът често вади истинското нерафинирано поведение и маниер, заключените думи и мисли, които се таят там нейде.
- 1 like
Коментар
-
Еха, май само аз съм на мнение, че генетиката е много по-силна от възпитанието и влиянието на околните. И независимо дали става дума за пари, подход, светоусещане...няма ли я частицата вътре - възпитанието е само имитация, но това не е реалната същност. Алкохолът често вади истинското нерафинирано поведение и маниер, заключените думи и мисли, които се таят там нейде. Но това е друга тема на разговор.
П.С.
Ender, напълно съм съгласен с написаното.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Има обратна зависимост:
ако майката и бащата са супер икономични (както е в много еснафски семейства), детето е развей прах.
Ако родителите са с лоша финансова култура, макар и образовани, децата са с добра фин. култура.
Конкретно българите хич не са ларж. Работил съм с над 10 български фирми (може би 20) за дълъг период от време и никъде не бяха ларж.
Дори богатите хора са по-стиснати, не черпят и не подаряват хубави неща !!!
Ти твърдиш, че си успял. Семейството ти какво е? В някой от горните калъпи ли сте?
Щях да те питам какво визираш с думата "успял", че постоянно я повтаряш. Подозирам само финансовата страна.
Аз лично човек на заплата не го възприемам за успял. Затова и преди ти отговорих, че не съм успял.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Вземи го при теб, пък може и да му излезе късметът.
Нека не си правим опасни експерименти.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеНо според мен е добре да понамалим съветите към Евгича. Щото станахме като в поговорката "много баби - хилаво бебе".
П.С. Освен това, протагонистът е убеден, че няма проблем в неговия телевизор и това прави съветите към него излишни. Ако имате акъл за даване, то сипете го на мързеливите, меркантилни, хитри, лукави, дебелогъзи и пр. български жени.Last edited by Ender; 06.01.2023, 19:06.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Ела тука при мене и българите ще ти се струват страхотни хора. Странно явно ние с тебе контактуваме с различни групи българи. Моите българи са си много даже ларж, щедри, с богата душевност и прями, а не фалшиви хора.
Май трябва да си разшириш контактите.
Да, и обратната зависимост пак я има, но тя е вид протест на младите срещу старите порядки.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар